Yhteistyössä: Turun Osuuskaupan Prismat

Miten sun kesä meni? Niinpä, syksy on tosiaan täällä ja kesä on takana. Aika haikeaa. Hellepäivät jäivät vain muutamaan, mutta sellaista se meillä täällä Suomessa on – todellista arpapeliä.

Onneksi syksy vaikuttaa kuitenkin lämpimältä ja vaikka rakastankin kesää, on myös syksy lempi vuodenaikojani. Heti näin postaukseni alussa tunnustan, että kesällä omat treenini jäivät ihan minimiin: olin sekä kiireinen että laiska. Aika moinen yhdistelmä, vai mitä? 😉

Käynnistän oman syksyni aivan uudella startilla ja toivon sinunkin saavan osan tästä samasta motivaatiosta, joka minussa kihelmöi oikein todenteolla. Olen tehnyt Turun Osuuskaupan Prismoille aivan oman treenihaasteen, jonka jaan tässä postauksessa nyt teidän kaikkien kanssa. Samalla esittelen teille treenivälineet, joilla itse treenaan kotona kuntosalin sijaan. Hyviin tuloksiin ei aina tarvita kuntosalijäsenyyttä, vaan itsensä voi pitää timminä myös kotitreenillä. 

Hi there, are you ready to start the workout challenge I have planned for Prisma markets of Turku? In this post I am also showing you the home gym equipments I use myself, I love to workout on my own balcony until winter comes. So anyway you don’t need to have a membership to gym to take part in this challenge, you can do it at home or even at work every day. Let’s start it!


Oletko valmis hyppäämään mukaan? Haaste kestää 30 päivää etkä tarvitse kuntosalijäsenyyttä osallistuaksesi. Treenin teet kotona tai työpaikalla joka päivä, eikä se vaadi montaa minuuttia arjestasi. Tuloksia saavutat takuuvarmasti, kunhan annat jokaisesta päivästä sen vaatimat minuutit.

30 PÄIVÄN KYYKKYHAASTE.
30 DAYS SQUAT CHALLENGE:

Haaveiletko korkeammasta pakarasta tai pyöreämmästä pepusta? Kukapa ei! Nappaa tästä ohjeeni 30 päivän pepputreeniin. Voit tehdä kyykyt myös osissa, esimerkiksi jakamalla treenin aamuun ja iltaan. Ei ole väliä miten monessa osassa treenin teet, kunhan teet vaaditun määrän kyykkyjä joka päivä.

Treenin toteutat omalla painollasi, eli välineitä tähän et tarvitse. Mikäli haluat lisähaastetta, voit ottaa kaveriksi kahvakuulan, käsipainot tai kahvakuntopallon. Postauksen lopussa esittelen omat välineeni, joita voit käyttää myös tässä haasteessa.

Follow up the guide below and let’s start. You don’t need any weights for squats but if you want you can use some kettlebell or dumbbells. Kyykkyhaasteen lisäksi haastan teidät tekemään vatsoja 30 päivän ajan. Voit lähteä liikkeelle jommalla kummalla tai molemmilla haasteilla. 

I also challenge you to do some ab workouts. For this challenge you need a power wheel. 

30 PÄIVÄN VATSALIHASHAASTE.
30 DAYS AB CHALLENGE:

Minulta kysytään paljon vatsalihastreenistä: miten treenaan vatsoja ja kuinka usein. Teen vatsoja vähän joka päivä ja tällä haasteella sinäkin pääset starttaamaan tiesi kohti vahvempia vatsalihaksia. 

Haasteeseen tarvitset voimapyörän, sen löydät edullisimmin Prismasta. Voimapyörän voit korvata myös tuplamäärällä rutistuksia, mutta suosittelen hankkimaan tämän ihmelaitteen. Kun kokeilet – ymmärrät 😉
PARHAAT KOTIKUNTOILUVÄLINEET.
BEST FOR HOME WORKOUT:

Kahvakuntopallo. Gym power ball: 

Tällä treenaan ihan koko kehon hauiksista ojentajiin ja pakaroihin. Pallo sopii hyvin myös ulkona treenaamiseen. Oman kahvakuulapalloni on GYMSTICK-merkkinen ja painaa 10KG. Tämä pallo löytyy Prismasta.

I use this amazing power ball for full body workout. I love to do some abs and squats with it. Voimapyörä. Power wheel:

Prisman ihana HOUSE ja STEAM-sarja tarjoaa laadukkaat kuntoiluvälineet pirteässä myrkynvihreässä värissä. Oma voimapyöränä on merkiltään STEAM ja se löytyi Itäharjun Prismasta jo muutama vuosi sitten. 

Do you already have your own? If not, let’s get it from Prisma. This is the best for abs!

Kahvakuula. Kettle ball: 

Myös kahvakuulani on STEAM-merkkinen. Kahvakuulalla treenaan niin pakaraa ja reisiä kuin käsiä ja vatsalihaksiakin. Ehdottoman hyvä kaveri kotitreenaajalle! Oman kahvakuulani paino on 12KG.

I love my own STEAM kettle ball from Prisma. Hey look at this lovely cheerful color!!! My own kettle ball is 12KG and very perfect for me for whole body workouts. 

Käsipainot. Dumbbells: 

Nyt esittelen teille ehkä maailman päheimmät käsipainot! FITROCKS -kuntoiluvälineet ovat saatavilla Prismoissa, omani löytyivät Raisiosta Myllyn Prismasta. Sarjaan kuuluu eri painoisia käsipainoja, kahvakuulia sekä muita hurjan hauskoja, mutta tehokkaita välineitä.

Yksikään käsipaino ei ole istunut käteeni näin hyvin! Omien käsipainojeni koko on 6KG ja ovat sopivat omaan treeniini. Näitä voi käyttää myös kyykkyhaasteessa!

OOOMMMMGGG!!! You can get your own FITROCKS fitness stuffs from Prisma. How darn beautiful they are! They are also very comfortable use! I love my own 6KG  dumbbells. You can also use these with squat challenge if you like!

Ranne- ja nilkkapainot. Ankle and wrist weights: 

Lisäboostia kävelylenkille? Tässä on oiva tapa nostaa energiankulutusta ilman liian raskaalta tuntuvaa rasitusta. Itse pidän jaloissani lisäpainona oheisen kuvan mukaisia HOUSE- ranne- ja nilkkapainoja. 1KG on sopiva paino itselleni. 

House is Prisma’s own brand and I can tell these weights are so super high-quality! I use them all the time! The perfect weight for me is 1KG. 

Other fitness stuffs I have for home workout: fit ball, different rubber bands, step board, yoga mat and foam roller for massage and relaxing. 

 

Lisäksi jumppapallo, foam-roller, steppilauta ja eri vahvuiset treenikuminauhat ovat loistavia välineitä täydentämään kotitreenisettiä. 

Tule kertomaan mulle, miten sun treenihaasteesi on lähtenyt käytiin,

PUS!

<3 LOLA

Kahvakuula – Steam, Prisma Itäharju, Turku I Kettlebell – Steam, Prisma Itäharju, Turku
Nilkka- ja käsipainot– HOUSE, Prisma Mylly I Ankle and wrist weights – HOUSE, Prisma Mylly, Raisio
Kahvakuntopallo – GYMSTICK, Prisma Mylly, Raisio I Power ball – GYMSTICK, Prisma Mylly, Raisio
Voimapyörä – Steam, Prisma Itäharju, Turku I Power wheel – Steam, Prisma Itäharju, Turku
Foam roller – Steam, Prisma Itäharju I Foam roller – Steam, Prisma Itäharju