It’s impossible to tell what’s the best thing in Stockholm. I am still ready to bet it’s the feeling. I have friends here, I have even something more, the city is beautiful, people are so nice and seeing everything around just calm me down and makes me feel happy. And also, that Mo loves his life here, it’s amazing. This is going to be a very short post today, just sharing piece my little dreams in Stockholm I faced today. Mostly pics, but I wish you enjoy xx.
________________________
On aivan mahdotonta sanoa, mikä Tukholmassa on parasta. Väitän silti, että tunne. Meillä on ihania ystäviä täällä ja vieläkin enemmän. Kaupunki on niin jumalattoman (vai jumalallisen?) kaunis, ihmiset on ihania; ystävällisiä ja mieli avoinna. Tää kaupunki rauhoittaa meitä ja se, että myös Moses rakastaa elämää täällä merkitsee mulle todella paljon.

Tää postaus on tosi lyhyt, kuvia mostly, mut napatkaa kii siitä, mistä me nautitaan täällä. Ja, mistä me unelmoidaan.

The theater. Oh my goodness it’s going to be Moulin Rouge here soon!!! And also Disney 100 years SHOW!!!!
____________________________
Teatteri. Voi ei, oyämgee!! Siis täällä on Moulin Ruouge ja Disneyn satavuotis julhanäytös ihan pian!!

Fashion and shopping. Well, one day. To me it’s enough to just see pretty things to be happy.
_____________________________
Shoppailu. Se on omaa luokkaansa Stokiksessa. Täällä on kaikki, siis kaikki mitä et Suomesta saa. Mut, jonakin päivänä vielä, meille riitää se, että nähdään kauniita asioita. Se tekee meidät onnelliseksi. Ikkunashoppailu, you know!

ART. Oh my, this is my dream. To get some paints and canvas to start to be creative again. Oh, oh, oh!!!!
______________________________
TAIDE. Tää taidekauppa, on vaikeaa malttaa odottaa, että jonain päivänä saan täältä maalit ja pensselit ja voin olla taas luova. Ah, niin kaunista. Unelmaa.