No matter where you are living, no matter if in Finland or somewhere else, but now if ever there is one more reason to travel to Finland and travel to Tampere. Well, if you love food, different flavors and beautiful settings, millieu and such the best service.

I have travel a lot, and I have tasted a lot. I haven eaten a lot. And I have experienced more than many other at my age. Especially now, when I just yesterday turned some more years again, so: happy birthday to me!
_________________________
Ei ole väliä missä asut, asutko Suomessa vai ulkomailla, mutta sanoisin, että jos olet hyvän, ainutlaatuisen ruoan perään, on viimein syytä matkustaa Suomeen, etenkin Tampereelle: Ravintola Tampella. En itse asu Tampereella, mutta hyvän ruoan perässä olen valmis matkustamaan. Eikä tietenkään pelkästään itse hyvä ruoka riitä, se vaatii hyvän palvelun, ammattilaiskokin, kauniin esillepanon sekä kauniin miljöön. Siis sen täydellisen ruoan lisäksi. Sen kaiken koet Tampellassa.

Olen matkustellut paljon, ja olen maistellut paljon. Olen kokenut paljon, usein kuulen että enemmän, jopa liikaakin kuin muut ikäiseni, josta päästäänkin asiaan: hyvää syntymäpäivää minulle, täytin taas vuosia!

Now I am telling you one of my secret about food: I love it when it’s all perfect. I very, VERY rare go to restaurants because they typically cannot fill my wishes. Because I am deaf, my taste is very, very strong. But Tampella in Tampere, Tammerfors, really can.

At first I have to mention the chef: Panos. That’s his name. He personally came to my table to talk and chat a little bit after all, and received my acknowledgement about the meal he so wonderfully created for me and my company. I am picky, but I am not idiot. I always say thank you, and I always give them feedback; whether is good or bad, but always, ALWAYS, with them good manners.
_________________________
Nyt kuitenkin kerron erään salaisuuksistani ruokaan liittyen: Rakastan sitä, kun se on kaikella tapaa täydellistä. Hyvin, siis HYVIN hyvin harvoin käyn edes ravintoloissa, sillä tahdon ruokani hieman erikoisena. Esimerkiksi lihan, salaatin, kasvikset ja niin edelleen. Koska olen kuuro, minulla on hyvin tarkka makuaisti. Mutta Tampella Tampereella todellakin osaa täyttää kaikki toiveeni ja vaatimukseni enemmän kuin täydellisesti, ja suosikkikokkini onkin ravintolan suurenmoisin kokki: Panos. Panos vieraili pöydässämme henkilökohtaisesti ottamaan vastaan kiitokseni sekä rupattelemaan hetkisen. Se oli kaunis tilanne.

Olen ihminen, joka antaa aina palautetta, oli se sitten nurjanpuolista tai hyvää saati erinomaista. Sillä tällä tavallahan ravintola voi ymmärtää asiakkaidensa oikean mielipiteen. Kun annan palautetta, annan sen suoraan, muistaen aina hyvät käytöstavat. Olen äärimmäisen kohtelias ihminen.

Tampella is a restaurant who serves you the best. They have, especially which I need to mention separately, wonderful terrace at the summertime. You can enjoy of the Tammerkoski, the river, and probably also see some people fishing there around.

The restaurant itself is beautiful, as you can see on pictures. And the service is very professional, so are the chefs. They really do do how to create them meals for demanding, and also, because not all of us are so demanding, clients.

I am the eater. At the same night we ate there twice. And both times it was more than wonderful, more than beautiful, more than perfect. I want to share this post, and mention that this is NOT THE PAID AD, but just something I wanted to do for them for free. For why? Because I wish you all could experience something as wonderful as I always experience when I step in to Tampella, Tampere.
_________________________
Ravintola Tampella Tampereella tarjoaa Sinulle vain parasta. Tampellan kesäterassi, joka täytyy vielä mainita aivan erikseen, on aivan ihastuttava kesäaikaan. Voit nauttia auringosta ja illan viiletessä lämpimien huopien alla olostasi aivan Tammerkosken äärellä. Ja jos olet onnekas, saatat jopa nähdä muutaman kalastajan joko joen sillä tai tuolla puolen.

Itse ravintola on kuvankaunis, kuten kuvista näet. Henilökunta on hyvin, erityisen ammattitaitoinen ja kohtelias niin ravintolan kuin terassinkin puolella. Aivan kuin kokitkin. Tampellassa Tampereella todella ymmärretään asiakasta ja otetaan huomioon viimeisetkin toiveet ja vaatimukset, ja jos jokin ei jostain syystä ole toteutettavissa, tulet saamaan erinomaiset ehdotukset toiveidesi korvaamiseksi ja täydentämiseksi. He osaavat käsitellä niin vaativia kuin vaatimattomampiakin asiakkaita, mutta mikä parasta, Tampellassa tunnet olevasi tärkeä.

Itse olen syöjä, joten saman illan aikana kävimme viimeksi Tampellassa kahdesti illallistamassa. Ja molemmat kerrat olivat enemmän kuin erinomaisia. Täydellisiä. Tahdon jakaa tämän postauksen ja korostaa, ETTEI TÄMÄ OLE MAKSETTU EIKÄ OSTETTU MAINOS, vaan siksi, että toivoisin jokaisen lukijan voivan kokea jotakin näin kaunista, maittavaa ja sielua ja sydäntä ravitsevaa. Sen koet, kun astut ensi kertaa, ja monta kertaa sen jälkeenkin ravintola Tampellaan Tampereella Tammerkosken äärellä.