As I promised, I’ll also share Moses’s second b-day here which was organized by SOLO HELSINKI Sokos Hotel.
So, here we are. Moses’s another bday was organized by Sokos Hotel SOLO HELSINKI the most amazing way. There were gift bags for our doggie guests. Greatest thank you for the whole staff and hotel manager for that. Moses REALLY enjoyed and so did we. Even tho I had a seizure, well yeah what comes to my health situation right now. The epilepsy. So despite that we anyway got enjoyed and celebrated such a beautiful way.

Sokos Hotel Helsinki did decorate our room, our special suite, most wonderful way. So if you ever consider organize anything at Sokos Hotel Solo Helsinki, I can warmly recommend you doing that. With full heart. Also part of our Menu came from Solo Helsinki restaurant, the salad they created us was more than amazinlgy yummy and healthy, too. And SO huge! We LOVED it! I also want to mention that Solo Helsinki IS PET FRIENDLY HOTEL in Helsinki and if you ask from me, at the best location!
___________________________

Ja kuten lupasin, jaamme myös Mo’n toiset ja ne aidot ja oikeet synttärit täällä blogissakin. Sokos Solo Helskinki oli tämän kaiken takana ihanasti. Eli järjestimme pikku-Mo’lle kahdet juhlat sekä kotonamme Varsinais-Suomessa että Helsingissä Solo Helsinki -hotellissa. Solo Helsinki järjesti haukkuvieraillemme omat lahjapussukat, lisäksi myös muut upeat yhteistyökumppanimme muistivat juhlavieraitamme ja itse päivänsankaria. Kiitos <3 Lukaise aikaisempi postauksemme täällä >>

Huolimatta sairauskohtauksestani juuri ennen juhlahetkeä (epilepsia, josta on nyt tullut osa arkeamme), saimme järjestettyä mukavat pidot ja kiitos Solo Helsingin, nautimme ihan jokainen täysin rinnoin.

Lisäksi meillä oli tarjolla vgeaanisia pikkupizzoja siinä missä lihaisiakin. Ihana Iina Loves To Bake loihti näihinkin juhliin kakut. Osa juhlamenusta tuli myös Solo Helsingiltä. Aivan upea, kerrassaan hurmaava salaatti oli Hesarin porukan luomuksia. Kaiken kukkuraksi tahdon korostaa, että Solo Helsinki on LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN HOTELLI Helsingissä. Ja jos minulta kysytään, myös aivan parhaalla stadin sijainnilla!

Decoration and welcoming was such beautiful.
___________________________
Koristelut ja tervetulotoivotukset hotellin puolesta olivat kauniit ja ihastuttavat.

Thank you everyone who took part in our party in Helsinki as well. Also greatest thank you for Turun Kahvipaahtimo, Tee Leidi, Solo Helsinki and everyone else we already mentioned on our previous post >>

_______________________________
Kiitos kaikille, jotka olitte osa juhliamme stadissa. Kiitos myös Turun Kahvipaahtimolle, Tee Leidille, Solo Helsingille sekä kaikille muillekin, jotka jo mainitsimme aiemmassa postauksessa >>


Mo got so much love! <3
_________________________
Moses sai niin paljon rakkautta! <3


And so many hugs, kisses and gifts <3
__________________________
Ja niin paljon haleja, pusuja ja lahjoja <3
And as I mentioned earlier, Iina Loves To Bake created them cakes we had at our party. She really can make your wishes come true. Her cake art is not just beautiful but very, like most tasty as well. So delicious!
__________________________
Iina Loves To Bake taikoi Moseksen juhliin lumoavan kauniit ja herkulliset kakut. Iinan kakut ovat paitsi kauniita myös äärimmäisen herkullisia. Iinan kakuista tulossa vielä postaus tulevassa, pysy siis kuulolla.

Room service of Solo Helsinki worked wonderfully well. And breakfast with the best company is always the best <3 Oh, love!
_________________________
Solo Helsingin huonepalvelu toimii myös upeasti. Ja aamiainen parhaassa seurassa on aina parasta <3 Voih, rakkaus!