Okay guys, this is something you have kept asking since I moved in new home. And yes, I decided to stay in Finland. The reason why I haven’t done home tour post yet is because my new home is not actually done yet. My paintings are at framer still and we keep waiting, but I was thinking now it would be a good time for a little sneak peak.
______________________
Okei kaverit, olette pyytäneet tätä pitkään, siitä asti kun muutin uuteen kotiini. Ja siitä puheenollen, päätin pysyä  Suomessa. Syy siihen, miksi en ole vielä aiemmin koti-postausta tehnyt on se, että uusi kotini ei ole vielä täysin valmis. Taulut esimerkiksi ovat vielä kehystäjällä. Mutta ajattelin, että tällainen pieni sneak peak olisi nyt kuitenkin paikallaan.
My treasure for BenBen and Picasso, their ashes together and Picasso’s funeral flowers.
______________________
Muisto BenBenillä ja Picassolle, heidän tuhkansa yhdessä ja Picasson hautajaiskuvat kuivattuina.

From hallway to living room I have put together some modern and classic. I love some furry sheepskins, blankets, lights from Eero Aarnio, books and candles which I light very often.
_______________________
Eteisestä olohuoneeseen olen yhdistellyt modernia ja klassista. Rakastan lampaantaljoja, huopia, Eeroa Aarnion valaisimia, kirjoja ja kynttilöitä.


My blog writing spot. I love my iMac, and again some modern and classic stuffs has been mixed together (my Moschino suitcase is there just waiting I can put in a closet. As I said my home is not done yet). The Painting is from my dear friend and Artist Maria. Such a treasure for me of BenBen.
____________________
Blogikirjoituspisteeni, rakastan iMaciani, ja jälleen kerran olen yhdistänyt modernia ja klassista (Moschinon matkalaukkuni kulmassa odottaa vielä pääsyään kaappiin, kuten sanoin, koti on vielä vaiheessa). Taulu yllä on rakkaalta ystävältäni ja taililijalta Marialta. Kaunis, kaunis ja niin inspiroiva teos rakkaasta BenBenistäni.


Hallway and some of my cute bags hanging on the floor above the show cabinet. That makes it so easy to pic some with me when I am leaving home. My fiancé made this for me, I can’t imagine a thing he couldn’t do!

And then MoMo’s food bowl, water bowl and tray all from Muurla by Moomins.
______________________
Eteiseen on aseltu osa söpöimmistä laukuistani kenkäkaapin yläpuolelle. Tämä tekee kaiken niin helpoksi, voin vain napata jotakin mukaani, kun lähden kotoa. Kihlattuni teki tämän, en voi keksiä asiaa, joka ei häneltä hoituisi!


Ruusu kihlatultani, kun Moses sai huonoja uutisia eläinlääkäristä ja olin todella poissa tolaltani. Enkö vain olekin löytänyt maailman ihanimman miehen? Taulut ikkunalaudalla ovat tulossa seinälle, osa tauluista, jotka koostuvat mallikuvistani vuosien varrelta, ova yhä kehystettävänä. Ne tulevat olemaan iso osa kodin sisustusta ajan kanssa.
________________________
The huge beautiful rose is from my fiancé after Moses got some bad news from vet and I was totally upset. Haven’t I find such a perfect man in my life? Them photographs on the window are going on the wall, most of the pictures are still at framer. Pictures are my modeling pics since I started to last photoshoot, they will be one of the biggest part of my interior by time.


Flowers, flowers and flowers! I love flowers so much! And them candles. Fresh flowers with them dried ones belongs to my interior at this home.
____________________
Kukkia, kukkia ja kukkia! Rakastan kukkia niin paljon. Ja kynttilöitä. Tuoreet kukat yhdessä kuivattujen kanssa kuuluvat sisustukseeni tässä kodissa.Just tiny details of my kitchen until it’s done to show you all.
_______________________
Pienen pieniä yksityiskohtia keittiöstäni ennen kuin se on valmis esiteltäväksi.


My living room which is pretty messed up in this picture. Moses had a wild attitude when I took them pictures hahah. On the corner there is my painting spot where I paint them paintings on canvas. I love to have lots of pillows and all of their designs tells a special story to myself. I love little details.
____________________
Olohuone, joka on aivan sekaisin tässä kuvassa, sillä Moseksella oli villihetkensä samalla hetkellä kun otin kuvia hahaha. Nurkassa on maalauspisteeni, jossa maalaan taululuja kankaalle. Rakastan, että kaikkialla on runsaasti tyynyjä, ja niiden design kertoo kaikki omaa tarinaansa minulle. Niiden kuviot ja tyylit on tarkoin valitut. Rakastan yksityiskohtia.

And the bedroom which is far from done yet. Everything takes its time and while Moses and I both have been kinda out of a game these times, it has taken even more time. But it’s part of life and there is the time for everything.

Lots of love,

xx Lola
_________________________
Ja makuuhuone, joka on vielä kesken sekin. Kaikki vie aikaa ja Moseksen ja itsenikin ollessa vähän pois pelistä on aikaa kulunut enemmän kuin olin ajatellut. Mutta se on elämää ja kaikelle on aikansa.

Paljon rakkautta,

xx Lola