Siis jos et oo, niin nyt on paikallaan matkata vaikka vähän pidemmänkin matkan päästä. Nimittäin M-market Tikanmaalle. Entinen K-market, nykyinen M-market, jonka itse luulin olevan ihan pikkuruinen ja saatavuuden olevan tyyliin, että se kattaisi max. ne perustarpeet, kuten vessapaperin ja yhden sortin jauhelihaa. Mutta ei, ei juukeli juukeli hei, tää kauppa on lähiasukkaiden unelma.

Itselläni matkaa kyseiseen marketiin on reilusti, mutta huolimatta matkasta on matkan taitto kaiken ajan ja vaivan arvoinen. Nimittäin kaupan hyllyt pursuaa tuoreita tuotteita loistavalla valikoimalla mm. lihajalosteista hedelmiin, kasviksiin ja makeisiin. Eikä meitä traanaajiakaan ole unohdettu, ei lainkaan. Tässä postauksessa jaankin oman suositukseni seuraavista juomista. 

Ja mitä vielä, ei vain se valikoima, vaan myös kauppias. Hän jeesii kaikessa, oli kyse sitten pakettien lähettimisestä, vastaanottamisesta tai mikä vain mieltäsi painaa tuotevalikoiman suhteen. Lisäksi, usko tai älä, tähän pikkumarkettiin, joka muuten kätkee sisälleen ihan valtavan määrän kaikkea mitä ihminen saattaa ikinä lähikaupasta tarvita, saapuu kaikki tuoteuutuudet ensimäisenä. Joten jos et oo vielä testannut, lähdehän matkaan.

Kyseisistä juomista vielä omat suositukseni näille kolmelle maulle. Makusuosikki:
1. Red Berry Yuzy
2. Mango
3. Watermelon.

Juomissa on luontaisesti kofeiinia, ja ne on valmistettu edistämään hyvinvointia. Iso suositus siis näille, ja Tikanmaan M-marketille.

Menkäähän testaamaan,

puspus xx Lola