Right at first, thank you for everyone who took part of our party, my baby’s’ 1st Birthday which we organized as well in Åbo and in Helsinki. BUT NOT WITHOUT THEM HELP, GEEZ!!!! We really want to thank Sokos Hotel and especially Sokos Hotel Solo Helsinki who made it even possible to create a party, and as well our amazing baker Iina Loves To Bake, who crated most amazing cakes there. Also, Turun Kahvipaahtimo, Cafe Art, Tee Leidi and Muurla who wonderfully reminded my baby with such a perfect gift from Moomin For Pets -products. Also Paavuorentila for most wonderful and fresh veggies and berries which MOSES LOVES and Floriina for most beautiful flowers. And not forgetting GRANO for printing them most amazing menu’s for both of parties! Thank you. Thank you for you all!!!
_______________________________
Ihan ensiksi, kiitos kaikille, jotka olitte osa Moseksen juhlia niin Naantalissa kuin Helsingissäkin. Mutta ehdottomasti ilman upeiden kumppaneidemme apua ei juhlista koskaan olisi tulleet niin upeat ja loistokkaat, mitä ne tulivat olemaan. Jättiläiskiitos siis Sokos Hotelille sekä erityisesti Sokos Hotel Solo Helsingille ja Hesarin porukalle, joka teki juhlistamme mahdolliset omassa lemppari sviitissämme. Lisäksi tahdomme kiittää Iinaa (Iina Loves to Bake) joka taiteili mitä upeimmat kakut molempiin juhliimme. Unohtamatta Turun Kahvipaatimoa, Tee Leidiä sekä Muurlaa, joka muisti päivänsankariamme ihastuttavilla Moomin for Pets -tuotteilla! Sekä Paavuorentilaa mitä parhaimmista kasviksista, marjoista ja vihanneksista, joista saimme nauttia sekä juhlissa, että juhlien ulkopuolella läpi kesän. Lisäksi ihana Riina ja Martta Floriinasta, taioitte jälleen kerran mitä kauneimmat kukat juhliimme. Ja todellakaan unohtamatta GRANOA joka printtasi meidän molempien juhlien menut! KIITOS, JÄTTIKIITOS! Kiitos. Kiitos teille kaikille. <3

Mo’s kinda girl friend came by to celebrated his bday and as you can imagine, my bubba went nuts! He absolutely LOVES Susu and Nana <3
________________________
Moseksen rakkaus, “tyttöystävä” Susu tuli myös juhlimaan hänen erityistä päiväänsä. Kiitos Susu ja Hannele <3


Ah lovely, Iina ( Iina Love to Bake @iinalovestobake) You definitely surprised us with your creations! Them cakes, oh, they were all so amazing. The cake Iina, the cake artist baked for us was a vanilla-caramel cheese cake with wonderful caramel heart inside of it. Also she added our tiny family characters on the cake as decorations. Hey, how cute is that!!! I do really recommend on her home bakery for everyone for what ever needs. She is amazing all the ways!
__________________________
Ihana Iina, Iina Loves To Bake (@iinalovestobake), yllätti meidät kaikki täydellisesti taikomallaan kakulla. Kakku oli vanilja-kinuskijuustokakku, jossa kinuskisydän sisällä. Nam! Kiitos ihana, olet upea! Suosittelen lämpimästi Iinan kotileipomoa. Iinan kotileipomosta (Iina Loves To Bake) tulossa myös ihan oma blogipostauksensa tulevassa, sen verran upeaa kakku- ja herkkutaidetta tää leidi taikoo!


Alongside Iina’s baking Mo wanted to bake something special for his guests as well, so we decided to bake some brownies. We made it up together and it we had so much fun!!! Moses is such a baker!!! The icing was made of sugar and coffee from Turun Kahvipaatimo. Wonderful! And now don’t forget they do have the amazing Christmas campaign going on right now!.
___________________________
Iinan herkkujen lisäksi Mosekselle oli tärkeää leipoa vähän omiakin juttuja ja päädyimme mokkapaloihin. Käytimme kuorrutukseen Turun Kahvipaatimon kahvia ja NAM!!! Se oli kaikille mieleen, eli vinkkinä, parhaat mokkapalat syntyvät näistä aineksista! Huomaa myös että nyt Turun Kahvipaahtimolla joulukamppis käynnissä! xxAnd of course we as well serviced some goat cheese salad and most wonderful delicious veggies from Paavuorentila. Moses got super duper yummy treats from Nana Hannele and a fox toy which is his totally fav,  and Hannele also reminded me with such wonderful and cheerful flowers. Thank you <3.
____________________________
Lisäksi tarjoilimme Mo’n juhlissa alkuruoaksi Vuohenjuustosalaattia sekä mitä ihanimpia herkkuja Paavuorentilalta. Moses sai lahjaksi superherkut rakkaalta Hannele-mummolta ja kettu-lelun mikä on ihan lemppari,  ja Hannele muisti minua ihastuttavalla, aurinkoisella kukkakimpulla. Kiitos <3


Moses loves ALL his gifts, so so so very much! And them cakes, his guests, everything!! Like for real, he felt like being a KING!
__________________________
Moses rakastaa kaikkia lahjojaan ja kaikkia kutsuvieraitaan, kiitos vielä kaikille. Hän todella tunsi itsensä kuin pikku kuninkaanksi!


My doggie’s bday at our tiny home was so precious. So, so precious. Out guests were our most beloved ones and other ones came later to come by. Thank you again for all the sponsors and collars. xx
________________________
Synttärit kotonamme olivat rennot ja viihtyisät, naurua ja hauskanpitoa riitti maukkaan pääruoan ja herkkujen säestämänä. Pikkujätti MoMo sai tuntea olonsa kunkinkaanksi ja nautti lahjoistaan ja omasta kakustaan, jonka aamulla leivoimme yhdessä, täysin rinnoin. Siitä tulossa postausta myöhemmin, joten pysy kuulolla. Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneillemme xx

Lola