Rodos jakaa mielipiteitä oman pääni sisällä: tykkään ja en tykkää. Maisemat eivät puhuttele minua ei sitten yhtään; kuivissa kukkuloissa ei ole sitten mitään nähtävää. Paitsi vuohia, jotka kiipeilevät sorkillaan pitkin kivisiä seinämiä – vuohia on vuorilla ihan joka paikassa.
Toissa päivänä kuvattiin Hilfigeriä Lindosissa ja kuvausten päätteeksi kiivettiin Acropolin kukkuloille katselemaan maisemia. Maisemien sijaan oma katseeni kiinnittyi aaseihin, jotka olivat könynneet kukkuloille turistien riemuksi tekemään kiertoajoköröttelyjä kaiken ikäisille. 
 
Lindosin ranta oli kaunis poikkeus kuivalle maisemalle ja suosittelenkin Rodokselle matkaavia vuokraamaan auton ja päräyttämään niille lakeuksille. Hiekka on kultaista ja vesi turkoosinsinistä, ilmasto on kuuma ja meille aurinko antoi hellelukemia yli 40 astetta.
_______________________________________________________
So, here I am, in Rhodes and I am not sure if I really like this place or not. To be honest the view is super ugly; only dry hills all around. But I love the heat so much! And those goats we can see everywhere lol, they are just so cute!
Anyway, this week we had photoshoots for Hilfiger in Lindos and I really enjoyed. No matter the view of Rhodes is not so nice the Lindos was very beautiful place to be and stay for a bit longer. I you are going to travel to Rhodes I really recommend you to rent a car and drive to there. The Acropolis and beach are very beautiful experiences. 
 
 
 
Kun Lindos oli koettu ja kuvaukset paketissa päätimme hypätä rattiin omin nokkinemme ja kiertää koko saaren. Retkellemme mahtui riemua, naurua ja kauhun hetkiä. Navigaattori ohjasi meitä miten sattuu ja kesken kapean tien vuoren huipulla se päätti ohjata meidät alas jyrkänteeltä. Onneksi järki pysyi päässä ja päätimme olla noudattamatta itsepäisen navigaattorin käskevää ääntä. Toisella kerralla navigaattori ohjasi meidät erämaan keskelle armeija-alueelle. Siinä vaiheessa, kun maisemaa koristi enää vain rivissä olevat panssarivaunut ja edessä oli kyltti “VEHICLES EXIT”, päätimme jälleen ottaa ohjat omiin käsiimme. Saaren kiertäminen ei ole monen tunnin juttu, sillä Rodos on pinta-alaltaan todella pieni, meidän matkamme kesti kuitenkin todella kauan ja olimme silminnähden helpottuneita päästyämme takaisin Ixian turvaan.
_______________________________________________________
After Lindos we started the lovely road trip on our own. It was super fun no matter the navigator did its best to drive our crazy and down from the hills but my handsome driver was as smart enough to keep us safe. Our road trip made me scare, laugh and enjoy! SO PERFECT!
 
 
 Meillä on ollut todellinen HITCH –loma. Jos olet nähnyt elokuvan Hitch Lemmentohtori, tiedät mitä tarkoitan. Jos et, suosittelen katsomaan, se on ihan mielettömän hauska. Tällä lomalla naamani on turvonnut, olen saanut allergisen reaktion ja kokenut elämäni hauskimmat treffit water jetien selässä. On syöty hyvää ruokaa ja pussailtu, katseltu auringonlaskua ja pohdittu elämää. 
 
After all I need to say we have had such a HITCH VACATION lol. If you have seen the love doctor movie called HITCH from Will Smith you know what I mean. I have got swollen face, allergic reaction, experienced such a perfect date with water jets and enjoyed of lovely dinners. We have kissed and cuddled and watched sunrises and sets together. This vacation has been very perfect. We are not so excited to come back because of the views but people here we will miss a lot. About this I will write more soon. Until that I will send you lots of love and kisses, muah! xxx, Lola
_______________________________________________________
Kuten sanoin, Rodos herättää ristiriitaisia mielipiteitä oman pääni sisällä; täällä on paljon kaikkea ihanaa, mutta kaikki se ihana on väärässä maisemassa. Tänne en siis tule takaisin, siitä olemme molemmat samaa mieltä. Mutta loma on ollut ihana ja olen nauttinut suuresti. Yhtä asiaa jäämme silti kaipaamaan aivan valtavasti, täällä Ixiassa on eräs ravintola, jonka henkilökunnasta on pienessä ajassa tullut meille todella läheisiä. Tästä kirjoitan pian lisää.
 
Siellä Suomessa on kuulemma kylmä, yritän puhaltaa täältä vähän lämmintä tuulta niille hoodeille,
nähdään pian!

PUS!
 
<3 LOLA