Yhteistyössä: Turun Osuuskaupan Prismat

Oletko koskaan ostanut vaatteita Prismasta? Oletko tietoinen, mitä kaikkea Prisman vaatevalikoimaan oikeastaan edes kuuluu? Prisman treenivaatepuolelta löytyy tunnettuja merkkejä kuten Puma ja Nike, sekä huippusuosittu Starter. Starter -merkki on suunnattu miehille, mutta itse tykkään pukea näitä vaatteita myös itselleni. Lippikset ja hupparit ovat näyttävästi cooleja myös tyttöjen ja naisten päällä.

Lisäksi huippulaadukkaat Cheetah- ja Danskin -treenivaatteet löytyvät vain Prismojen valikoimista, myös S-Ryhmän omaan tuotemerkkiin Houseen kannattaa tutustua. Omaksi suosikikseni on nousseet Cheetahin vaatteet ja tässä postauksessa esittelen teille tämän syksyn ehdottomat lempparini.

Did you know you can find such a perfect fitness and gym clothes in Prisma market? I am very huge fan of Puma and Nike, but nowadays also of Cheetah and Danskin. I also LOVE Starter no matter it’s not for women actually but I think it looks so good on me! 

Anyway, in this post I am showing you my choice of Cheetah for this fall. Syksyn ihanat tuoksut virittävät aivot ihan uudelle tasolle ja väriä vaihtava luonto ympärillä tekee oman säväyksensä. Illalla ulkona treenatessa on jo kylmä, vaikka sitä ei välttämättä treenin aikana huomaakaan. Onkin tärkeää, että pukeutuu hyvissä ajoin oikealla tavalla, jotta välttyy ikävältä syysflunssalta. 

Itse treenaan omalla terassillani, jonne pystytän syksyisen kuntosalini. Kannattaa kokeilla! 

It’s very important to wear warm enough now when it’s already fall in Finland – the flu is so awful! For almost till winter I workout on my own balcony and that’s why I like to wear long sleeve shirt and pants. 

 

 

 Omiin syksyn ulkotreenihini olen valinnut ehkä maailman mukavimmat treenihousut/ulkoiluhousut ikinä! Cheetahin samettisen pehmeästä kankaasta valmistetut tuulta hylkivät housut ovat kuin tehty minulle. Ne istuvat täydellisesti ja antavat hyvän jouston myös kyykätessä. Kovempikaan tuuli ei haittaa, sillä housut ovat lämpimät. Tästä huolimatta näissä pöksyissä ei tule kuuma, sillä materiaali on hengittävää. Oma kokoni tässä housussa on XS.
 
My own favorite for this fall is long sleeve pants and shirt from Cheetah. These and other lovely colors you can find in Prisma market this wall and winter. The material in warm but still very breathable. I love the way they stretch, it makes the training feels so comfortable.
 

 Näiden housujen lisäksi ulkotreenissäni panostan hyvään treenipaitaan. Minua häiritsee vetoketjut, joten olen valinnut pitkähihaisen paidan takin sijasta. Paita on joustavaa materiaalia ja ihana tiikerimäinen kuosi tekee tyylistä jännittävän. Tämä paita löytyy monessa eri värissä ja eri mallisena. Käy kurkkaamassa lähimmästä Prismastasi!

Cheetah has also very nice price which gives you possibility to get them a bit more than more expensive clothes. I like it! I like I can pick up these lovely shirts in many different colors and shapes! How awesome! YOU MUST TRY!Lauantaina jaan kanssanne syksyn treenihaasteen, jonka olen suunnitellut Turun Osuuskaupan Prismoille. Jos kaipaat pyöreyttä peppuun ja vahvuutta vatsalihaksiin niin kannattaa pysyä kuulolla!
 
Tulevat treenihaasteet ovat pituudeltaan 30 päivää ja takaan tuloksia teille jokaiselle. Parasta haasteissa on se, että ne vaativat vain muutaman minuutin jokaisesta päivästäsi. Eikö kuulostakin hyvältä?
 
On Saturday will share you my 30 days squat and ab workout challenge I have planned for Prisma markets. It takes your time only few minutes every day but gives you amazing results! Are you ready babe? Stay tuned! xx, Lola
 

Tulevassa postauksessa esittelen myös omat kotikuntoiluvälineeni. Postaus on erityisen ajankohtainen myös sinulle, joka pohdit vaihtoehtoja kotitreenin ja kuntosalijäsenyyden välillä.
 
Pysytään vahvoina murut, 
 
PUS!
 
<3 LOLA
 
Treenivaatteet – Cheetah, Prisma Mylly, Raisio I Training Clothes – Cheetah, Prisma Mylly, Raisio
Kuntoiluvälineet – Prisma Mylly, Raisio I Training equipments – Prisma Mylly, RaisioKäsipainot – FITROCKS, Prisma Mylly, Raisio I Dumbbells – FITROCKS, Prisma Mylly, Raisio