Sitä kysytään paljon, se kiinnostaa. Ymmärränhän minä sen sillä joskus vuosia sitten janosin itsekin vastaavanlaista tietoa ihailemistani ihmisistä. Kuinka paljon painat? Kuinka paljon treenaat viikossa? Millaisella ruokavaliolla olet? Paljonko syöt kaloreita päivässä?

Viime vuosina olen keskittynyt itseeni sen sijaan että olisin vertaillut omaa kehoani toisiin. Olen tehnyt sitä nuorempana ihan riittävästi, ihan liikaa, ja olen onnellinen että opin päästämään irti tuosta kuormittavasta tekijästä elämässäni.

You guys ask about it a lot. And I do understand it’s the thing that you’re interested in. I do because years ago when I was younger I did the same thing. I asked, I googled and read magazines to find out some answers I so badly wanted to get. It’s pretty sad I wasted my time to this and I didn’t understand how unnecessary research I did.          How much do I weight? How much do I workout in a week? What kind of diet I am on at the moment?

Last years I have kept my focus on myself instead comparing myself to others. I have done it enough in my past, I have done it in my past too much.

Koska meillä kaikilla on omat geenimme, veriryhmämme ja solumme olemme kaikki luonnollisesti omia erityisiä, uniikkeja yksilöitämme. Ymmärräthän että jos laitat toiseen pullataikinaan enemmän hiivaa kuin toiseen, tulee pullista keskenään erilaisia. Sama pätee kaikkiin ainesosiin. Ja samalla tapaa kuin joku pitää kardemumman mausta pullassa, pitää joku myös enemmän kurveista ja toista puolestaan miellyttää enemmän treenattu kroppa. Ja jos pohdimme itseämme yksilöinä huomaamme, että meillä on omat ajatuksemme, mielipiteemme ja makutottumuksemme. Niistähän me usein pidämme kiinni: emme syö ruokaa mistä emme pidä emmekä pukeudu vaatteisiin jotka eivät tunnu omalta. Mutta siltikin yritämme tunkea itsemme muottiin, johon meidän kehoamme ei ole tehty. Meille jokaiselle on oma muottimme eikä sitä voi lainata toiselle. 

We all have our own genes, blood types and sells which mean that we are all our own unique selves. If we think about ourselves deeply we can see we have our own opinions, thought and preferences. Same way we should see our bodies. We don’t have to look like others and we should find the way to love our own bodies no matter how does it look like. We can always change it but we should not do it for wrong reasons. 


Tarkoitan tällä sitä, että pyrkimällä samaan treenimäärään, painoon tai ruokavalioon toisen kanssa et voi saavuttaa identtistä tulosta; kyse on sinun genetiikastasi joka reagoi ärsykkeisiin (ravinto, treeni) omalla tavallaan. Ravintovalmennus ja ammattilaisen toteuttama ruokavaliosuunnitelma onkin hyvä tapa lähteä lähestymään oman kehon muokkausta.

By reaching the same weight or same training hours in a week with someone else you won’t see the same results on your own body. It’s because of the genes. Your system needs its own diet and workout plan to work and it’s always personal. Best way to start is hire a professional nutrition coach to help. Also for many of us the weight seems to be the most important thing. I do not care about my weight anymore, only about my body composition. Below you can see very good pic to show the difference of dirrefent fat percents. It’s same weight in both pics. Losing weight not always mean losing fat, just remember this.

xx, Lola

Monelle paino on se merkittävä tekijä. Itsellenikin se joskus oli mutta nykyään tarkastelen vain kehonkoostumusta. Tässä hyvä esimerkki itsestäni. Molemmissa kuvissa paino on sama. Painonpudotus ei automaattisesti tarkoita rasvanpolttoa.


Painoinpa siis minkä verran tahansa tai olipa treenimääräni kuinka iso tai pieni suhteessa omaasi, niin sillä ei ole merkitystä sinun itsesi kannalta. Se vaikuttaa ainoastaan minuun. Keskity omaan ihanaan kehoosi, sen rakastamiseen ja huoltamiseen. Tee kehostasi paikka, jossa sun on paras olla. Se ei ole luku eikä määrä, vaan se on paljon muuta. 

Löydä se!

Tsemppiä!

PUS!

<3 LOLA