Elämä on ihanaa. Talvi on ihanaa. Joulu on ihanaa! Tällä hetkellä kaikki on IHANAA! Ja tyyppi, jolla on tänään paha päivä on sitä mieltä, että minä olen kaukana ihanasta. 😀 On ihmeellinen juttu, että kun ottaa päähän niin kaikkein ärsyttävintä tuntuu olevan se, kun vieressä oleva hyypiö vetää ripaska-askelia niin leveä hymy huulillaan, että se ulottuu vähitään maasta kuuhun. Ja se saa verenpaineen nousemaan nollasta sataan sekunnissa. Ihmisen mieli on ihmeellinen paikka ja sen avulla saamme oman olomme tuntumaan joko kamalalta tai parhaalta mahdolliselta. Aina ei jaksa hymyillä eikä olla hyvällä tuulella, mutta niinä hetkinä kun se on mahdollista kannattaa siitä ottaa kaikki ilo irti.

The life is wonderful. The winter is wonderful. The Christmas is wonderful! At the moment everything in my life is wonderful! And that one who has a bad day thinks that I am not wonderful at all now! It’s so crazy that if you have a bad day you just can’t handle someone’s else good feeling. Why does it make our feel more bad? Well we not always have a good mood and some super energy to smile all the time but when we do have we really should enjoy of the feeling as well as we can! 

Puhun paljon oman kehon kuuntelemisen tärkeydestä. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös oman mielen kuunteleminen. Miltä asiat sinusta tuntuvat ja mitä todellisuudessa haluaisit tehdä. Yhdistämällä nämä kaksi upeaa itsensä kuuntelun taitoa; oman kehon ja mielen kuuntelemisen, voit saavuttaa hyvän olon ja onnellisuuden ihanan huipun: itsesi ymmärtämisen. Sen kautta jää pois itsensä ruoskiminen, syyllisyyden tunteminen omista valinnoista, vähättely, itsetuntupuutokset sekä monta monituista pahaa päivää. 

Very often I talk about how important it is to listen to your body. But as important thing is to listen to your mind. How the things feels like and what would you like to do in your life for real. By combining these two listening skills; your own body and your own mind you can reach the top of the happiness: Self-Understanding. After you reach this you can feel more free and stop to think negative of yourself, your self-esteem gets better and many many bad days fall out. 







































Pyrin nostattamaan omaa hyvää oloani aina silloin kun minulla on huono päivä tai paha mieli. Olen löytänyt siihen paljon hyviä tapoja, joista sinäkin voit kokeilla sinusta hyvältä tuntuvia vaihtoehtoja.

– Hyvänmielen leffa
– Leipominen ja ruoanlaitto. Käsillä tekeminen ja hyvät tuoksut haihduttavat murheet.
– Siivoaminen
– Kirjasto. Rauhallisten ihmisten ympäröimänä on hyvä käydä läpi omia ajatuksia.
– Mukaansa tempaisevan kirjan lukeminen
– Jooga tai venyttely
– Uiminen
– Ulkoilu
– Halailu ja pussailu <3
– Lemmikkien kanssa puuhailu

When I have a bad day I do my best to make my feel better. I have found many great ways for that and you can also try some that feels good to yourself. 

– Watch some nice movie that cheers you up!
– Baking and cooking.
– Cleaning up!
– Reading. 
– Yoga and flexing. 
– Swmming. 
– Outdoors. 
– Cuddling and kissing. <3
– Spending time with pets. 

Jos kuulut siihen kategoriaan, joka ärsyyntyy entistä enemmän toisen hyvästä olosta pyri muuttamaan se osa itsessäsi. Omia tunteitaan ei voi pakottaa, mutta niitä voi harjoittaa ja se kannattaa. Negatiivisen energian salliminen ja ylläpitäminen omassa kehossa vaikuttaa sinuun kokonaisuutena. Opi kohtaamaan itsesi yksilönä, joka ei ole riippuvainen toisen ihmisen tunteista ja päin vastoin, ymmärtämään ettei kukaan ole vastuussa sinunkaan tunteistasi: me kaikki vastaamme itsestämme niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Omasta pahasta olosta pääsee loppujen lopuksi yli paremmin sillä, ettei sitä purkaan toiseen vaan käy oman olonsa läpi itsesä kanssa ja hoitaa sen pois muulla tapaa kuin huutamalla toiselle. Jos täytyy huutaa, huuda itseksesi.

If you are that person who hates to see happy peoples when you have a bad day then try to change this part in yourself! you can’t force your feelings but you can train them and it’s always worth it! Do not allow the negative energy in your body and mind! Learn to face yourself as an individual person who is not depending on anyone else’s feelings and same way learn to understand that anyone else is not depending on your feelings. We all are responsible for ourselves not others. You can get over your bad day better by not yelling to someone else just handling the issues with yourself! If you need to yell just yell with yourself. 



Vastaavasti minulla on lista asioille, jotka eivät auta minua purkamaan pahaa oloa tai selättämään huonoa päivää. Nämä asiat saattavat yllättää ja itseasiassa teinkin näitä tiedostamatta pitkään ennen kuin opin kuuntelemaan itseäni. Huomasin, että olin tahtomattani tehnyt itselleni entistä pahemman olon sen sijaan että olisin hoitanut sitä.

– Salitreeni
– Herkuttelu. En koskaan syö suruuni, ainoastaan hyvää mieleen. 
– Shoppailu. Tulee ostettua kaikkea turhaa mistä tulee jälkikäteen entistä pahempi olo.
– Kylpylä ja hieronta. Liika rentoutuminen huonolla fiiliksellä saa minut ahdistumaan.

In the same way as I have a list how to get over a bad day I have a list what should not I do when I have a bad mood. You should also think about things that might makes your feel even bad. Those things might be surprising and actually I did many of these before I learned to listen to myself right. 

– Gym. 
– Cheat meals. 
– Shopping. 
– Spa and massage. Getting THAT relaxed makes me feel anguish. 

So next time when you have a bad day just remember you will get over it by facing yourself!

xxx, Lola

Kun siis seuraavan kerran ottaa pattiin oikein kunnolla, istu alas ja rauhoitu. Löydät tien ulos pahasta päivästä kohtaamalla itsesi.

Ihanaa viikonloppua!

PUS!

<3 LOLA