Viime aikoina on riittänyt kiirettä ja tohinaa, uusia juttuja on taas ilmestynyt mukaan kuvioihin ja ne ovat vaatineet toimintaa omilla osa-alueillaan. Mitä pidempää päivää teen, sen energisempi olen ja sitä vähemmän nukun. Nukahdan suhteellisen hyvissä ajoin
mutta noin kolmen tunnin unien jälkeen pomppaan ylös pirteänä kuin peipponen – enkä enää sen jälkeen nuku. Voin jäädä sänkyyn pyörimään vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta uni ei vaan tule. Olen ylivirittynyt. Stressiä minulla ei tällä hetkellä ole, ei ainakaan tiedostettua. Toki asiathan pyörivät aina mielessä ja aina voisi tehdä enemmän, suoriutua paremmin ja saada parempaa tulosta aikaiseksi. Olenko siis kuitenkin stressaantunut?

It’s been so busy lately. Lots of new stuff and lots of organizing for all new things. It’s pretty weird that the longer day I do at work more cheery and powerful I am. For some reason I sleep only about 3 hours in night and it’s way too little! I do fall asleep well but after few hours I wake up with very energy feeling and just can’t sleep anymore. So then I get up and start my day. This morning it started at 3am. I woke up at 1am and tried to fall asleep next 2 hours until I gave up. I am not stressed out so this is very weird. 

Loppuvuosi lähestyy kovaa vauhtia ja ensi vuotta on alettu suunnitella pikkuhiljaa. Kalenteri alkaa täyttyä kohta taas tammikuusta maaliskuuhun ja helmikuussa suunnitellaan taas seuraava kolmen kuukauden jakso ennakkoon. Varataan matkat ja hotellit valmiiksi, suunnitellaan kuvausreissujen ajankohdat ja kampanjat, aikataulutetaan asiakkaiden projektit.. Näin pääni pysyy järjestyksessä ja hommat hoituvat onnistuneesti aina lähtöruudusta maaliin asti. Sen ohella pidetään sitten huolta omasta jaksamisesta ja huolletaan omaa kehoa ja mieltä. Nyt pitäisi saada tuo unipuoli kuntoon, sillä kolmen tunnin yöunet eivät yksinkertaisesti riitä.
It’s almost Christmas already and the New Year is coming so fast also. Soon I need to start to plan my time table from January to March and in February I will make next three months plan again. This way I can easily control my work. But before this all I really need to find out how to sleep better. 

vatsalihakset lola the fitness barbie


Viikonloputhan olen jo pyhittänyt täysin työvapaaksi ajaksi (siltä osin kuin se on mahdollista). Olen hemmotellut itseäni kivoilla jutuilla joista tulee hyvä mieli. Joskus se tarkoittaa ihan vain kupillista teetä sohvannurkassa tai uusien aamutossujen ostoa, toisinaan esimerkiksi hierontaa. Hieronnasta olenkin nauttinut viime aikoina paljon, sillä olen toivonut sen vaikuttavan positiivisesti yöuniini. Sillä tapaa se onkin vaikuttanut, että olen nukahtanut helposti. Olo on ollut rento eikä yhtään jännittynyt. Sellaiseen tunteeseen on hyvä ja turvallinen nukahtaa. Vaihdan myös petivaatteita usein, tuuletan ja olen kokeillut eri huonelämpötilojakin, mutta jostain syystä keho (tai mieli) nyt kuitenin jumittaa eikä päästä minua nauttimaan niistä kahdeksan tunnin yöunista joita tarvitsen. Viikonloput ovat kuitenkin asia täysin eri, silloin nimittäin nukun kuin tukki. 

I have already decided to spent all weekends with no working at all and only keep focus on resting and relaxing. And.. Weekends are actually the exception: I really sleep on weekend! More than three hours in night. On the weekend I sleep about 9-10 hours in night and when I wake up I feel relaxed and comfy. In the week I have tried many things to sleep better: I change my sheets often, I make sure the air is fresh, I go to massage and keep the temperature neutral in my bedroom. But.. nothing helps. The massage yes helps me to fall asleep. But.. I still wake up about three hours sleeping. Oh. 

Tämän hetkiseen elämänvaiheeseeni ei ole ehtinyt kuulua salitreeni yli kuukauteen. Olenkin treenannut viime aikoina vain oman kehon painolla kotona sekä ulkona. Talvikengät ja -vaatteet tuovat oman lisäpainonsa ulkoiluun joten ei muuta kuin askelkyykkyä tekemään talvikengät jalassa. Valitse juoksulenkille kuitenkin kevyemmät välineet. Treenin puutteesta en ole stressannut, sillä tiedän, mitä oikeanlaisella ruokavaliolla ja vaihteeksi kevyemmälläkin treenillä voi saada aikaiseksi. Jos elämäntilanteesi siis on kiireinen, älä stressaa salille menosta, voit ylläpitää vatsalihaksia ja pakaroita myös kotoa käsin. 🙂

Because of my busy life at the moment and feeling not so super good I haven’t go to gym last one month at all. I have worked out at home with my own body weights and also outside. Fresh air is always good and making squats in winter boots you really get some extra 😉

lola the fitness barbie vatsalihakset näkyviin

Minulta kysytään usein lisäravinteiden käytöstä: mitä itse käytän ja kuinka paljon. Tällä hetkellä en käytä lisäravinteita lainkaan, treeniin päätteksi juon palautusjuoman, mutta siinäpä se sitten onkin. Rasvanpolttajia en suosittele kenellekään, sen sijaan luonnon omilla aineksilla kuten vihreällä teellä voi helposti boostata omaa aineenvaihduntaa. Omat vatsalihakseni pidän näkyvissä sekä treenillä että oikenlaisella ruokavaliolla, turvotus pysyy poissa käyttämälläni luonnonmukaisella valmisteella, josta kirjoitankin lisää ensi kuun alkupuolella. Pysykää siis kuulolla. 🙂

Very often you guys ask me about the supplements: what do I use and how much. Well actually at the moment I use nothing and when I work hard I only use some recovery drink after training. Fat burners I won’t recommend for anyone. Instead some natural boosters like Green tea and lemon are very great way to make your metabolism work faster. My own abs I keep showed by working out and using one special natural product I use daily. About this more soon next month! So stay tuned! 

Wish you all have a lovely Wednesday! xxx, Lola

Ihanaa keskiviikkoa!

PUS!

<3 LOLA

lola the fitness barbie ravintovalmennus