For me there is magic everywhere. When was the last time you stopped yourself to take a deep breath and admire the nature? What did you see then? To me the nature is one of the biggest miracle; how everything works in it like itself despite it asks lots of work from each part of it. How do the bees know what to do for flowers? What makes the trees and plants to blossom in the summer, fade in fall, die for winter and reborn in spring over and over again? What makes the rain happen and nourish the ground and everything growing on it? What makes the wind blow? Yes, the nature is one of the biggest miracle, pure magic for me, and I feel so lucky I am the person who enjoys of things like that. It makes me so sad to see people watching the world and things with such a blind eyes still having the skill to actually see, but with no understanding.

To me there is a story in everything. Today we saw a half eaten apple laying on the frozen ground. I hate food waste, but at least they didn’t threw it to trash bin but left it on the ground so some kind of wild animal can find it and eat it. And that was the story I made up and told for my tiny baba traveling in my arms and we took a picture of it to remember this lovely day in nature together forever ❤️
_________________________
Taikaa on kaikkialla. Milloin viimeksi pysähdyit vetämään syvään henkeä ja ihailemaan luontoa? Mitä näit sillon? Minulle luonto yksi suurimmista ihmeistä; miten se saa kaiken toimimaan kuin itsestään huolimatta siitä, että sen toiminta vaatii valtavasti työtä sen jokaiselta osalta ja eliöltä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mistä mehiläiset tietävät, mitä niiden kuuluu tehdä? Mikä saa puut ja kasvit vihertämään kesällä, kuihtumaan syksyllä, kuolemaan talveksi ja heräämään taas henkiin seuraavana keväänä? Mikä saa sateen syntymään ja ravitsemaan maata sekä kaikkea mikä siinä elää? Mikä saa tuulen puhaltamaan? Aivan niin, luonto on minulle yksi suurimpia ihmeitä, puhdasta taikaa. Tunnen oloni äärettömän onnekkaaksi ollessani sellainen ihminen, joka nauttii tällaisista asioista. Minun mielelleni on surkeutta nähdä ihmisten katsovan maailmaa sokein silmin huolimatta siitä, että heidän silmissään ei ole vikaa – vailla ymmärrystä.

Minulle jokaisessa asiassa on tarina. Tänään näimme maassa puoliksi syödyn omenan. Inhoan ruoan hukkaan heittämistä, mutta omena oli sentään jätetty nurmelle, joten joku metsän eläin voi sen löytää ja popsia suuhunsa. Siitä syntyi tarina Picasson pikkukorville ja kuten aina, kuva napattiin muistoksi, jotta tämä kaunis pakkaspäivä luonnossa säilyy mielessä kiikkustuoliin asti ❤️

The life is another miracle for me. How it’s even possible we all once were only one sell inside of another human being and around 280 days later there were already brains, lungs, heart, intestinal, viscera and everything else developed and ready to work with our system and mind in our miraculous body. The life is a precious gift and I feel so darn lucky I am the person who understands that and lives from that idea such a big way. It makes me so sad to see people not appreciating their life same time when other people are fighting to keep their own. It makes me so sad to see people wasting their life for worrying about very unnecessary things like looks and aging, as same time they forget to live and enjoy of their precious life.

And so very sorry it makes me to feel to see people using their precious life for hurting others by trying to make themselves feel better. There are many kind of poisons in the world and miserable human beings are one of the biggest source. So I would also say that skill to ignore those kind of people and keeping up your own goodness, is one miracle and magical thing more to believe in and spread around. Just blow the negative people away and replace them with love and kindness you deserve ❤️
_________________________
Elämä on oman elämäni toinen ihme. Miten on edes mahdollista, että kerran me kaikki olimme vain yksittäinen solu toisen ihmisen sisällä ja että noin 280 päivää myöhemmin meille oli kehittynyt aivot, keuhkot, sydän, sisäelimet, suolisto ja kaikki muu valmiina työskentelemään uskomattomassa kehossamme? Elämä on upea lahja, tunnen oloni tavattoman onnekkaaksi ymmärtäessäni tämän ja ollessani sellainen ihminen, joka elää tästä ajatuksesta isosti. Minun mielelleni on surua nähdä ihmisten turmelevan elämäänsä samalla, kun toiset taistelevat pitääkseen omansa. On harmillista nähdä ihmisten huolehtivan turhaan asioista, joilla ei ole isossa kuvassa mitään merkitystä. Huoli syö ihmistä ja turhan huolen kannattelu vie meiltä ymmärryksen elää tätä elämää tässä hetkessä ja tulevassa.

Ja pahoillani olen niiden ihmisten puolesta, jotka kuluttavat arvokkaan elämänsä toisten loukkaamiseen, yrittäen niin kovasti saada itsensä voimaan paremmin nujertamalla toisen energiaa. Myrkkyä on monenlaista, mutta sen suurin lähde on kurja ihminen. Sanoisinkin, että parhaimpia taikoja elämässä on se, että osaa sulkea myrkylliset ihmiset pois elämästään ja jakaa ympärilleen hyvyyttä, joka kumpuaa itsestä. Puhalla pois kurjamieliset horjuttajat ja korvaa ne rakkaudella ja hyvyydellä, sillä näitä asioita sinä ansaitset ❤️

The magic is everywhere, just as I said. More details you let your eyes see and brains register, more aware of all amazingness you will be. And by that, more happy as well. Sometime it feels like everything has been seen already. When this happen, will never be unsure to create something new. Be curious, be creative. It’s all about little things for yourself, for others and for the world. This kind of happiness is something that money can’t buy and in my heart richest is the person who has these skills ❤️
_________________________
Taikaa on kaikkialla, aivan niin. Mitä enemmän yksityiskohtia annat silmiesi nähdä ja aivojesi rekisteröidä, sen tietoisemmaksi tulet kaikista elämän ihmeistä ja taioista. Ja tietoisuus hyvästä lisää onnellisuutta, sitä ei sovi unohtaa. Toisinaan tuntuu, että kaikki on jo nähty. Kun tämä tapahtuu, älä epäröi luoda jotakin uutta. Ole utelias, ole luova. Kyse on pienistä asioista sinulle itsellesi, elämille ympärilläsi sekä maailmalle. Tämän kaltaista onnellisuutta ei voi ostaa rahalla ja minun sydämessäni rikkain on hän, joka omaa nämä taidot ❤️