I woke up early this morning, just for cleaning up a bit and baking cookies with my babies. I was wrapped Christmas gifts last night and they were laying on the divan and waiting for night, but baby Picasso didn’t agree: he got so excited when noticed them. Probably he smelled treats on them, however it was super cute! BenBen loves gifts too but usually notices them when we start to open them. Instead baking is something BenBen goes crazy, silly, sweet way he goes crazy!

♥ Antonio Vito de Picasso found gifts.
♥ Baking human cookies with babies (dog cookies were baked before I traveled to USA)
♥ Both boys were so excited when cookies were ready to oven..
♥ ..and even more excited when they were baked. Ah, that smell!

___________________________

Tänäkin jouluna heräsin aikaisin ihan vain siivotakseni vielä vähän, ja leipoakseni pipareita. Pipareiden leipominen jäi todellakin viimetippaan tänä jouluna, sillä taikinan leipasin jääkaappiin vasta Jenkeistä palattuani. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja sitä paitsi piparin tuoksuinen aamu on ehkä maailman paras tapa virittyä jouluaaton tunnelmaan. Joululahjat olin paketoinut edellisenä iltana ja ne pötköttelivät divaanilla, joskaan eivät enää rauhassa Picasson herättyä niitä ihmettelemään. Picasso meni kirjaimellisesti sekaisin lahjoista, eikä tahtonut jättää niitä millään rauhaa. Myös BenBen rakastaa lahjoja, mutta huomaa ne yleensä vasta siinä vaiheessa, kun on aika avata ne. Sen sijaan leipomisesta Ben menee yhtä höpsöksi kuin Picasso lahjoista.

♥ Antonio Vito de Picasso löysi lahjat.
♥ Ihmiskeksien leipomista vauveleiden kanssa (koirankeksit leivottiin ennen kuin lensin USAan.)
♥ Molemmat pojat olivat innoissaan kun piparit olivat menossa uuniin..
♥ ..ja vielä enemmän innoissaan, kun piparit olivat valmiita. Ah, se tuoksu!

It’s Christmas so I started the day by enjoying some hot chocolate and gingerbread cookies and pampering my boys with their own cookies, too (get the recipe here >> ). Michael Bublé was playing on background and cartoons on TV made me feel like kid again. I dressed my babies up their Christmas shirts and my heart melted for their cuteness.

♥ Boys were most happy to open their gifts a lots of earlier than we were planned at first.
♥ Both kids were also pretty relieved Santa just dropped presents on the door this year, not visited lol.
♥ Brothers got clothes, toys and treats from Santa and they seemed to be happy.
♥ After all BenBen wanted to try some human Christmas cookies.. and because it’s Christmas, I let him to.

Now it’s time to get some sleep. Wish you had a lovely Christmas, too ♥

___________________________

Koska on joulu, aloitin päivän nauttimalla kuumaa kaakaota ja pipareita, ja tietysti hemmottelemalla hauvoja koiran pipareilla (nappaa resepti täältä >> ). Michael Bublé soi taustalla ja piirretyt pyörivät TV:ssä, mikä veteli mielen ihan lapsen tasolle. Ah, ihanuutta – rakastan tällaista irrottelua jouluaattona! Suloisinta irrottelua oli kuitenkin naperoiden uudet joulupuserot. Sydän meni ihan veteläksi, kun nakupellet vetelivät tonttuina menemään läpi aattoaamun.

♥ Pojat olivat onnellisimpia koskaan, kun päätimme avata lahjat suunniteltua aikaisemmin, jo ennen päivällistä.
♥ ..ja helpottuneita siitä, että joulupukki ei tänä vuonna tullut kylään, vaan jätti lahjat ovelle, haha.
♥ Pojat saivat lahjaksi vaatteita, leluja ja nameja, ja vaikuttivat  onnellisilta lahjavalintoihin.
♥ Illan päätteeksi Ben halusi maistaa ihmispipareita. Ja koska on joulu, niin mami antoi periksi. Ihan vähän vain.

Nyt on aika käydä nukkumaan, toivottavasti sinullakin oli ihana joulu ♥