Täällä ollaan! Ja nyt onkin luvassa ihan vaan pikapostaus kuulumisista, sillä kiire on nyt todellakin päällä! Isosti! Oltuani viikon kipeänä on töitä kertynyt vino pino ja lisäksi olen valmistautunut Miss Fitness Finland -kisan finaaliin niin täysillä, kun murtuneelta häntäluultani olen kyennyt. Onneksi yläkroppaa pystyy treenaamaan tietyissä määrin ja habaa, ojentajia ja olkapäitä onkin yritetty kasvattaa kaikella teholla. Tukena on onneksi hyvin suunniteltu ruokavalio, kiitos meidän Noran! 

Viime aikoina on tehty isoja päätöksiä ja otettu isoja askelia – – ei kuitenkaan liian isoja omille kintuille – – ja se on heijastunut valitettavasti täällä blogissa pidentyneenä postausvälinä. Mutta älkää olko huolissanne, kun saan rattaat pyörimään uusien hommien kanssa, tasaantuu arki takaisin jouhevaan rytmiinsä ja minä sen mukana.

Hello babes, here I am no matter I’ve been quiet on blog about a week already! GOSH! But I have a reason.. Yes, I’ve been sick and I have a broken coccyx but I have also been super busy. For real. The Miss Fitness Finland competition takes my time a lot YES but there is also something else.. 
Uusien juttujen alkuun laittaminen ottaa aina hurjasti aikaa ja työtä, ja tämä uusin asia vaatii aiempaa enemmän arjen jakamista järkevästi siten, että kokonaisuus pysyy tehokkaana. Ja tässä minä olen hyvä! Huhtikuussa tuli seitsemän vuotta täyteen yrittäjänä. Tänä aikana olen oppinut arjen pyörittämisen ja kokonaisuuden hallinnan välillä valtavastakin työmäärästä huolimatta erityisen hyvin.

Puolitoista kuukautta sitten sain merkityksellisen puhelun, jonka jälkeen aivoni käynnistyivät työskentelemään aivan uudenlaisella tasolla. Minulle soitettiin eräästä yrityksestä, jonka toimitusjohtaja kertoi olevansa vakuuttunut työstäni mainosalalla. Hän kertoi minulle yrityksen toiminnasta ja ymmärsin oitis miksi hän oli soittanut minulle: hän tarvitsi firmalle parhaan mahdollisen mainostoimiston, joka toteuttaisi asiat kotisivuista, someen ja käyntikortteihin täydellisellä omistautumisella ja intohimolla – sekä pettämättömän hyvällä grafiikalla ja optimoinnilla. Kerroin hänelle, että hän oli soittanut täysin oikealle henkilölle.

Mutta asia ei ollutkaan siinä. Työn lisäksi minulle tarjottiin osakkuutta. Valehtelisin jos väittäisin, ettei asia tuntunut missään. Se nimittäin tuntui ja veti minut täysin sanattomaksi. No, mitä sitten tapahtui? Olin tietysti halukas kuulemaan lisää ja keskustelemaan byrokratiasta, joten sovimme tapaamisen.

As you all know in Finland I have my own advertising agency called Grand Art Oy. I founded it a bit more than 5 years ago and started to work as an entrepreneur a bit more than 7 years ago. My main job is making high-quality websites and marketing concepts for an other companies.

So about one week ago I got an offer from a company that wanted to hire me to take care of their whole marketing but also asked me to be one of shareholders. It was huge thing to me, I knew this company before and of course I was interested in to know more! So we met up and after meeting I asked to get some time to think about everything and for making my decision. Later we met up again with all 4 shareholders and we really made a deal.

My new job is making sure the marketing of this company will be the best ever and always in time. The line of this business is very new to me but it will fit perfectly here on my blog! You guys will love it so much! About this I will tell you more later when I have something to show. Until this I am going to give my 110% for Miss Fitness Finland finale that will be already SO SOON!!!! Wish ya all have a wonderful new week! xx, Lola

Joskus isoja juttuja tapahtuu ja aika usein ne isot asiat ovat itsestä kiinni. Olen tehnyt kovasti töitä ja on hassua todeta, että työelämässä tavoittelemani “palkinto” on entistä suurempi ja vaativampi työ. Toki tuotto tulee sen myötä. Omistan nyt osuuden minulle aivan uuden toimialan yrityksen osakekannasta, ja vastaan sen markkinoinnista ja viestinnästä sataprosenttisesti. Tämä tietää kovaa työrupeamaa. Huolimatta tästä ehdin antaa itsestäni satakymmenen pinnaa edessä häämöttävään finaallin. Tällä viikolla ollaankin tyttöjen kanssa kuntoviikoilla Motivuksessa, mut löydät Turun Eerikinkadulta keskiviikkona ja torstaina klo 16 alkaen – tuu moikkaa!

Uuden yrityksen toiminta tulee olemaan teille kaikille taatusti mieluisaa luettavaa, sillä se sopii kokonaisuutena tosi kivasti myös tänne blogiin! Myöhemmin lisää siitä – te tulette kulkemaan messissä! 

Lämmintä uutta viikkoa murut, 

PUS!


<3 LOLA


Vaatteet – Tommy Hilfiger I Clothes – Tommy Hilfiger