Sisältää mainontaa ja alennuksia: Motivus kuntokeskukset

Ihanaa perjantaita murut! Miten sulla pyyhkii? Täällä pyyhkii hyvin, huolimatta siitä, että peppu on kipeä keskiviikkoisesta MOTIVUS flyer-juoksusta pitkin Turun toreja. Mutta ei se mitään! Oli nimittäin ihan super kivaa ja sää suosi meitä tyttösiä sekä Turussa että Helsingissä. Osa teistä lukijoista bongasi meidät sinisissä liiveissämme kadulla, toiset puolestaan seurasivat ahkerasti InstaStoryn kautta. Jos Story jäi näkemättä niin laitan sen viuhumaan tähän alle. 


Keskiviikkona ja torstaina meidän Miss Fitness Finland -finalistityttöjen tehtävänä oli toimia Motivus Kuntokeskusten Kuntoviikko-boostereina, eli jakaa ihanaa ilosanomaa Motivuksen mahtavista tarjouksista ja eduista, sekä ilahduttaa vastaantulijoita huikealla edulla: ilmaisella uuden asiakkaan treenikokeilulla. Jokainen onnekas lipukkeen saanut pääsee siis testaamaan Motivusta kerran maksutta 3.10.2017 asti!

Jos sä et päässyt paikalle, ei hätää – riittää, että ehdit tänne blogiin ajoissa! Kertomalla Motivus Kuntokeskuksen kassalla että olet lukijani, saat saman edun käyttöösi. Etu on voimassa Motivuksen uusille asiakkaille ensi tiistaihin kuten lipukkeellakin, ja se on lunastettavissa kaikissa Motivus Kuntokeskuksissa sekä Turussa että Helsingissä. Edun arvo on 13,50€.

Motivus oli minulle kuntokeskuksena aivan uusi ennen Miss Fitness Finland -kisarupeamaa. Tanssitreenien myötä paikka tuli kuitenkin minullekin tutuksi, sillä kaikki tanssiharkat on saatu tanssia Motivuksen liikuntasalissa. Tanssitreeneistä ja koreografista vastaa jo kaikille lukijoilleni tuttu, iki-ihana Mimosa Isomäki. Mimosaan ja meihin finalistityttöihin voitkin törmätä kyseisellä salilla!

Kuntosalin lisäksi Motivuksessa pääsee nauttimaan myös ohjatuista ryhmäliikuntatunneista, kuten mm. BodyPumpista ja omasta suosikistani Core -jumpasta. Helsingissä Motivus Kuntokeskuksia on kaiken kaikkiaan neljä ja Turussa yksi. Löydä oma lähin Motivuksesi ja tutustu ohjelmatarjontaan täällä >> Sivustolta näet myös kaikki käynnissä olevat edut ja tarjoukset, joihin kannattaakin tarttua heti tutustumiskäynnin päätteeksi. Motivukselta kotiin viemisinä mukaan tarttuu aina hyvä fiilis: tilat ovat siistit ja raikkaat, kuntosalin varustus on monipuolinen ja jumppatarjonta laaja. Kirsikkana kakun päällä on ihastuttava, palvelualtis henkilökunta. Älä epäröi kysyä, jos jokin askarruttaa – Motivuksessa ollaan sinua varten. 

Nyt mars mars, kipinkapin lunastamaan oma kokeiluetusi! Aikaa on vain ensi tiistaihin 3.10.2017. Kun käyt, niin tulethan kertomaan minulle mitä tykkäsit! Mä nimittäin tykkään ja isosti!

Motivaatiorikasta viikonloppua murut, ensi viikonloppuna kisataan jo finaalissa!

PUS!

<3 LOLA