Täydellisen gluteenittoman pizzan valmistaminen on joskus ollut kiven takana siksi, että vielä muutama vuosi sitten Suomesta ei löytynyt reseptiin sopivia laadukkaita ja maukkaita aineksia. Gluteenittomia jauhoseoksia on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden avulla ei pizzasta ole tullut kovin kummoista. 

Gluteenittomuus ei ole ainoa vaatimukseni pizzalle, vaan toinen asia jota elimistöni ei siedä on hiiva. Nämä kaksi eivät ole helpoin yhdistelmä, mutta nyt olen viimein löytänyt pulmaan ratkaisun.

Now I am finally sharing it: my best Gluten-Free & Yeast-Free Pizza Recipe! This pizza is my favorite one and it fits for fitness people so very well! There is no gluten, yeast or any fats on the pizza base at all. You can fill the pizza just the way you like or use my favorite filling I am also sharing below. You must try it – you will love it! 

Myllärin -tuoteperheen ihastuttava Kaurajauho on ollut minulle todellinen Taivaan Lahja. Tämän ihanuuden avulla olen onnistunut kehittämään täydellisen, suussa makunautintoina tanssivan upean gluteenittoman ja hiivattoman pizzan, jonka reseptin jaan nyt kanssanne täällä blogissani. Sen lisäksi, että pizza on gluteeniton ja hiivaton, on sen pohja myös rasvaton. Tämä pizza on siis ennen kaikkea hyvinvointityyppien unelma!

Parhaan lopputuloksen saat, kun paistat pizzan pizzakivellä. Tällöin pizzasta tulee ihanaisen rapea ja maukas. Voit myös paistaa pizzan pellillä perinteiseen tapaan. Ohjeesta valmistuu 1 halkaisijaltaan 30cm kokoinen pizza. Tämä pizza ei ole myöskään Miss Fitness Finland -kisadieettini tiellä, tätä syön todellakin hyvillä mielin! <3

For best result I warmly recommend you to use pizza stone for baking but you can also bake this pizza ordinary way with baking tray. No matter how you will bake it it’s very tasty and nice anyway! Wish you like it as much as I do! xx, Lola

lola pähkinämäki gluteeniton pizza resepti

 

Gluteeniton ja hiivaton pizza. Gluten–Free & Yeast–Free Pizza Recipe


Pohja / Base: 

1 1/2dl vettä / 2dl water
3dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa / 3dl gluten free oat flours
ripaus suolaa / salt

Täyte / Filling:

Mutti Tomaattipyreetä / Mutti Tomato puree
Korpelan Kevyt Kinkkusuikaletta / Low fat ham
Ananasta / Pineapple cubes
Tuoretta tomaattia / Fresh tomato slices
Sipulia / Onion
Punasipulia / Red onion 
Juustoraastetta / grated cheese

hiivaton pizza resepeti
paras pizza respeti

Valmistus / How to make it: 

1. Kuumenna uuni 250 asteiseksi ja pilko kaikki tarvittavat täytteet valmiiksi kulhoihin. / Preheat oven to 250 degrees and put all filling ingredients in bowls to wait. 
2. Mittaa vesi kulhoon ja lisää suola. / measure the water in a bowl and add salt. 
3. Mittaa sekaan jauhot ja vaivaa kiinteäksi taikinaksi. / measure the flowers and add them in bowl with water. Mix well until the mixture is nice dough and ready to bake. 
4. Nosta pizzakivi uuniin kuumenemaan. Kaulitse taikinasta runsaassa jauhossa ohutpohjainen pizza ja sivele sen pintaan tomaattipyree. Ota pizza pizzalapiolle ja täytä pohja täytteillä. / Put the pizza stone in oven and bake the dough as a thin pizza base with oat flours. Put the base on the pizza scoop and fill it staring by tomato puree and finish filling by putting grated cheese on top. 
5. Nosta pizza pizzalapion avulla kuuman pizzakiven päälle ja paista pizzaa 10-12 minuuttia. / lift the pizza on the hot pizza stone with the pizza scoop and bake pizza about 10-12 minutes. 
6. Koristele halutessasi yrteillä. / Put some fresh herbs on the top if you like before serving and enjoy.

Wish you all have a lovely weekend! xx, Lola 


Ihanaa viikonloppua murut! Nauttikaa lämmöstä, kun sitä on kerran tyrkyllä oikein 20 asteen verran! OHHOH! 

PUS! 

<3 LOLA

hiivaton pizza resepti lola pähkinämäki

gluteeniton pizza ilman hiivaa