Yhteistyössä: Turun Osuuskaupan Prismat

Juhannus on jo ihan oven takana mikä tarkoittaa paitsi kaikkia niitä ihania juhannusrutiineja, niin minulle myös omaa syntymäpäivääni. Juhannus tekee omasta tärkeästä päivästä aina mieleenpainuvan.

Aiemmassa postauksessa juteltiinkin vähän siitä, mitä kaikkea juhannuksena voisi puuhailla ja lupasin jakaa kanssanne vielä omia suosituksiani saunatuotteista. Mikäli aiempi postaus meni sinulta ohi, pääset lukemaan sen täältä >>

Tykkään suosia Suomalaista niin ruoanlaitossa kuin päivittäistavaroissakin. Tänä kesänä olen valinnut tuttuun tapaan sauna shampooksi Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan ja tuoksuksi olen valinnut mustikan. Tämä tuotesarja on minulle jo lapsuudesta tuttu ja tykkään kantaa sitä niin ikään perinteenä mukanani. 


On my last post Midsummer Girl Part 1 >> I told you my favorite Midsummer Day traditions and shared my tips and grilling recipe. And as I promised I now share my favorite skin care and sauna products for summer and for this special day. 
Tykkään käyttää saunatippoja tuomaan sekä tunnelmaa että tuoksua löylyihin. Kotimainen Rento-tuotemerkki on oma lempparini, ja Loimu-tuoksu on tämän kesän ykkösvalintani. Rennolta löytyvät myös ihanat saunavastat, kuten koivu- ja eukalyptus. Oma valintani on perinteinen koivu. 

I always prefer choose Finnish brands because I can truly trust in high-quality. For this Midsummer I have chosen some sauna products from Emendo, Rento and Erittäin Hieno Suomalainen brands. 

Lisäksi bongasin Raision Myllyn Prismasta Emendon uutuuden, saunaöljyn. Sitä levitetään iholle saunan jälkeen rentouttamaan. Tuoksu on ihana, enkä migreeniherkkänä saanut siitä päänsärkyä riesakseni. Tämä tuote tekee hyvää ihan meille jokaiselle.

Ihonhoidossa ja puhdistuksessa käytän kotimaista Lumenea. En käytä meikkivoiteta tai puuteria, ainoastaan kosteusvoidetta ja silmämeikkiä. Tämän vuoksi puhdistukseen itselläni riittääkin hyvin puhdistusgeeli ja kasvovesi. Lumenen Klassikko -sarja on oma suosikkini, se sopii hyvin pohjoismaiselle iholle ja sarjan tuoksu on raikas ja lempeä. 

For face cleansing and skin care I use Finnish brand Lumene to take care of the moisturizing of my very sensitive and nordic skin. I don’t use makeup so much so all I need for cleansing is a cleansing gel and toner. Lumene is very high-quality brand and I love the smell of this Klassikko (Classic) collection this summer. 

Kosteusvoiteet ovat tärkeä juttu, etenkin saunan jälkeen. Itselläni iho kuivuu herkästi ja pidän yllä kosteustasapainoa rutiininomaisesti aamuin illoin. Tämän Juhannuksen kosteusvoidevalintojani ovat Lumenen vartalovoiteet, nämä löytyvät myös Prismojen valikoimasta. 

Moisturizing cream is very important to me and I need to carry some with me all the time. My skin is very dry and especially after sauna it needs some extra moisturizing. I love to choose Lumene products for my skin care this Midsummer Day and summer 2017. Do you have some Midsummer Day traditions in your country? Is there some smells or tastes that reminds you from your childhood summers? I have them a lot. 
Anyway, it’s now time to wish you all such a wonderful Midsummer Day, it’s almost here! xx, Lola

Millaisia Juhannusperinteitä sinulla on? Muistuuko lapsuudesta mieleesi jokin tietty tuoksu tai maku, jonka liität juhannukseen? Millaisia ruokia teillä valmistetaan keskikesän päivänä?

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa, lämmintä juhannusta ja suuntaan itsekin valmistelemaan omaani. Nauttikaa olostanne ystävät, nyt on kesä! 

PUS!

<3 LOLA
Shampoo ja hoitoaine – Erittäin Hieno Suomalainen / Shampoo&conditioner – Erittäin Hieno Suomalainen
Pyyhkeet – Luhta Home / Towels – Luhta Home
Löylytuoksu – Rento / Sauna aromas – Rento
Saunavasta  – Rento / Sauna bathing branch – Rento
Saunaöljy – Emendo / Sauna oil – Emendo
Ihonhoito – Lumene / Skin Care – Lumene