Millainen sitä pitäisi olla että olisi hyvä, tai että olisi edes OK? Käytin liian pitkän aikaa elämästäni ja rehellisesti sanottuna koko nuoruuteni vierähti tämän asian pohtimisessa ja sen kanssa painimisessa. Oli niin järjettömän suuri tarve tulla hyväksytyksi ja miellyttää.

Surullinen totuus avautui iän myötä eteeni kristallin kirkkaana: meitä kaikkia miellyttää eri asiat, kun olet toiselle hyvä niin iljetät toista. Koskaan ei löydy täydellistä tasapainoa sen suhteen, että kaikki olisivat tyytyväisiä. 

Oh oh oh! So many comments and so many direct messages about how do I look. Someone say: “Oh Lola! You look so lovely fit and beautiful!” And someone say: ” Yack, you’re so ugly and thin please eat something!” Mhhh.. Yes. No matter how do I look there are always someone who loves it and always someone who hates it. When I was younger I spent too long time by thinking about others and their opinions about me and my body. I wanted to please everyone and I am so grateful I today understand that the most important thing is how do I FEEL l IN MY BODY! It’s true that my fat percent is low at the moment and my plan is build some muscles this spring and summer. It means a bit gain weight of course and I know after this there will be people who comes to my page to say I am fat and chubby. And people who comes to my page to say NOW I look good. So you see there are always someone who has something bad to say about you. The truth is it’s not their business and you should not listen to them, only your own mind, body and think about your health! If my doctor say I am very healthy and all results looks good then I am not worried about it. I feel good in my body now and I am going to feel very good when I have gained some weight and muscles also – no matter what others think. 

Be brave and be yourself – and be proud of it! Lots of love to your Tuesday! xx, Lola

Kirjoitan tästä aiheesta siksi, että kehoni on nostanut melkoisen mylleryksen Instagramissa. Saan viestejä puolesta ja vastaan. “Lola, näytät niin upealta!” Ja vastapainona: “Oksettavaa, ei yhtään luonnollisen näköistä enää!”. Onneksi totuuspohja nykyään on se, että katson kehoani vain ja ainoastaan omin silmin, enkä suo ajatustakaan sille, mitä muut minun kehostani tai ulkonäöstäni ajattelevat. Tärkeintä on oma oloni ja oma hyvinvointini, tällä hetkellä olen rasvattomammassa kunnossa ja kevättä kohden on tarkoitus alkaa kerätä lihasmassaa. Olen tyytyväinen itseeni juuri nyt ja aion olla tyytyväinen kehooni myös sitten, kun painoa on taas enemmän. Tiedän, että tuolloin alkaa kommentti ja viestivyöry siitä, että minusta on tullut pullukka ja osaan mielessäni nauraa sille ajatukselle jo nyt. Näitä puolesta ja vastaan tyyppejä riittää maailman loppuun asti.

Älä siis tavoittele toisten miellyttämistä – se on loputon tie jolla et voi voittaa mitään, mutta sen sijaan voit hävitä paljonkin. Tavoittele oman itsesi rakastamista ja hyväksymistä, se on tie, joka voi antaa sinulle enemmän kuin kenenkään toisen mielipide. 

Ihanaa tiistaita teille muruset! 

PUS!

<3 LOLA