Few months ago I promised to make a post with links to right into the articles of the magazines who has wrote about me as Lola The Fitness Barbie. Until that I didn’t like to put my real name up on media but by this it happened inevitable. So there are some speaking about Lola Pähkinämäki as well. @lolathefitnessbarbie @barbiewithbrains

On this post I share 12 selected articles with pics and below you will find more links to the magazines. The story of Lola The Fitness Barbie has published more than in 40 different countries which why I won’t share them all here now. There is Google to use for them who loves to get more information.

________________________________________

Muutama kuukausi sitten lupasin tehdä postauksen, jossa jaan lehtiartikkeleita suorien linkkien kera ja tässä se nyt tulee. Nostan esille 12 julkaisua, lisäksi postauksen lopusta löytyy vielä lisää linkkejä kansainvälisiin julkaisuihin. Tarinani (Lola The Fitness Barbie @lolathefitnessbarbie @barbiewithbrains ) on jaettu yli 40 maassa useissa eri medioissa, jonka vuoksi en linkitä tässä postauksessa kaikkia, viimeisimmät julkaisut ovat tammikuulta 2018 Espanjalaisessa mediassa.

♥ DailyMail Video >>
24 SATA Magazine >>
♥ Cluebees Magazine >>
♥ DailyMail >>

I myself read DailyMail everyday which why it felt pretty amazing to see my own story in it. I never believed my story would be this shared all around the world, more publications below:

________________________________________

Luen DailyMailia päivittäin, joten tuntui melko veikeältä löytää oma tarina julkaistuna siinä. En koskaan voinut kuvitellakaan, että jonain päivänä tarinaani jaettaisiin ympäri maailman.

♥ Kozaczek Magazine >>
♥ Mirror Magazine >>
♥ Yahoo Beauty >>
♥ The Sun Magazine >>

Mirror Magazine and The Sun are both huge magazines as well and you can only imagine my face when I saw my story published in them also. Anyway, few more links with picture below and more links on the bottom of the post.

________________________________________

Mirror ja The Sun ovat molemmat todella suuria lehtiä, joten metka tunne sai kutkuttavaa jatkoa, kun tarinani julkaistiin myös niissä. Alla vielä muutama julkaisu ja kuvan alta löytyy parisenkymmentä linkkiä lisää.

♥ Keskisuomalainen >>
♥ Culture Hook >>
♥ Latest News Network >>
♥ Fox News >>

LINKS TO OTHER PUBLICATIONS:

♥ Papilot >>
♥ Fakt 24 >>
♥ Yahoo Style Canada >>
♥ Predator >>
Tribun Style >>
TeleCinco >>
Delfi >>
Viral Planet >>
Kenh14 /Vietnam >>
Keskisuomalainen >>
Pagina 7 >>
El Amigo Del Bueblo >>
Trinixy RU
Vedomosti RU >>
Buena Network >>
Dogguie >>