I am doing home workout meaning I go to gym for lighting heavy weights only which is very rare. I love to workout with my own body weight and for that we don’t need many equipments or equipments at all. I actually have only fit ball, weight ball, dumbbells, power wheel and rubber band at home – this is all I need for perfect  home workout. When I go for a walk I may put 1 kilos ankle weights on but not always.

_____________________________________

Olen kotitreenaaja, salilla käyn enää todella harvoin. Kotona treenaaminen sopii minulle parhaiten kiireisen elämäntyylini takia, lisäksi en voi sietää saliruuhkaa, joten ainoa oikea aika treenaamiseen olisi minulle aikaiset aamut. Kotona treenaaminen sopii minulle parhaiten juuri nyt myös siksi, että tykkään oman kehon painolla treenaamisesta. Moni ajattelee, että tehokas kotitreeni vaatii hurjan paljon erilaisia välineitä ja painoja, mutta todellisuudessa muutama oikein valittu väline riittää hyvin. Jumppapallo taipuu moneen, samoin sopivan kokoiset käsipainot; niillä voi tehdä sekä tehokasta hauis-ojentaja treeniä että esimerkiksi askelkyykkykävelyä. Jokaisen kotoa löytyy myös penkki tai tuoli, jossa treenata sekä vatsalihaksia että käsivarsia.

So I now share my very favorite ab workout you can do easily at home. All you need is fit ball and space enough. If you don’t have fit ball you can repeat some exercise twice. All sets will be done 4 x 12 reps.

_____________________________________

Nyt jaan kanssanne oman suosikki vatsalihastreenini. Tarvitset vain jumppapallon sekä riittävästi tilaa tämän vatsatreenin tekemiseen. Jos sinulla ei ole jumppapalloa, voit toistaa haluamasi liikkeen kahdesti, älä kuitenkaan tee kahta samaa liikesarjaa peräkkäin. Jokaista liikettä tehdään 4×12 toistoa.

Take a little break between sets and remember to drink water or sport drink little bit too. I like to drink them both while training.

_____________________________________

Pidä pieni tauko sarjojen välissä ja muista hörpätä myös vettä. Itse tykkään juoda sekä treenijuomaa, että vettä treenin aikana.

Home workout is great way to keep your health up easily and without expensive gym memberships. There are many great reasons to workout home instead gym:

♥ you can workout when ever you want
♥ no rush and too much people around
♥ you can always invite a friend to workout with no matter you don’t have the membership to the same gym
♥ you save money
♥ it’s effective and gives good results

_____________________________________

Kotona treenaaminen on helppo ja edullinen tapa pitää yllä kuntoa ja parempaa terveyttä ilman kalliita kuntosalijäsenyyksiä. Tässä muutama hyvä syy treenata kotona:

♥ voit treenata koska haluat
♥ ei ruuhkaa eikä väenpaljoutta ympärillä
♥ voit aina pyytää ystävän treenaamaan kanssasi huolimatta siitä, että teillä ei ole jäsenyyttä samalle salille
♥ säästät rahaa
♥ kotitreeni on tehokasta ja tuottaa tuloksia