Are you busy? I don’t mean busy right now with some issue I mean busy like all the time. Ok, let me say it better way: do you have a busy lifestyle?

I like busy because I love the effective feeling: I am good at handling rush and many demanding issues in the same time. I am such a multitasking girl. So yes, I am busy and I have a busy lifestyle. But there is still a huge difference between busy and busy. And oh, now I am speaking a weird language again, let’s make a fresh start:

You may be busy the way you have no time for anything else but work and/or goals you’re trying to hit so hard. Meaning no time for friends, for family or even for yourself – no time for life. Usually same time we want to be beautiful and attractive, we want to look good, be smart and the be good at everything we decide do. We want other people see we are part of system, we want to make them appreciate and like us. Those last things are not so bad but if you’re all the time trying too hard for please other people and make yourself happy this way you actually will lose the most important thing: the life. The youth is not forever and the look is not everything.

♥ You may lose your young face and body but you don’t have to lose your young mind too: let your inner child alive.
♥ Find the beauty of your own precious body: your body has created just for you so be proud of it the way it is.
♥ Are you dressing your age? Well, no one make you to! Keep up your own style no matter the age, I am going to wear Disney forever. Create your own fashion: it’s all about the feeling!
♥ Slow down for life: you don’t have to give up with busy just make sure you enjoy and have a possibility for love.

___________________________________________

Oletko kiireinen? En tarkoita kiireinen tässä ja nyt, vaan aina kiireinen? Elätkö niin vauhdilla, että et oikeastaan ehdi elää ollenkaan? Tai tuhlaatko arvokasta aikaasi huolehtimiseen, surkutteluun tai itsekriittiseen ajatteluun?

Tykkään kiireestä, koska rakastan tehokkuuden tunnetta. Olen hyvä handlaamaan monta asiaa yhtä aikaa ilman, että lopputulos kärsii – olen todellinen multitasking-tyttö. Vuosia sitten olin kuitenkin tilanteessa, jossa jatkuva kiire ja suoritus ajoi pääkoppani uuvuksiin, kiirehdin ja poukkoilin sinne tänne pää kolmantena jalkana mikä johti väistämättä työn laadun heikentymiseen. Käsiteltyäni asian ja uupumukseni oivalsin, että olin ajautunut tähän tilanteeseen paineen alla: halusin olla hyvä, halusin olla merkityksellinen, halusin olla tehokas, nopea, älykäs ja kaikkea tätä nyt ja heti. Olin kärsimätön, enkä osannut kunnioittaa aikaa tai elämän yksittäisiä pieniä ihmeitä siksi, että en tiedostanut niitä ja niiden merkitystä.

Sama pätee omaan kehonkuvaan ja itsensä hyväksymiseen. Elin vuosia siinä uskossa, että asetin tavoitteita itselleni, voidakseni paremmin. Mutta lopulta ymmärsin, että en ollut elänyt itselleni ollenkaan. Kesti pitkään ennen kuin uskalsin olla se mitä olen, kehon koosta pukeutumiseen asti. Vasta tämän myötä aloin oikeasti voida paremmin ja opin rentoutumaan, aloin löytää elämästä aivan uusia puolia ja onnellisuuteni koki täysin uuden ulottuvuuden.

Yksi elämäni suurimpia oivalluksia onkin ollut hetkessä elämäminen sekä ajan ja katoavaisuuden ymmärtäminen ja sisäistäminen: kun tämä hetki on ohi, se ei tule enää koskaan takaisin. Et enää koskaan harjaa hampaitasi samalla tavalla kuin tänä aamuna, sillä tämä aamu on jo ohi ja tuo hetki oli ainutkertainen. Milloin tunsit viimeksi kihelmöivää jännitystä tai perhosia vatsanpohjassa? Vaali sitä muistoa, sillä mikään ei tule enää koskaan tuntumaan täysin samalta kuin tuo hetki. Keskity oloihin ja tunteisiin, keskity hetkiin. Jokainen hetki ja tunnetila on ainutkertainen – ne tulevat ja ne menevät ja siinä on koko jutun juoni. Kun keskitymme näihin asioihin, voimme löytää tien kiitollisuuteen ja onnellisuuteen. Ei tarvitse luopua kiireestä vaan riittää, että pysähtyy huomaamaan ja vaalimaan itselle tärkeitä asioita ympärillä niin usein kuin se on oman terveyden ja hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä. Ja tämän meistä määrittää jokainen itse. Lakkaa murehtimasta ja keskity positiivisiin asioihin, unohda pintapuoliset asiat ja pidä focus omissa arvoissasi ja asioissa, jotka oikeasti antavat sinulle hyvää oloa.

♥ Meistä jokainen menettää ajan saatossa nuoren ulkonäkönsä, mutta nuoresta mielestä ei kenenkään tarvitse päästää irti. Anna sisäisen lapsesi elää, se on tärkeämpi asia kuin katoava ulkokuori.
♥ Löydä oman kehosi kauneus: kehosi on luotu sinua varten ja se on täydellinen juuri sellaisena kuin se on.
♥ Pukeudutko kuin ikäisesi? Kukaan ei pakota sinua! Ole rohkeasti oma itsesi pukeutumista myöten, pukeudu siten, että tuntuu hyvältä ja että viihdyt. Itse en aio luopua Disney -puseroista enkä pinkistä IKINÄ!
♥ Hidasta itseäsi ja elämää varten: pidä huoli siitä, että nautit elämästäsi niin syvästi kuin mahdollista. Pysähdy hengittämään ja anna itsesi rakastaa ja tulla rakastetuksi.

We people can’t wait for tomorrow because we are so excited about the next day, next week, next summer and so on.. We are busy with running to the oncoming by forgetting what is really waiting for us in there. There is a future. The same goal for all of us we wanted it or did not: old age.

So stop worrying about how do you look, how much you weight or anything like that! The life is now, YOU are now. Don’t try to reach the future so hard – the future reaches you for sure.

___________________________________________

Emme malta odottaa huomista, ensi viikkoa tai tulevaa kesää – olemme malttamattomia ja kiirehdimme kohti tulevaa unohtaen mikä siellä todellisuudessa odottaa: vanhuus. Lakkaa siis kiirehtimästä ja tavoittelemasta tulevaa – se kyllä tavoittaa sinut aivan varmasti.