Mmph.. not snow yet, not even a little bit. It’s been rainy and pretty warm. Hej hallå – It’s December and not snow, how weird is that! So what to do when we have not snow at all and it’s first of December? Usually I start the day by opening the Christmas calendar, making snow angles and baking gingerbreads, now I can’t do the first one because we don’t have that white stuff outside. But I have the Christmas calendar of course, two actually. The first one is over cute wool sock Christmas calendar that is filled with sweet surprises for me and BenBen. I never fill it by myself so I got surprised every day, ah! ♥ And the other one is Fazer Dumle chocolate calendar, yum! I LOVE DUMLES! Do you?

_____________________________________________

Missä pyöräyttää perinteiset joulukuun ensimmäiset lumienkelit kun ei ole lunta? Sinne vaan vesisateeseen kuraenkeleitä taikomaan, siipiä räpyttelemään ja piehtaroimaan mielikuvitushangessa.. kokeilkoon ken tahtoo. Tämä tyllerö jättää nämä perinteiset ekat väliin ja räpyttelee lumisia siipiä ajatuksen voimalla.

Onneksi joulukuun ensimmäinen on muutakin kuin lunta, nimittäin joulukalenterin ensimmäinen luukku ja pipareiden leipomista, lahjojen paketoimista ja joululauluja. Tästä se joulu nyt oikeasti lähtee käyntiin!


I started my Christmas-moodling as I call it (meaning the deepest way of enjoying of some feelings if you know what I mean) very early this year so I have actually baked and eaten lots of gingerbreads already. So I am not sure if I should or should I not bake them anymore lol.

Oh but it’s Friday meaning working before all those funny things so this is just a very quick post now. ♥ Let’s enjoy of First of December babes!

PS. what kind of Christmas calendar you have?

_____________________________________________

Aloitin jouluilun hyvissä ajoin tänä vuonna. Pipareita on pyöräytelty jo useamman taikinallisen verran ja syötykin aika komea määrä, en siis tiedä, pitäisikö niitä enää paistaa vai onko fiksumpaa jättää paistamatta. Mutta nythän on joulukuun ensimmäinen! Siinäpä sinulle vastaus 🙂

Mutta.. nyt on perjantai ja töihin on lähdettävä, kaikki hauskuus siis iltaan ja viikonloppuun. Tämän aamuinen pikapostaus oli nyt tämän pituinen tämä.

PS. millainen joulukalenteri sulla on tänä vuonna? ♥