It’s been two weeks since I started my morning at Vallila Interior spring and summer collection launching event in Helsinki. As all my readers know I am such of fan of this hiqh-quality brand and nothing else but Vallila Interior I use on my own decor when we are talking about curtains, decorative pillows and carpets. By new lovely collection there will be some high-quality beddings and blanket also. The new collection of Vallila is called Kukkuruu.

______________________________________________

On kulunut kaksi viikkoa siitä, kun aamuni alkoi Vallila Interiorin kevät-kesä 2018 lanseeraustilaisuudessa Helsingissä. Vallila on uudistanut jo ennestään ihastuttavan sisustuskokoelmansa ja tuo nyt kevääseen 99 kuosiuutuutta, joita annan teidän nyt maistella hieman etukäteen. Uusi kevätkokoelma kantaa veikeää nimeä Kukkuruu.

Many years I’ve been thinking not only about the lovely style of Vallila but the company and especially the family behind it also. The history of Vallila Interior is very interesting and I am really admiring the strength and the success of wholeness. Year by year they have surprised me again with their patterns those are sometime very brave but at times very sensitive and touching also; beautiful romantic colors and animal patterns for example.

Vallila is a family company with strong roots and beautiful values. Anyone can paint but not everyone becomes an artist. Creating the real art requires more than just holding a paintbrush and sketchpad – it requires the mind, soul and heart. I have always seen the soul and heart in the designs of Vallila but now I can really feel the mind too. The new collection has used the whole palette and the language it’s speaking is ‘life’.

______________________________________________

Vallila Interioirin vanha tehdasrakennus on aina kiehtonut minua pitkän historiansa vuoksi, mutta itse yritys ja perhe sen takana sitäkin enemmän. Olen moneen kertaan ääneen ihastellut kuosien kauneutta, kankaiden laatua ja värien suorastaan jumalaista harmoniaa – onko vain sattumaa, vai onnistuvatko he kerta toisensa jälkeen tietoisesti paremmin?

Olen vuosien varrella ihastellut ja pohtinut, tulevan kokoelman nähtyäni uskon viimein ymmärtäväni tekijän tässä vahvassa tarinassa: Koti on siellä missä sydän on ja koti on Vallilaa vaille valmis. Vallila Interior ei tarjoa ainoastaan laatua ja kauneutta; tämän kaltainen onnistuminen, kauneuden – –  taiteen – – luominen vaatii sielua, sydäntä ja syvää mieltä. Jokainen värisävy ja jokainen kankaalle painettu kuvio on pala tarinaa, pala sitä suurinta lahjaa – elämää.

I am now very happy to introduce you part of the new collection of spring and summer 2018 and I need to say this collection is the very best for a long long time. I am not just saying. You understand my opinion after you have seen those beautiful colors and new patterns of the collection I am now showing you.

There will be more lovely patterns of Finnish cities and some of old city patterns has got new colors. In addition to Finland we will also see part of Stockholm streets and other Sweden like Kolmården zoo and Södermalm.

______________________________________________

Vallilan kevät ja kesä 2018 tulee tulvimaan puhdasta iloa kera väriloiston ja kutkuttavin kuvioin. Saamme myös nauttia viettelevistä pastellisävyistä sekä henkeäsalpaavan kauniista uutuuskuoseista, joista mainittakoon ihastuttava Amos -panda, tunnelmallinen Sisäpiha ja erityisen näyttävä puukuosi Vaahtera. Moni tuttu kaupunkikuosi on saanut uuden värityksen ja luvassa onkin muun muassa ennennäkemättömän kaunis tulkita Aurajoesta. Myös uusia kaupunkeja on luvassa: Forssa, Hanko, Jyväsjärvi, Lappajärvi, Olavinlinna, Sipoo ja Viikki hurmaavat tulevana vuonna. Uutena leikkisänä kuosina tullaan näkemään Tampere, joka on saanut varsin iloisen kuvituksen. Vallilan Tampere-kuosi sopii mainiosti perheen pienimpien silmäniloksi, mutta myös aikuinen löytää siitä rakkaita muistoja ja maamerkkejä aina Särkänniemestä Pyynikin näkötorniin ja Pispalan puutaloihin.

Rakkaan kotimaan lisäksi tallustellaan Tukholman kaduilla ja kujilla. Sykähdyttävä Tukholma-aiheinen kokonaisuus pitää sisällään kauniin nimikkokuosin Stockholm, sekä upeat kuosit Södermalm ja Lilla Södermalm. Lisäksi mallistoon kuuluu kuosi nimeltä Siesta, joka tarjoilee seikkailunhaluiselle mielelle retken Kolmårdenin villieläinten kanssa.

♥ Lovely Stockholm pattern.
♥ Aurajoki has got the new color too. This is the river that runs across my city.
♥ New colors fit so well together as always.
♥ Oih, I am so in love with this little cute sweetie-pie called Amos Panda.

Find some information about US resellers below on the post

______________________________________________

♥ Ihana Tukholma-aiheinen mallisto pitää sisällään Stockholm -nimikkokuosin.
♥ Aurajoki pukeutuu ennennäkemättömän kauniisiin sävyihin.
♥ Uudet värit ja kuosit sulautuvat jälleen kerran kauniisti keskenään.
♥ Ihana uusi Amos-panda on jo muuttanut sydämeeni asumaan.

Silmät ja korvat kannattaa pitää auki tammikuussa, kun uudet ihanuudet astuvat markkinoille.

On launching event we had a possibility to see the new collection but also hear about the TV series that pops up on Finnish TV soon. I am very excited about that after I saw a tiny part of it on launching.

I felt very deep connection while listening the speak of new collection and the idea and thoughts behind it. You dear readers know my past is pretty sad with hard issues but you also know how did I find my way to climb up over and over again. I made it by staying positive and finding all beautiful things of the world and my life no matter there was not so much left. I kept my focus on the nature like flowers, the sun and feeling the wind on my skin. Today I know how important it’s to see those kind of things no matter they feel so small. They may feel small but they are very necessary. They are huge part of the world and about the system how everything works. With nature We are part of the systems also.

So when they talked about the life the same way than I usually do and about their values – – my values  – – I really got goosebumps. It was more than great to see this kind of company I have always admired really cares and appreciate the world and humans. And I watched the new collection around while listening and oh – this is what the collection is in a nutshell: it’s a creation of beautiful things of life and everyday it reminds us the life is a precious gift. That the life is always worth it in the same way than the love is – – if you know what I mean.

______________________________________________

Tilaisuudessa saimme mahdollisuuden tutustua uuteen kokoelmaan, mutta myös kurkistuksen siitä, mitä uusi pian nähtävä TV-sarja pitää sisällään. Ihoani pitkin kulki kylmät väreet kuunnellessani ajatuksia kaiken toteutuneen takana, oli todella vaikuttavaa huomata, että omat arvoni löysivät yhtymäkohdan näiden seinien sisällä.

Puhun paljon siitä, mitä maailmalla tapahtuu ja miten maailmanmeno vaikuttaa meihin ihmisiin ja toisin päin. Ja kuten te rakkaat lukijat tiedätte, positiivisuus sekä värikkäät ja iloiset asiat ovat olleet minulle keino jaksaa raskaiden asioiden keskellä. Olipa kyse sitten sairastumisesta, läheisten menettämisestä, elämän pienistä ja suurista vastoinkäymisistä tai ihan vain arkisista ongelmista – löytämällä elämästä ne yhä jäljellä olevat positiiviset asiat ja katsomalla rohkeasti tulevaan jaksaa ponnistaa kerta toisensa jälkeen takaisin pinnalle. Vaikka jäljellä olevat asiat olisivat niin ikään itsestään selviä kuten luonto, aurinko, kesän kukkaset tai tuuli iholla, on tärkeintä pysähtyä huomaamaan ne. Tämän myötä osaa tuntea syvää kiitollisuutta jokaisesta hetkestä ja nauttia pikkiriikkisen pienistä asioista, suurimmat asiat pistävätkin sitten pään ihanasti pyörälle – ja se vasta onkin metka tunne se.

Siispä kuunnellessani tarinointia siitä, kuinka Vallilan väki toivoisi ihmisten uskaltavan olevan oma itsensä kaikkine arpineen ja näkevän elämän kauniit asiat – niitähän on kaikkialla – tunsin syvää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Katsellessani ympärilleni tulevan malliston värejä ymmärsin, että juuri tätä tämä kaunis kokonaisuus kantaa syleilyssään – sitä kaikkein kauneinta, itse elämää.

While enjoying the collections I got pampered with lovely healthy food: such a wonderful breakfast those darlings were made up for us to enjoy. ♥ As you see even the food fits on the collection perfectly.

______________________________________________

Uuden kokoelman hivellessä silmiä hiveli makunystyröitä kerrassaan herkullinen, maailman makuja tarjoileva terveellinen aamiainen. Kuten huomaatte, itse aamiainenkin oli suunniteltu sopivaksi kokoelman tyyliin.

Some of my readers have asked where to get Vallila in USA or if it’s possible to order some from Finnish online stores. Well I finally have some good news to you. In January 2018 Vallila online store starts to deliver to overseas also – – even to USA.

Other resellers you can ask or order:

♥ Calico Corners (call or visit and ask about Vallila)
Scandinavian Design Center >>
Olson House >>

______________________________________________

Suomeen  mallisto tulee myyntiin Tammikuussa. Luvassa on myös eräs erityinen kuosi, joka on omaa sydäntäni lähellä. Tästä kirjoitan teille sitten, kun asia on ajankohtainen.

♥ Lola