We don’t spend Thanksgiving in my country but I anyway love that tradition and keep my focus on thinking of things I am feeling grateful for. ♥ I started my weekend on Thurdsay actually by having a lovely Thanksgiving dinner meaning no turkey but chicken and such a lovely movie night later.  I went to bed early for waking up cheery next morning to workout and Black Friday shopping.

_________________________________________

Vaikka meidän kulttuuriimme ei kuulukaan kiitospäivän viettäminen, on se jättänyt jälkensä elämääni siinä määrin, että ajaudun ajatuslammikon äärelle joka vuosi marraskuun neljäntenä torstaina. Tänäkin vuonna viikonloppuni alkoi torstai-iltana ihanalla “kiitospäivän” illallisella, joka tosin ei pitänyt sisällään kalkkunaa, mutta kanaa kylläkin. Ilta jatkui leffailulla ja sänkyyn kömmin ajoissa herätäkseni pirteänä treeniin ja Black Friday -shoppailuun.

Best of weekend:

♥ Black Friday shopping: I am so excited about my new camera
♥ Food & Friends
♥ Cozy home nights: making Christmas cards, enjoying hot chocolate & Netflix
♥ Home baking: gingerbread factory as every winter

_________________________________________

♥ Black Friday- ostoksia. Oih, oon niin innoissani uudesta kamerasta!
♥ Ruoka &Ystävät
♥ Ihanat koti-illat: joulukorttien tekoa, kaakaota & Netflixiä
♥ Leivontapuuhia: piparitehdas käynnistyy kuten joka talvi

♥ Sunday mornings and morning tea, oih.
♥ Getting know my new camera
♥ Grandmother style bakings
♥ Got pampered

_________________________________________

♥ Sunnuntai-aamut ja aamutee, oih.
♥ Uuteen kameraan tutustuminen
♥ Perinnereseptien testailua
♥ Oih, hemmottelua

Later this week I will finally let you see part of Vallila Interior launching I took part a bit more than a week ago. Now I wish you all a good night and sweet dreams. ♥

_________________________________________

Myöhemmin tällä viikolla on viimein luvassa palanen Vallilan kevätkokoelman lanseeraustilaisuudesta, johon otin osaa vajaa pari viikkoa sitten. Nyt on kuitenkin aika toivottaa hyvää yötä ja söpösiä unia. ♥