Lately I asked on Instagram what does motivate you? We are all different with our own and special motivation sources which makes me like the life and humans more and more. I like the diversity! No, I love it! When I am working as a coach and planning new programs for my new clients I always want to know their own motivation sources. I want to exploit this an important information for creating effective meals plans and workout plans that works the best way for each client as an individual.

So why is the motivation so huge thing? Well we humans are pretty strange with our strange mind – we need some motivation for hitting our goals. Our mind needs it for reaching what we want and keeping the desire up. Because the desire is the thing that makes us to do things and as we all know by doing things and working for it  we can only get what we want.

_____________________________________________________

Hetki sitten kysäisin Instagramissa mikä sinua motivoi? Me olemme kaikki erilaisia omine motivaatiolähteinemme mikä tekee sekä elämästä että ihmisestä entistäkin mielenkiintoisemman. Rakastan nimittäin erilaisuutta! Tavatessani uuden valmennettavan kysyn aina saman kysymyksen: “mikä sinua motivoi?”. Nimittäin saavuttaaksemme haluamamme me ihmiset tarvitsemme asioita, jotka meitä motivoivat. Meidän mielemme tarvitsee niitä pysyäkseen hyvässä vireessä ja pitääkseen tahtotilaa yllä. Halu saada ja saavuttaa puolestaan pistää meidät ponnistelemaan asioiden eteen.

Jotta voin auttaa uutta valmennettavaani saavuttamaan hänelle tärkeät tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla tulee minun tuntea häntä motivoivat asiat. Tämän avulla pystyn olemaan asiakkaalleni paras mahdollinen motivaattori näiden asioiden lisäksi. Tavoitteista tulee meidän yhteisiä tavoitteita, joita kohti ponnistelemme yhdessä – en koskaan lähetä ketään matkaan yksin.

The motivation is huge part of the life and I am not talking about the fitness only. I am really talking about the life. We need motivation to be better friend, better parent, better partner and also being better employer or a boss. Different things motivates us. Usually we notice these things when we face some kind of problem. You want to be better spouse when the partner tells the relationship not gives as much as it needs to. You want to be a better parent when your kid has some problems. And you want to be a better employer when the boss warns you about the mistake. We have different things in life all the time that makes us to reach something more and more. Different things motivates us to reach our goals every day: better health, better relationship, own family, own house, money, happiness.. we have hundreds of things we can call motivation sources. Human is a strange as I said; we can do huge things when we just believe in ourselves!

So once again: what does motivate you?

_____________________________________________________

Erilaiset motivaatiot ovat iso osa arkea, enkä nyt puhu vain treenistä – puhun elämästä. Tarvitsemme motivaatiota ollaksemme parempi ystävä, parempi vanhempi, parempi kumppani ja toisinaan myös ollaksemme parempi työntekijä ja pomo. Usein löydämme itsemme motivaation ääreltä silloin, kun kohtaamme ongelmia, epäkohtia tai tyytymättömyyttä. Haluamme olla parempi vanhempi kun lapsellamme on ongelmia. Haluamme olla parempi puoliso kun kumppani ilmoittaa, että suhde ei enää anna sitä mitä hän tarvitsee. Haluamme olla parempi työntekijä sen myötä, kun pomo osoittaa tyytymättömyyttä tai antaa varoituksen. Erilaiset asiat ajavat meitä uusien ja taas uusien tavoitteiden äärelle läpi elämän ja saavutamme tavoitteitamme motivoituneen mielemme avulla. Erilaiset motivaatiot saavat meidät ponnistelemaan joka päivä: oma talo, oma perhe, hyvä parisuhde, uusi ystävyyssuhde, terveys, parempi kunto, raha, onnellisuus.. jokaisella meillä on omat tavoitteemme. Ihminen pystyy ihmeellisiin asioihin uskoessaan itseensä! Itseä siis kannattaa motivoida.

Things that motivate me everyday: 

♥ Why to eat healthy – I want to feel good every day

♥ Why to do fitness and workout – when I do fitness my body feels better, also my mind feels healthier

♥ Why to work hard – I have dreams that ask money for

♥ Why to relax – I want to enjoy of my life as much as possible and it’s impossible without relaxing

♥ Why to make sure I get sleep enough every night – I need to feel energetic to do all the things above I need some motivation for

_____________________________________________________

Asioita, jotka motivoivat minua päivittäin: 

♥ Miksi syödä terveellisesti – haluan voida hyvin joka päivä

♥ Miksi treenata – kun ulkoilen ja treenaan kehoni voi paremmin, myös mieleni voi paremmin kun liikun

♥ Miksi työskennellä kovasti – minulla on unelmia joiden toteuttaminen vaatii rahaa

♥ Miksi rentoutua säännöllisesti – haluan nauttia elämästä täysin rinnoin eikä se onnistu jos ei välillä nollaa

♥ Miksi huolehtia että nukun riittävästi joka yö – minun täytyy olla energinen toteuttaakseni yllä olevia asioita