Yhteistyössä: Turun Osuuskaupan Prismat

Keskittäminen kannattaa. Mummini opetti minulle jo pienestä pitäen, että kassalla näytetään vihreää korttia. Lapsena en ymmärtänyt tuon kortin merkitystä, mutta sillä ei ollut väliä – tärkeintä oli, että näytin rinnakkaiskorttiani jokaisella irtokarkkiostoksellani. Jokainen pieni ostoni kerrytti meidän yhteistä bonusta ja muistankin, kuinka mummi eräänä syksynä totesi bonuksia kertyneen etelänmatkan verran. Me tosiaan lähdimme mummin kanssa bonusrahoilla reissuun ihan tyttöjen kesken, olin 10-vuotias ja silloin minua alkoi todenteolla kiinnostaa tuon maagisen vihreän kortin voima.

In Finland we have a Bonus Card that pays us some money back every time when we use it. This card is called S-Etukortti Card and it works at all markets and stores that belongs to S Group. They also have a gas station called ABC and some nice hotels and restaurants all around in Finland. And the Bank. The Bank is called S-Pankki and I am their client.

S Group has some services in the Baltic countries and Russia.

Anyway, this card with nice green color has always been like a magic card to me. When I was a kid my grandma taught me to use her card all the time when I bought something, no matter how small my purchase was. And I did. And when I was 10 years old I remember how she told me during the years we had gotten money back enough to travel to somewhere warm. And with these bonus money we really did! After this free vacation this amazing magic card started to interest me a lot. 
Vihreä kortti eli S-Etukortti on ajan myötä muuttunut yhä moderniksimmaksi kortiksi. Se toimii sekä bonuskorttina, että maksuvälineenä jona sitä kannattaakin hyödyntää maksutapaedun saamiseksi. S-Etukortti on talouskohtainen koko perheen kortti, rinnakkaiskortin voi hankkia myös lapselle, jolloin kerrytätte bonuksia yhdessä.  

S-Etukortti Card is very modern card nowadays and all of your family members can use it. Of Course kids can’t pay with it but they can pick up the bonus by showing the card. Now we also have a nice app for this card and this post is actually about the app called S-Mobiili. 


S-MOBIILI on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla voit seurata bonuksen kertymistä ja hoitaa helposti pankki- ja vakuutusasioitasi. Lisäksi mobiilisovellus toimii halutessasi S-Etukorttina ja sähköisenä kuittiarkistona. S-Mobiili tarjoaa myös kuukausittain vaihtuvia omia etuja ja tarjouksia.
S-MOBIILI is an app for your phone. By the app you can follow your monthly bonus level and also take care of your bank and insurance issues. This app also gives you some personal benefits and discounts. 


S-MOBIILI, miksi minä olen niin koukussa? Why do I so love it?

Oma Kauppa

Oma kauppa -osiossa seuraan helposti omia bonusostojani ja löydän minulle kohdistettuja etuja ja tarjouksia oman paikkakuntani toimipisteissä. Huomasin myös, että matkustellessani Suomen sisäpuolella päivittyvät edut ja tarjoukset reittini varrella sijaintini mukaan. Tämä on ihan huippu juttu!

I love to get some nice discounts every month. Sometime they gives me some fitness benefits and sometime some discounts for hotel staying. Every month we get some good discount coupons for Prisma Market. And this all comes in addition to bonus money they pay. Bonukset

Laskuri kertoo kuinka paljon bonusostoja olen kuluneen kuukauden aikana tehnyt, ja kuinka paljon puuttuu seuraavan bonustason saavuttamiseksi. Oma Kauppa -osiossa voin myös selata myös menneiden kuukausien ostoja ja bonustietoja. Tykkään vertailla ja tarkkailla omaa rahankäyttöäni ja koska keskitän ostokseni S-ryhmään, teen sen nykyään helposti pelkästään tämän sovelluksen avulla. 

With the app I can follow my bonus level so easily! The bonus they pay back is even 5% which means I get 30-50 euros every month. They will pay it as a money not with a coupons or so. This is why we really love this card in Finland. Anyway, this app keeps me updated all the time. Maksutapaetu

En ensin täysin ymmärtänyt, että voisin oikeasti hyötyä tuolla vihreällä kortilla maksamisesta. Huomasin hyödyn kuitenkin nopeasti vaihdettuani pankkipalveluni S-Pankkiin. Maksan kaikki ostoni S-Etukortti Visalla, eli pankkikortillani. En siis enää tarvitse erillistä S-Etukorttia, vaan ne toimivat yhdessä. Tällä yhdistelmällä nappaan talteen joka kuukausi maksutapaedun, eli minulle maksetaan lisäetua kaikista kortilla tekemistäni S-Ryhmän ostoista. Tämä lisäetu on suurudeltaan 0,5% ja se maksetaan bonusten päälle. Lisäetua kertyy sekä pankki- että luottokorttiostoista. 

Believe or not there is still something else. As I told you S Group also have a bank in Finland. If you’re their client and have a Visa Card with debit or credit or both  – no matter – they pays you some money back all the time when you pay with it at their places. This extra benefit comes in addition to bonus and other benefits and it’s 0,5% of your purchases. During the month I get 1-5 euros back. S-Pankki

Oletko jo S-Pankin asiakas? Se kannattaa. S-Mobiilissa saat helposti käyttöösi myös pankkipalvelut. Omaa arkeani on helpottanut suuresti se, että en tarvitse erillistä tunnuslukulistaa mikäli tahdon vain tarkistaa tilini saldon tai saapuneet maksut. Kun olen kerran kirjautunut sovellukseen pankkitunnuksillani, riittää, että käytän salasanaa tai sormenjälkeä. 

If you live in Finland I really recommend you to find this amazing thing out! Let’s go to the S-Pankki customer service at any Prisma market and ask more. When you have your own S-Etukortti Card you can download this amazing mobile app. If you already have the card let’s download the app by the link below. Lots of Love! xx, Lola


Muita syitä hankkia S-Mobiili

  • Lähitapiolan asiakkaana hoidat myös vakuutusasioitasi helposti sovelluksen avulla
  • Mobiilibonuksen avulla otat bonukset talteen etukortin sijaan puhelimellasi
  • Mobiilitankkauksen avulla voit maksaa tankkauksen puhelimellasi ABC-asemilla
  • Sähköinen kuittiarkisto pitää tallessa sekä kassa- että takuukuittisi
  • Toimipaikkojen aukioloajat ovat aina helposti saatavilla
  • Siirto-palvelun avulla siirrät rahaa reaaliajassa pankkitililtä toiselle
  • Sijoitukset-osiossa näet tekemäsi rahastosijoitukset ja voit seurata niiden kehitystä
  • Ajankohtaista-osio pitää sinut aina ajantasalla ajankohtaisista asioista


Oletko sinä jo hankkinut oman sovelluksesi? Jos et, voit tehdä sen helposti klikkaamalla oman puhelimesi käyttöjärjestelmän linkkiä alla: 

S-Mobiili Android >>
S-Mobiili IOS >>S-Mobiili Microsoft >>
Miten sinulla on tapana käyttää kertyneet bonukset? Itselläni on edelleen käytössä mummilta opittu tapa lähteä kertyneillä bonuksilla reissuun. 

Aurikoista uutta viikkoa!


PUS!

<3 LOLA