Kuten olenkin tuolla Instan puolella vinkkaillut, niin tänä kesänä puhutaan Jäätelöä ja isosti. Jätskimaisteluissa vastaan tuli sellainen ylläri, että päätin nostaa sen esille ihan itsekseen ennen varsinaista postausta ja muiden tämän kesän parhaiden jäätelöiden esittelyä. 

Hauskaa on myös se, että viime postauksessani >> kerroin, että kesäkilot saa pidettyä varmemmin kurissa, kun ajoittaa herkkuhetken, esimerkiksi kesäjäätelön välipala-aikaan. Nyt siihen on vieläkin parempi ratkaisu, nimittäin Elovena Välipalajäätelö.

As I have told in this summer I will taste the best ice creams and will make a review of them for you to read. During the tastings I ot surprised because of this amazing, new Finnish Elovena Cnack Ice Cream that is better and healthier choice. So now I want to tell you something about this an amazing product before the huge ice cream post I am going to make a bit later. 

Tämä Välipalajäätelö arvelutti itseäni ensin kovasti, sillä ajattelin sen olevan kuiva ja murenevan herkästi, onhan se leivottu kaurakeksiin. Olin kuitenkin täysin väärässä. Rakastan kaurakeksejä sellaisenaan, mutta täytyy sanoa, että jäätelön kanssa kokonaisuus on kerrassaan upea. Tässä jäätelössä kaurakeksi ikään kuin korvaa vohvelin osuuden. Jäätelöä ympäröivä keksi on kuitupitoinen ja sisällä oleva jäätelö laktoositon.Elovena Välipalajäätelö on huomattavasti parempi vaihtoehto tavalliselle jäätelölle. Tämä herkku maistuu hyvältä, eikä mene överisti terveyspöperöiden puolelle, eli tämä maistuu myös lapsille. Näitä voi helposti ostaa kotiin pakastimeen ja napata sieltä nopeasti välipala-aikaan. Tämä terveellisempi Välipalajäätelö sekä ravitsee, että viilentää ihanasti.  

This lovely Ice Cream has been baked in healthy, fiber rich oat cookie and the ice cream inside this little sandwich cookie is lactose-free. I was afraid if the cookie is dry and not so tasty but I was wrong. It was so yummy! This is very nice choice for better snacking and especially for kids. You will find this in markets in Finland. Wish you have a lovely Saturday. In Finland it’s sunny and shining! LOVE IT! xx, Lola

Vinkkasinkin tästä heti ystäväperheilleni, joilla on pieniä piipertäjiä talossa. Tämä jäätelö kuuluu osaksi omaa kesääni ja suosikkimakujani ovat molemmat, sekä metsämarja että vaniljla.

Suosittelen nappaamaan tämän jäätelön mukaan välipala-aikaan kaupan pakastealtaasta. Ylläty ja ihastu – rakastu.

Tätä jäätelöä haluaa haluta ja mikä parasta, sitä saa haluta!

Ihanaa lauantaita murut!

PUS!

<3 LOLA