No niin, tämä jännittävä päivä alkaa olla taputeltu ja yksi onnellisesti väsynyt tyttö on kömpinyt sänkyyn. Nyt tuleekin nopea päivitys päivän tapahtumista peiton alta.

Neljä päivää sitten valmistauduin juhannuksen viettoon aavistamatta lainkaan, että tuleva viikko alkaisi matkustamisella. En ole koskaan hypännyt mihinkään näin extempore-vauhdilla, mutta täytyy sanoa, että juuri tällainen matkustelu on minua varten. Näin lyhyellä varoitusajalla en ehtinyt stressaamaan, luomaan odotuksia tai paineita vaan olen nauttinut jokaisesta hetkestä täysin rinnoin.

Oh well, this exciting day is over and I am so very ready to bed. But until I close my eyes I will let you know what is going on. Suunnitelmissa on Tommy Hilfigerin kuvauksia Tallinnassa ja olen aivan innosta soikeana. Pääni pursuaa ideoita, voitte vain kuvitella! Katsotaan, mitä kaikkea täällä saadaan aikaiseksi näiden kahden jännittävän päivän aikana. Kuvauspäivät määräytyivät ilmojen mukaan ja meille on luvattu täydellistä säätä. 

So yes, few days ago I had no idea this week would start by traveling to Estonia for Tommy Hilfiger photoshoots. But here I am now and feeling so excited! The best thing is that this all happened so fast and I had no possibility to stress or get too excited about the trip. The weather should be perfect for photoshoots they say.

 

Matka sujui nopeasti ja paikan päällä odotti ihana hotelli spalla varustettuna. Ensitöikseni vaihdoinkin bikinit ylleni ja kipitin saunaan rentoutumaan ja lämmittelemään. Suomessa satoi lähtiessä kaatamalla vettä mikä teki oloni viluiseksi, sauna tuli siis todellakin tarpeeseen. Kylpyläosasto jatkui ulos asti ja pääsin nauttimaan ulkosaunan tunnelmallisista löylyistä sekä kylmän ulkoaltaan ihanasta viilentävästä vaikutuksesta. Päätin kylpylöinnin suolakuorintaan ja höyrysaunaan. Nyt olen todella rentoutunut.

I enjoyed of traveling to Helsinki and to Tallinn very much, it was all simply and comfy. In Tallinn there was a nice hotel with spa waiting for me and I enjoyed my staying in Sauna centre. I loved to swim outside pool and had a sauna bath on outside area. It was so refreshing experience! I finished spa with full body salt peeling and steam sauna. Ah! Now I just feel so relaxed and happy. 

Kylpylän jälkeen nautin iltapalaksi vesimelonia ja mansikoita ja oloni on kertakaikkisen ihana. 

After spa I enjoyed some strawberries and watermelon but no matter I ate them all I still felt super hungry. Luckily I was packed some grilled chicken breast with me so I had a nice bed time snack after all. Now I am feeling sleepy, happy but sleepy and I am going to catch some sleep. Good night babes! See you soon. xx, Lola
Hetken blogia kirjoitettuani nälkä iski kuitenkin vielä uudelleen (en tajua miten matkustaminen saa minut aina näin kamalan nälkäiseksi vaikka en muuta tee kuin istu paikoillani!) joten kaivoin jääkaapista vielä mukaan pakkaamani hätä-evään; grillattua kananrintaa. Tunnen itseni, joten varaudun aina extra-nälkään pakkaamalla eväitä hyvän määrän.
 
Nyt on aika painaa pää tyynyyn. Masu on täysi ja mieli väsynyt, keho rento ja uni painaa silmää. Ihanaa.
 
Nyt siis unille murut. Palataan pian. 
 
PUS!
 
<3 LOLA