Se ihana tunne, kun saa kiskaista upouudet vaatteet päälle ensimmäistä kertaa – kyllähän sä sen tiedät. Se juttu, kun vilkaisee itseään peilistä aina peilin ohi kävellessä ja tekee hölmöjä poseerauksia ja ilmeitä.. Vai olenko minä sittenkin ainoa joka tekee niin? En ole, tiedän sen. Ja paljon naurua päälle! Uudet vaatteet piristää, niin se vain on.

I am so happy the summer is here! Not only because it means it’s finally warm in Finland, the summer also means a new summer clothes and lovely Summer Collection of my favorite brand Tommy Hilfiger. Tommy, ah!

Anyway, I am now going to show you what I have picked up for this summer. Are you ready?Ostan uusia vaatteita todella harvoin, ehkä siitäkin syystä, että kuljen kaikkein mieluiten treenivaatteissa, mutta myös siksi, että minulla ei ole tarvetta. Kun on sopiva kokonaisuus laadukkaita, kestäviä vaatteita, joita yhdistelmällä saa luotua aina uusia ja taas uusia asukokonaisuuksia, riittää pienempikin määrä. Muistat ehkä postaukseni vuosi-pari sitten, jossa kerroin minua ennen piinanneesta vaateongelmasta: siitä, että ostin ihan liikaa kaikkea mitä en koskaan pitänyt. Pääsin onneksi irti tästä kierteestä, enkä ole enää sortunut vaatteisiin, jotka kestävät yhden pesun ja menettävät sen jälkeen sekä värinsä että muotonsa. Mutta silloin joskus oli vaan ihmeellinen tarve omistaa monta ja miljoonassa eri sävyssä. Ja silloin sitä ajautui tekemään ahneuksissaan huonoja valintoja. Huoh!

Anyway, nyt ollaan täällä ja tässä hetkessä ja mikä parasta – nyt on kesä! Siis ihan oikeasti nyt on lämmintä ja aurinko porottaa naamalle niin suloisesti, että tekisi mieli tirauttaa muutama onnen kyynel. Aurinko tekee kasvoilleni pisamia joka vuosi ja samaan aikaan myös koirani saavat nahkaansa rusketuksen ja pilkut. On niin mahtavaa nähdä noiden pienten miesten vaihtavan väriä vuodenajan mukaan, siinä on oikeasti jotain tosi söpöä.

Kevään ja kesän myötä saapuvat myös uudet vaatemallistot, jotka houkuttelevat meitä ihanasti uusilla suuntauksillaan. Tommy Hilfiger on lumonnut minut täysin sekä leikkauksillaan että väreillään. Suuret logot pysyvät esillä myös tänä kesänä, mutta nyt niitä koristaa lisäksi ripaus kultaa – ah!

tommy hilfiger summer 2017lola pähkinämäki tommy girl

Omia poimintojani ovat tänä kesänä herkulliset värit sekä college-paidoissa että t-paidoissa, suosikkivärini on tietysti pinkki! Valittavissa on myös keltainen, vaaleansininen, minttu, valkoinen ja tummansininen. 

Suomen säässä pitkähihaisille on käyttöä myös kesällä – ainakin minulla. Olen valinnut herkullisia pastellisävyjä t-paitojen lisäksi myös college-paitoihin. 

I love new summer colors on t-shirts and swear shirts. There are some pink, yellow, mint, light blue, white and navy colors up this year. My choice is – what a surprise – pink! And navy also. I think them both suits me pretty well. 

lola pähkinämäki tommy hilfigerWe all Tommy lovers know Tommy Hilfiger LOVES navy and this color is going to be up in this summer again. On me you will see some very fashionable navy trousers and red bomber jackets during the year. I just love the precious style Tommy has designed!

Also I have picked up some shorts, t-shirts, more sweat shirts, dresses and shoes to finish my style this summer. I also like to use my Tommy clothes from last seasons, I don’t see why to stop to use them no matter they are not so HOT anymore. I like to make a nice combinations by using the old and new clothes even together. I just have my very own style and I keep it up no matter opinions of anyone. What’s your style and what do you think about Tommy’s collection this summer? Wish you have a lovely evening my darling. xx, Lola

Tommy on uskollinen laivastonsiniselle ja tämä väri on esillä myös kesällä 2017. Tykkään ihan hirmuisesti kesän mallistosta ja minun ylläni tullaankin näkemään mm. punaista bombertakkia ja todella leveälahkeisia housuja nimenomaan navyn sävyssä. Myös hameet ja shortsit kantavat tyylikkäästi tummaa sinistä kankaissaan.

Lisäksi olen valinnut kaappiini valkoista raikastamaan kokonaisuutta. Tykkään yhdistellä ja leikitellä. En ole riittävän muotitietoinen (tai vaativa) pukeutuakseni vain kunkin vuoden mallistoihin, vaan yhdistelen rohkeasti uuden kanssa myös menneiden vuosien suosikkejani. 

lola pähkinämäki tommy hilfiger 2017

Mitkä ovat sinun Tommy Hilfiger -suosikkejasi tänä kesänä?

Ihanaa, rentoa iltaa murut. 

PUS!

<3 LOLA

tommy hilfiger lola pähkinämäki

 

tommy hilfiger, lola pähkinämäki