Insta-Tarinoista olette mahdollisesti bonganneet uuden treenijuomavalintani, Celsiuksen. Tykkään Celsiusta sen piristävän vaikutuksen ja hyvän maun takia, mutta huomattuani sen lisäävän tehoja myös treeniini, aloin todella rakastaa tätä terveellistä kuplajuomaa.

Hiilihappotaso on sen verran matala, että juoma ei aiheuta itselläni minkäänlaista negatiivista vaikutusta treenin aikana, päin vastoin – plussia sen sijaan löytyy runsaasti!

You may have seen on Instagram that I have fallen in love with Celsius drink! Ah! It’s just so perfect to me – so perfect, that I use it as a workout drink also!  


Miksi Celsius-juoma on niin hyvä valinta? Why to choose CELSIUS DRINK?


Celsius sisältää runsaasti vitamiineja, joita meistä jokainen tarvitsee päivittäin. Tämä juoma on helppo, nopea ja hyvänmakuinen tapa huolehtia tärkeiden vitamiinien saannista.
Celsius drink included lots of vitamins and we all need those little cuties daily. This drink is very easy, quick and delicious way to take care you get those vitamins you need every day. 

Kofeiini piristää, mutta myös antaa boostia punttia nostaessa. Kesäaamuina ja -päivinä kun treenaan ulkona, on Celsius ehdoton valintani!
Caffeine cheers you up but also give some boost for your workout! Summer mornings when I workout outside the Celsius is my absolutely choice! 

Makuskaala on niin laaja, että voit hyvien makujen seasta valita omaan fiilikseesi parhaiten sopivan juoman. Valikoimasta löytyy kuusi herkullista vaihtoehtoa: Appelsiini, Päärynä, Vadelma-Acai, Persikka-Mango, Cola sekä Sitruuna-Lime, joka on tällä hetkellä oma suosikkini. Maut ovat oikeasti todellista luksusta, verrattuna esimerkiksi True -juomaa, mitä en saa alas vaikka pitäisin nenästä kiinni!
Six different and delicious flavors are all very tasty and you can pick up the one that fits on your mood today. In Finland we have flavors like: Orange, Pear, Raspberry-Acai, Peach-Mango, Cola and Lemon-Lime which is my this time favorite. 

Kaloriton ja hiilihydraatiton juoma on oman arkeni pelastus! Kun tahdon nauttia annoksen terveellistä, piristävää juomaa, joka kaiken lisäksi tuo kunnon pumpin treeniini, en välittäisi sen tuovan lisäkaloreita kulututettavaksi. Ja sitä tämä juoma ei tee. Voisinko siis toivoa parempaa – en! 
Calorie and carbs free drink is my life saver! When I want to drink something delicious that also makes me feel better I don’t mind to get more calories in my body to burn. And this drink won’t give them to me! Celsius is calorie and carb free! SO BEST!

Hyvä korvike limulle – juon paljon Coca Cola Zeroa, mikä ei vie janoa. Celsiusta riittää yksi tölkki päivässä ja sen kaverina maistuu myös vesi, mitä saan harvoin alas pelkiltään. 
Very good way to cover sodas – I drink Coca Cola Zero a lot and this has helped me to drink sodas less. Only one bottle of Celsius is enough to me and with this I can also drink water very easily. Usually drinking only water is hard to me because I don’t like the taste (there is no taste lol)

Täydellinen Celsius, voiko sitä sen paremmin kuvailla? 
Celsius drink is just perfect huh?!But yes, it’s true this drink is not suitable for everyone. In this drink we have lots of caffeine that might be too much for someones. So try it careful if you’re sensitive. If the drink suitable for your body you will see it! And if it does, you WILL take it as a part of your life – I am pretty sure about that. This just happened to me! 😀 In Finland we have an AMAZING SUMMER SALE FOR CELSIUS DRINK HERE >> let’s check it out babe!

On totta, että kaikille tämä juoma ei kuitenkaan sovi. Meidän kaikkien kehomme ovat erilaisia ja toisilla jo pelkän kahvikupin nauttiminen vetää olon veteläksi. Kuuntele siis kehoasi. Jos olet kofeiiniherkkä, kokeile Celsiusta harkiten ja rauhassa. Jos tuote ei sovi sinulle, älä lisää sitä osaksi elämääsi. 

Celsiuksen on tarkoitus lisätä mielihyvää piristävän makunsa ja piristävän vaikutuksensa avulla sekä ravita elimistöäsi hyvillä vitamiineilla. Jos Celsius sopii sinulle, ota siitä kaikki ilo irti ja valitse se osaksi hyvää elämäntapaa ja terveyttä! 

Tiesitkö myös, että Celsius on nyt KESÄTARJOUKSESSA FAST STORESSA >> Nopeimmat tilaajat saavat mukaan myös tyylikkään Celsius-aiheisen huivin! 
Muista myös tsekata Celsius Facebookista ja Instagramista @celsiussuomi!

Ihanaa viikonloppua murut!

PUS!

<3 LOLA