Olihan se veikeä tunne, vähätellysti sanottuna! Minusta tuntuu, että olen yhä sen verran pyörällä päästäni, etten vieläkään löydä oikeita sanoja kuvaamaan ajatuksiani ja tunteitani. Olen innoissani. Siinä se, pähkinänkuoressa, olen aivan innoissani!

So yeah, now I am finally going to tell you about this new, amazing thing that has happened me lately: Tommy Girl!    I think I am still pretty upset, in a good way, after Tommy Hilfiger contacted me. I am upset to say anything smart or tell how do I feel. In a nutshell‚ I am excited! I am so very excited!

Tommy Hilfiger has been my favorite brand for a long long time and that’s why this feel so incredible amazing to me! During last few years I have ordered lots of Tommy stuffs from online stores, and when I say a lot I really mean A LOT. This has been kind of joke between me and my friends. When I say I was shopping they ask “how much Tommy you bought this time?” Lol. Yes, I am addicted. 

Tommy on ollut lempimerkkini pitkään ja juuri siksi tämä tuntuukin niin hurjan jännittävältä ja mielekkäältä! Verkkokauppojen ostoskorit ovat päästelleet höyryjä valtavista tilausmääristäni ja tästä ehti tulla kaveriporukassamme oikea vitsi! Ärrän kauppias pitää minua varmasti edelleen kahelina, eikä koskaan unohda niitä laatikkomääriä, joita kannoin kotiin joka kuukausi. Kyllä, olen todellinen Tommy-addikti!

lola the fitness barbie, tommy girl, yestotommyKun Tommy Hilfiger lähestyi minua kertoakseen, että minussa on juuri sitä potentiaalia, jota he ovat etsineet, olin hämmästynyt. Minussako? Siis minussa? Minussa? HÄH!


To be honest, when Tommy Hilfiger contacted me to say I have some very nice potential they are looking for,  I was like “What? Me? Really, me?”. I was totally upset. And later I was just so super excited!

So three days later I found myself reading their very long contract (they nicely translated it to me in my own language) and nope, there was no reason not to sign it! I happily signed and here I am, planning some photoshoots and blog posts for my very very favorite clothing brand! 

Kolme päivää myöhemmin löysin itseni lukemasta Jumankekka-sentään-pitkää sopimusta, joka ystävällisesti käännettiin minulle Suomeksi. Minulla ei ollut epäilystäkään, ettenkö vetäisi nimeäni alle. Ja tässä sitä nyt ollaan, into pinkeänä suunnittelemassa kuvauksia ja postauksia lempimerkkini ympärille!

tommy hilfiger, lola the fitness barbie, yestotommy

And this is what I am going to do – wearing clothes, writing a blog and making photos with my own style they like and they have a right to use them all with their own marketing, websites, social media etc. For someone this Tommy Girl being might be just basic normal life but to me it’s like a exciting adventure and I am going to enjoy of it with full heart – as long as it lasts. Wish you all have a wonderful week! xx, Lola

Tehtäväni Tommy Girlinä on suunnitella omanlaisiani otoksia ja postaksia, joita Tommy Hilfiger voi käyttää omassa markkinoinnissaan, kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Saan vapauden pitää tyylin itselleni uskollisena, sillä juuri se on tehnyt heihin vaikutuksen. 

Toisille tämä on olankohautushommaa, mutta minulle tämä on jännittävä seikkailu, josta aion nauttia niin kauan kuin sitä kestää! 

Katsotaan, mitä tuleman pitää! 

Ihanaa uutta viikkoa ihanat!

PUS!

<3 LOLA

lola pähkinämäki, tommy girl, yestotommy