Mikä tekee sun olon hyväksi? Mikä saa perhoset liitelemään vatsassa ja mistä tulee hyvä mieli? Muistatko helliä itseäsi näillä asioilla? Kiireessä oman iloisen mielen ylläpitäminen helposti unohtuu ja omat tarpeet tulee asetettua taka-alalle. Unohdetaan syödä, ei ehditä lenkille ja yöunet jätetään liian vähille. Pienillä asioilla voidaan lisätä omaa jaksamista, onnellisuutta ja hyvää oloa.

What kind of things makes you happy? Do you remember treat yourself with them? There are days we just skip our needs by keeping focus on busyness. We forget to eat, we have no time to exercises and we do not sleep enough. But pretty little things we could make our feel better and boost our health! Now I will share my tips!Aloita aamu hyvin. Älä tingi aamustasi, vaan satsaa siihen! Kun aamu lähtee hyvin käyntiin, niin päivä kuin päivä näyttää taatusti paremmalta. Osta kotiin kukkia, jotka levittävät ympärilleen hyvää tuoksua. Virkistäydy suihkussa ja päätä lämmin suihkuttelu viileällä vedellä. Venyttele, nauti hyvä aamiainen tai herää aikaisemmin ja pinkaise lenkki polulle! Start your morning well. No not skip nice morning routines like healthy breakfast or refreshing shower! They might make your day babe! If you want to be super effective let’s wake up early and let’s go for a run or workout outside! Let the sun pamper your lovely self!

Pakkaa eväät ja pieniä välipaloja mukaan pitkän päivän varalle. Pitämällä huolta tasaisesta verensokerista pidät huolta myös hyvästä mielestä. Pack some snack with you. When you take care of the balance of your blood sugar you will take care of your good mood!

Pidä taukoja. Pakota itsesi pienelle tauolle kesken töiden. Älä syö lounasta töitä tehden vaan irrottaudu hetkestä ja keskity ruoasta nauttimiseen. Take a break! Do not eat your lunch same time when you’re working or reading news. Let’s take a break and keep focus on enjoying of your meal!

Laita veri kiertämään ja nosta sykettä kesken päivän. Jos mahdollista, tee treeni aamusta tai töiden jälkeen, älä kuitenkaan liian myöhään illalla, jotta et menetä yöuniasi. Itse treenaan aamulla tai iltapäivällä, jonka jälkeen ajatus kulkee paremmin ja työt hoituvat kevyemmällä vaihteella. Raise the heart rate! If it’s possible take a break in the morning or afternoon and go for a workout. It’s not so good to workout at night before bedtime because it might cheer you up too much. I always workout in the morning of afternoon and this way I have great energy levels all day!

Ilahduta itseäsi. Olet ansainnut piristystä – meistä jokainen on! Ota tavoitteeksi säästää johonkin, mitä olet jo pitkään halunnut ja piristä mieltäsi uudella hankinnalla. Se voi olla ihana pusero tai laatu kosmetiikkaa, ehkäpä illallinen kivassa ravintolassa. Kuuntele mieltäsi ja anna sen viedä! Cheer yourself up! You have deserve nice things happen – we all have! So let’s pamper yourself with nice things you have dreamed about or maybe with a nice dinner with friends! Take time to yourself and let yourself be happy and enjoy of the life!

Kun ottaa päähän, hymyile! Pakota kasvosi hymyyn peilin edessä ja naura itsesi paremmalle tuulelle! When you are on bad mood – smile! Smile your bad mood away. Look at yourself in the mirror and smile and laugh as long as you feel better. Even a bit!

Mene ajoissa nukkumaan. Järjestä päiväsi niin, että se onnistuu. Kaikki lähtee aamusta ja päättyy iltaan, ja uusi aamu on riippuvainen hyvin nukutusta yöstä. Panosta yhtä lailla yöuniisi kuin hyvään aamuun, nauti ravitseva iltapala ja panosta tyynyyn, peittoon ja hyvään sisäilmaan. Jos sinulla on vaikeuksia rauhoittua iltaisin, ota lämmin kylpy ja nauti kuppi teetä peiton alla. Go to sleep in time. Do not stay up for too late. Longer you stay up more tired you will be next morning. If you have a problem with relaxing in the evening just try to take a warm bath or shower and enjoy a cup of tea in bed before sleep. 

Wish you all have a lovely weekend! xx, Lola