Inhoan tositv:tä, mutta Bachelor Suomea on tullut seurattua. Ja sen seurauksena järkytyn jakso toisensa jälkeen yhä voimakkaammin uudelleen ja uudelleen. Moni pudonnut nainen on sanonut, että ohjelmaan lähdettyään päätti olla oma itsensä. Se kuulostaa omaan korvaani vähän hurjalta – onko olemassa muita vaihtoehtoja? Itselleni ei, mutta teeskentely ja jonkun muun esittäminen kuin omana itsenään oleminen tuntuu olevan enemmän kuin arkipäivää nykyään.

I hate reality TV but to be honest I watch Bachelor in Finland and all the time after the show I see I am very upset. I am upset because of the bad behavior ladys those thinks they are better than other and also say it ALOUD in TV. Very often I meet people who thinks being themselves means they have a permission to be nasty and say rude things no matter how much they hurts people around. Instead I think being yourself means relaxed feeling in your own body and mind, not a permission to think you’re better than others. Why we just can’t be nice to each other and appreciate other people just the way they are? Have you ever think it would make your own feel better too? We should remember we are all as good no matter how do we look or so.

On hienoa uskaltaa sanoa omat mielipiteensä, mutta vielä hienompaa on tehdä se asiallisesti ja säilyttää oma arvokkuutensa. Liian usein törmään tapauksiin, jotka kokevat, että ollessaan oma itsensä on lupa käyttäytyä törkeästi tai olla röyhkeä. Perusteluna kuuluu: olen vain oma itseni. Minusta olisi kuitenkin hyvä osata yhdistää hyvät tavat ja omana itsenään esiintymisen rentous. Haluaako joku todella olla huonokäytöksinen? Miksi? Eikö olisi mieluisampaa pitää kiinni omista arvoistaan ja mielipiteistään loukkaamatta ja arvostelematta toisia? Se on taito, jollaisen jokainen voi halutessaan hankkia. Tulisi muistaa, että olemme kaikki yhtä arvokkaita.Minun iloisuuteni ja hymyvirneeni ärsyttää monia, mutta totuus on, että kaikkia ei voi miellyttää. Olen oppinut ottamaan vastaan palautetta, mutta osaan myös nähdä eron välittämisen ja pottuilun välillä. Osaan katsoa peiliin. En ole aina sitä osannut, mutta olen oppinut. Sen myötä olen myös oppinut antamaan rakentavaa palautetta toisille ja ymmärtänyt, että sekä sen antaminen, että vastaanottaminen on tärkeää. En voi muuttaa vikojani, enkä välttämättä edes huomaa niitä, mikäli minulle ei niistä kerrota. Tärkeää on kuitenkin se tapa, jolla asioista sanotaan. En koskaan anna palautetta loukatakseni, vaan tarkoitukseni on kehittää. 

I know my happiness and all the time smiling face is such a problem to someones but the truth is that you just can’t make everyone happy. And you don’t even have to. As long as you treat people well and take care of yourself and people around it’s all good. It’s very important to notice your own bad sides and try to be better person, step by step you will hit the goal! The most important thing is find yourself and feel good with the person you really are. Being nasty does not make you better person or even happier. As important is to find the way to take the bad and good feedback and understand if it’s justified or not. Do not get hurt about everything people say because there are lots of jealous people around. When you find yourself you will see what is right and what is wrong. Trust yourself sweetheart. Happy weekend all my lovely readers. xx, Lola

Ja sitten on vielä se ehkäpä tärkein – muuttaa itseään ja tapojaan, ja ymmärtää olla muuttamatta. Kuten sanoin, kaikkia ei voi miellyttää, eikä pidäkään. On tärkeää uskaltaa olla oma itsensä, eikä vaivata päätään jokaisella huomautuksella. Silti on tärkeää osata katsoa peiliin, mutta myös lakata esittämästä jotain mitä ei ole. Osaatko heittäytyä omien tunteidesi ja nautintojesi vietäväksi? Vai rajoittaako elämääsi epävarmuus, kateus tai huono itsetunto? Kun olet oma itsesi, olet parhaimmillasi. Toisen ihmisen mielipide ei tee sinusta huonompaa, mutta voi mahdollistaa suuren muutoksen ja kehityksen sinussa itsessäsi. Pidä siis korvat auki asioille, joissa on ajatusta ja sulje ne kateelliselta jupinalta ja toisten ihmisten tyytymättömyydeltä.

Kuinka upeaa onkaan löytää se todellinen minä! Muistaen kuitenkin, että hyvät käytöstavat ovat pohjana kaikelle. 

Ihanaa viikonloppua murut!

PUS!

<3 LOLA