Puhdas onni tulee sisältä, se tulee sydämestä eikä sitä voi teeskennellä. Ja juuri siksi se on mielestäni yksi elämän hienoimmista tunteista. Onni ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä todellinen onnellisuus vaadi maallisia asioita. Oletko sinä onnellinen ihminen? Millaiset asiat tekevät sinut onnelliseksi?

Pure happiness comes from inside and it’s something you just can’t pretend. That’s why the happiness is one of the most great feeling in the world – I think. The happiness does not ask money, it all depends on yourself. Are you happy person? What kind of things make you feel happy?

The spring and summer boosts my own good vibes up and I really do enjoy of it! With little things I keep those feelings up. For example I buy some beautiful flowers to my home because they always cheer me up. It’s so wonderful to wake up in the morning and see them to say hello with their beautiful look a lovely smell! How could I be on bad mood after this? Yep! I just can’t! In the evening I choose my favorite pyjama and make some vanilla tea for pampering myself. I also take a nice book and just go to bed for reading and enjoying of my life! And oh! I so love these moments! The mornings when the weather is sunny and warm are the very best! I love to wear cheerful colors on me and start a nice morning running outside! I love the sun! It’s just so amazing! Think about how generous it is when it share the huge energy with us! Let’s make yourself happy and receive it!

Kevät nostaa omaa vireystasoani suuresti ja se puolestaan boostaa fiilikset korkealle. Olen todellinen kevään ja kesän tyttö! Pienillä asioilla lisään omaa hyvää oloani helposti ja vaivattomasti. Esimerkiksi keväisin ostan kotiin värikkäitä kukkia, jotka tervehtivät minua heti silmät aukaistuani, näin olen hyvällä mielellä heti aamusta. Kuka voisi näyttää nyrpeää nenää silloin, kun ihanan vaaleanpunainen hortensia toivottaa hyvää huomenta väriloistollaan ja tuoksullaan? Iltaisin valitsen mieltä piristävät yövaatteet ylleni ja töiden päätteeksi keitän suuren kupillisen vaniljateetä ja käperryn ihanan kirjan kanssa peiton alle lueskelemaan. Ai että minä sitten nautin niistä hetkistä! Hyvän ilman salliessa pukeudun värikkäisiin treenivaatteisiin ja sujautan jalkaani juoksukengät – parhaat aamut alkavat keväisin ja kesäisin ulkona! Rakastan aurinkoa, tuota ihanaa sädepalloa joka niin avokätisesti jakaa energiaansa meille kaikille, jotka olemme valmiit ottamaan sitä vastaan!Onni on mielentila, niin minä ajattelen. Siksi onkin tärkeää pitää mieli hyvinvoivana. On tärkeää keskittyä niihin asioihin, jotka lisäävän omaa hyvää oloa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Tämän vuoksi säännölliset ateriat ja oikeanlainen ravinto ovat elämäni kulmakiviä: kun syön hyvin, voin hyvin ja siten myös jaksan. Hyvä olo näkyy naamasta. Terveelliset elämäntavat näkyvät ihosta, hiuksista ja sisältä asti kumpuavasta hymystä.

As I said it’s all about yourself. That’s why it’s very important to treat yourself well and keep your healthy up. The secret of my happiness is just healthy lifestyle. I make sure I eat well and keep up my fitness routines. I do my best to avoid stress and try to find the positive thoughts all the time! What kind of things make you take better care of yourself? Have you surround yourself with the positive people who makes you feel better instead feeling bad and stressed? Think about those things and let yourself enjoy of the life! Life is a gift and when you sometime lose it you will never get it back! So take the best care of yourself my dear. xx, Lola

Olisiko sinunkin näin keväällä hyvä aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan itseäsi ja omaa onnellisuuden mittariasi? Millaiset asiat saavat sinut hymyilemään ja ympäröitkö itsesi sellaisilla tekijöillä? Pidätkö huolta itsestäsi niin hyvin kuin voisit pitää?

Etsi oma hyvä olosi ja anna hyvän olosi loistaa!

Aurinkoa tähän viikkoon murut!

PUS!

<3 LOLA