Vaatteita on aina liian vähän eikä ikinä ole mitään päälle pantavaa, kuulostaako tutulta? Olen onneksi itse päässyt tästä hommasta eroon täysin ja taikasanat siihen on seuraavat: löydä itsesi. Tämän jälkeen riittää että on sen verran mitä tarvitsee, eli muutama kiva asukokonaisuus, parit eri treenivaatteet, juhlavaatteet, muutama kesämekko ja pari eri sexympää mekkoa illanviettoon. Lisäksi sitten parit farkut tai muuta pitkät housut ja pitkähihaisia paitoja, alusvaatteita ja sukkia ja sitä rataa.

There was a time I never had anything to wear (you know!) but still had too much clothes. After I really found myself I also found my way to wear and way to buy perfect clothes! This way I need them only enough – not too much. Below you can see my picking for this spring!

Muuton yhteydessä heitin yli neljä jätesäkillistä vaatetta menemään. Siis hyväkuntoisia kuteita joita ei vaan koskaan tullut pidettyä. Mitä tuhlausta! Olen niin onnellinen että onnistuin löytämään vaatteille parhaat mahdolliset kodit ja että ne niistä on nyt iloa toisille! Se tekee minut onnelliseksi. <3 Anyway, nyt on jätetty kaappiin kaikki tarpeellinen, huonot heitetty pois ja tilalle hankittu harkiten oikeanlaiset ja pitkäkestoiset pukimet. 

Princess Goes Hollywood!

Tämä merkki on yksi lempparini! Kyseinen neule on ihanaa kashmirvillaa, kuva tuo mieleen lapsuuden yhdistettynä aikuisuuden rankkuuteen – hauskasti 😀 Olen vaan niin rakastunut!
I am so fallen in love with this brand! I love Tom&Jerry! The shirt is very quality cashmire!GANT

Gantin college-paidat ovat taattua laatua! Valkoinen ja kulta piristää tänä keväänä samalla kun lämmittää!
Gant is always perfect choice when you want to wear quality! I love the gold and white together!


ABERCROMBIE & FITCH

Paras istuvuus, paras mukavuus. Lisäksi tämä huppari heiluttelee minut takaisin 5th Aveuelle, jossa poseerattiin yhdessä Abercrombien mallin kanssa vuosia sitten. <3
So comfy! I also love it how it reminds me of the New York and 5th Avenue where I was posing with a model years ago!CAP

Tää kokonaisuus kuluu kesällä puhki! Rakastan!
I just love this combination! POLO RALPH LAUREN

Etsin pitkään lämmintä mustaa collegepaitaa ja tämä oli nappivalinta! 
I was looking for this so long and finally catch it! So happy! This is one of my favorite brands!HELLO KITTY

Tää on vaan se mikä jokaisella tytöllä pitää olla! 😀
I think all girls should have one! 😀PUMA

Puman uudet ihanat housut! Lahkeissa on leveyttä vaikka muille jakaa, voi jes! On niin ihanat!
I am so happy to have this Puma pants! I just LOVE THEM!Poimitko tästä jotain? Toivottavasti, nää on nimittäin kaikki ihania! Happy me!

Ihanaa viikonloppua!

PUS! 

<3 LOLA

Wish you found something you like! I love them all!
Happy weekend anyway babes!

xx, Lola