Suomessa toukokuun ensimmäinen on ehkäpä vuoden hauskin juhla: Vappu. Jenkeissä sitä juhlitaan nimellä “First of May” ja silloin lomaillaan, rentoillaan ja pidetään hauskaa. Suomessa jonkinlaiseksi perinteeksi tuntuu rakentuneen se, että Vappuna avataan grillikausi. Vai olenko ihan väärässä? Tällainen mielikuva minulle on syntynyt ja noudatan sitä itsekin.

In Finland we call First Of May as Vappu. Vappu is very nice and happy party to all Finnish people and this day is kind of a tradition to open a grilling season at Finnish house. I do the same every spring. I also love the colors we put up, decorating and balloons. It’s like a carnival party in USA actually. We have some clowns and funny stuffs like that. I love it!!

Vappuun kuuluu myös sima, mitä itse pentuna lipitin silmät kierossa – se oli niin hyvää. Nykyään en saa sitä kurkustani alas en sitten millään, sama juttu muuten mämmin kanssa. Ihan naurattaa miten makumieltymykset muuttuvatkaan iän myötä!

First Of May is also very important party to me because years ago this day we lost our only 1 year old puppy for heart attack. So every year this reminds me to love and take care of all of my loved ones and keep them close. Happy First Of May lovelies! Take care! xx, Lola

Yksi on silti ylitse muiden, nimittäin ilmapallot ja väriloisto! Vappu on kevään juhla, (joskin nyt saatiin välillä lunta niskaan 😀 ) joten elän sen täysillä niin leveä hymy naamallani, ettei sitä sammuta edes vaahtosammutin. Vappuni vietän koirieni kanssa, sillä kymmenisen vuotta sitten menetimme rakkaan koiramme vappuna, hän menehtyi äkilliseen sydämenpysähdykseen vain vuoden ikäisenä. Vappu on siis juhla, joka sitoo minut yhteen omien pienten karvanaamojeni kanssa entistä tiiviimmin.

Ihanaa Vappua kaikille teille!

PUS!
<3 LOLA