Olen vanhanaikainen nainen vanhanaikaisine taitoineen, laitan taidokkaasti ruokaa eikä pullani pala koskaan uuniin tai täytekakku lässähdä. Sulakkeet ja autonrenkaat vaihdan kädenkäänteessä. Tv:t ja muut elektroniikat asennan itse. Huonekalut entisöin ja asunnon remointoin omine sormineni, mikä onnistuu puhtaasti koulutukseni ansiosta. Sanotaanko näin, että tykkään tehdä asioita käsin. Sitten siirrytäänkin asteittain vanhanaikaisesta moderniin. Ravintopuoli alkaakin tuoda minuun asteittain modernia vivahdetta ja siinä ollaankin kaukana vanhanaikaisesta. Kaikkine grammavaakoineni ja proteiinitaulukoineni ollaan siellä modernin ääripäässä. Ajatusmaailmani urapuolella on myös modernia, samoin tyylini ja rakkauteni muotiin sekä tapani heittäytyä. Heittäytyessä irvistän vanhanaikaisuudelle. 😀  Lapsekkuus kuvastaa ehkäpä molempia puolia minussa: minun mielestäni ihminen ei ole koskaan liian vanha laskemaan pulkkamäkeä tai katsomaan piirrettyjä. Lapsenmielisyys tekee arjesta hieman hauskempaa ja kevyempää, mutta vastapainona täytyy olla selkärankainen vahva tyyppi, joka hallitsee yrityksen pyörittämisen haasteet.

I am old-fashioned person with my many different old-fashioned skills: I cook with finesse and my buns never burn in a oven. All the cakes I make are always perfect and I am not kidding at all. I change my car tires by myself and install all electronics at home. I repair my furnitures and decorate my apartment if I need to. I can do it well. Well.. I can say that I really like to do things with my own hands.    So this is old-fashioned me. The modern part of me is very different and we can see it with nutrition for example. With all food scales and protein tables I am super modern lol. And at work also. The way I think is very modern. The way I wear also. And the way to live in a moment. When I do that I show my tongue to old-fashioned me haha. The childish part of me is probably both: old-fashioned and modern. My opinion is that we are never too old to sledding or watch some Disney movies. Being a bit kid makes my week more nice and relax but or course I still need to me a woman with “strong backbone” (as we say in Finland) to take care of everything in my own company and make sure all things are going perfect. 


Moderni nainen. Käsite, joka aiheuttaa miehelle joskus alemmuuskompleksin. Turhaan. En ole feministi. Ihailen ja kunnioitan suuresti menestyviä miehiä. Ja ihailen fiksuja naisia, jotka menestyvät urallaan. Ihailen heitä siksi, että naisissa se on harvinaista. Kauaskatseinen ja älykäs nainen, ihminen, joka jaksaa tavoitella haluaamansa olematta nenäkäs. Olematta itsekeskeinen. Mutta tarvitseeko silti olla ihan niin joko-tai-tyyppi? Naiset usein ovat.. Minusta on paljon hauskempaa, jos elämään mahtuu vastapainona myös vähän hymyä ja värikkäitä kukkasia. Ehkä muutama kepponen ja vihreä sydän watsapp-viesteissä. 😉 Ehkäpä.

Sellainen olen. Moderni nainenko? Enpä tiedä, mutta olen onnellinen.

A modern woman. The concept that sometimes makes men to feel inferior. Unnecessarily. I am not a feminist. I admire a lot succesful men. And I admire a lot smart women. I admire smart woman bacause unfortunately it’s very rare. Intelligent woman who is same time patient but not sassy. Being not selfish. I don’t know why people think we should be just either or the other. Why we can’t be both: happy and nice and still succesful? I think it’s more fun to be hard and effective with many many talents and do my work perfectly but still I want to draw some flowers to cheer me up and add some crazy cute smileys on my Facebook-messages. I also love to do some tricks. This is how I am. A modern woman huh? No matter. I am happy. 

How modern or old-fashioned you are? Happy Wednesday anyway cuties. 

xx, Lola

Millainen on sinun moderniusmittarisi? 

Ihanaa uutta viikkoa näiden ajatusten parissa!

PUS!

<3 LOLA