(in English in red below)


Huomenta! Miten menee?

Pari viikkoa sitten lupasin postata juttua siitä, mikä on minun valintani turvotuksen karkottamiseen. Näin aluksi muistutan, että lomalla kertynyt kolmen kilon ylimääräinen paino ei suinkaan ollut pelkkää rasvaa, vaan pääosin nesteitä. Paino on nyt pudonnut vajaat kaksi kiloa vajaassa kahdessa viikossa, ja täytyy tässäkin nyt muistaa se, että pidin beikkiä salilta vielä viikon loman päätyttyäkin. Töissä oli kiireitä, mutta halusin myös nähdä, miten tämä tee vaikuttaa oikeasti aineenvaihduntaan. Lupaukset olivat melko suuria. Turvotus tekee oloni ihan kamalaksi, joten voitte vain kuvitella riemuni ja helpotukseni, kun tee oli saapunut postiin palatessani lomalta. Aloitin sen käytön heti seuraavana aamuna.

Tältä näytin, kun tulin kotiin reissusta. Vatsassani asui nesteapina.
how to lose weight with tiny tea teatox
YOUR TEA Tiny Tea Teatox auttaa kehoa monella eri tavalla, kun tavoitteena on luonnollinen nesteenpoisto kehosta. Hyviä apuja nesteenpoistoon ovat myös tietyt ruoka-aineet, mutta etenkin syöpöttelyjakson jälkeen sitä ei enää tahtoisi tunkea turhia kaloreita suuhunsa poistaakseen nesteitä kehostaan. 

Tiny Tea Teatox boostaa aineenvaihduntaa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, lisäksi se hillitsee ruokahalua. Ensimmäisen viikon loman jälkeen pidin lepoa salilta ja sitä seuraavan viikon kävin salilla joka aamu. Teen ruokahalua hillitsevän vaikutuksen huomasin silloin: tyypillisesti paljon treenatessa myös nälkä kasvaa, ja kasvoihan se, mutta turha mussutus jäi jopa minulta pois. Kaiken lisäksi tee oli hyvän makuista, mikä on harvinaista näiden terveysjuttujen kanssa. Ja maun lisäksi sillä oli myös rauhoittava vaikutus: nukuin hyvin!

Päivä päivältä hitaasti, mutta varmasti

Päivä 1. 

“Ihan kamala olo, näyttää siltä, että olisin raskaana. Onneksi mulla on löysiä paitoja!”

Päivä 2. 

“Olen juossut pissalla tunnin välein, mikä ei ole kovin kivaa, mutta vaatteet ei enää kiristä niin kuin eilen. Juon teetä kolmesti päivässä: aamulla, iltapäivällä sekä päivällisen jälkeen.”

Päivä 3. 

“En vielä itse huomaa muutosta, mutta Maria sanoi tänään, että vatsani näyttää jo paremmalta.”

Päivä 4. 

“Tänään tuntuu erilaiselta, reidet eivät enää liimaudu kiinni toisiinsa ja kasvot tuntuvat normaalimmalta.”

Päivä 5. 

“On tullut energinen olo. Nukahdan hyvin ja herään aamulla aikaisin. Voisikohan näillä energiatasoilla jopa siirtää salitreenit aikaisemmaksi?”

Päivä 6.

“Nyt alan itse huomata muutoksen: vatsalihakset näkyvät jälleen hieman! JIPPII!! Töissä oli kuitenkin kamala kiire ja stressiä, joten herkuttelin vähän sinne sun tänne, kakkua ja sipsiä illalla leffaa katsellessa.. Hups.. Ei tämäkään tee ihmeitä ja poista tunteisiin syömistä :D”
Päivä 7.

“Vaikka eilen tuli herkuteltua niin turvotus on silti poistumassa. Tänä aamuna riensin salille jo kuudelta ja tein todella tehokkaan treenin! Minusta tuntuu, että tämä tee boostaa myös energiatasojani!

Päivä 8. 

“Kaikki mitä voin sanoa juuri nyt on tämä: suosittelen tätä hyvänmakuista, lämmintä juomaa kaikille, jotka kärsivät turvotuksesta. (Ei raskaana oleville).”

Päivä 9.

“–1,5KG tänä aamuna! JESS!”

Päivä 10.

“Kiireinen päivä, mutta teetä en unohda! Onneksi nämä pienet pussit on helppo kantaa mukana! Tarvitsen vain kuumaa vettä..”

Päivä 11. 

“Turvotus ei ole ainoa asia, mihin tämä tee tuo helpotusta: oletko väsynyt? Nukutko huonosti? Kärsitkö napostelusta? Kokeilepa tätä teetä. Itse totean sen toimivan ja mikä parasta – ilman sivuvaikutuksia!”

Päivä 12. 

“Aika ottaa kuva ja jakaa se. On uskomattoman hyvä olo! –1,9KG!”

Ihanaa uutta viikkoa! 

PUS!

<3 LOLA

How to get rid of bloating? Tiny Tea Teatox – does it really work?

Hello cuties!

How are you feeling today? 

Two weeks ago I promised to post a review of YOUR TEA Tiny Tea Teatox. I promised to tell you how does it REALLY work and show my own results. For starters I need to remind you that this weight gaining I had during my vacation was most of fluids – no one can’t gain weight 3 kilos in this short time by eating much but still most of healthy. But even if it was mostly some fluids I gained it’s not easy to get rid of it. And this makes me feel so awful! I hate bloating and I know I am not the only one!

This is how did I look when I got back home. 

how to lose weight with tiny tea teatox

YOUR TEA Tiny Tea Teatox helps your body many different ways. It really does! It boosts your metabolism and makes you pee all the time for example! Good bye cellulite! You can also boosts your metabolism with right kind of foods but after eating a lot on vacation you don’t wanna put any extra calories in your mouth you know.. So this tea is perfect! It also tastes good!

An other lovely thing I noticed by using this amazing tea was that it really helped me to stay away from snacking. Usually when I workout a lot I am very hungry most of time but when I used this tea I didn’t felt like that. My meals were very regular and I was very energy. I also slept very well!

Day by day slowly but surely

Day 1.

“I feel awful and it looks like I am pregnant. I am so glad I have large t-shirts..”

Day 2.

I need to pee every hour which is very annoying but I am happy my clothes don’t feel too small anymore. I drink this tea three times in a day: in the morning after I wake up, after lunch and after dinner.”

Day 3. 

“I don’t see the difference yet by myself but my friend Maria said my belly looks already better this morning.”

Day 4. 

“Now I can feel the difference! My legs feels not stick together anymore lol and my faces feel kind of normal.”

Day 5.

“I have been very energetic. I fall asleep well and wake up very early. Maybe I could try to go to gym in early morning with these kind of energy levels..”

Day 6.

“Now I can see the difference by myself. My abs are kind of back here! 😀 But.. I have very stressful day at work so I ate some cake and chips when got home… OOOPS!”


Day 7. 

“Even if I cheated last day and night with food I feel very good! Bloating is still fading away! I also went to gym this morning at 6am and had very effective workout. I think this tea boosts my energy levels also!”

Day 8. 

“All I can say is that I can recommend this for everyone who has a problem with bloating!”

Day 9. 

“–1,5kg (–3,3lbs) this morning! I am very happy!”

Day 10. 

“Busy busy busy day… I am so happy these tea bags are so easy to bring with all day! All I need is hot water!”

Day 11.

“Bloating is not the only thing this tea heals away. I have also been more cheery and effective at work and at gym, I have slept better than for a long time and also have eaten better. This tea really works without any side effects!”

Day 12. 

“Time to take a pic and share it! I am feeling amazing! –1,9KG! YAY (–4,2 lbs!)”

Wish you all have a lovely week! 

xx,

LOLA