Heippa, miten menee?

Minulla on rento olo. Viimein.  Pitkästä aikaa.  Kauan odotettu autuas tunne. Juuri se fiilis, kun pää on tyhjä, mutta ei humise kaivaten sisältöä. Se tunne, kun hartiat on hierottu pehmeiksi ja kiristys on poissa. Mä nautin olostani juuri nyt!

Rento lomaviikko on takana. On saunottu ja uitu, ulkoiltu ja nautittu juomaa terassilla. Alkoholista ei tarvinnut rentoa mieltä hakea, se tuli ihan muista asioista.Aloitin aamuni usein rannalla; aaltojen pärskähtäessä paljaille jaloille rantaviivaa pitkin juostessa heräsi sekä mieli että keho. Jäin nauttimaan myös aamupalan rantaan, söin kaikessa rauhassa kuunnellen merta ja katselin ohi hölkkääviä ihmisiä. Nautin. 


Virossa ihmisten elämäntavat ovat näkyvästi terveemmät kuin Suomessa.
Ranta alkoi hiljalleen täyttyä ihmisistä; liikkujista sekä uimaan tulevista lapsiperheistä. Hiekkalinnat rakentuivat ja nauru raikui, se kokosi fiiliksen.

Kuvausten ohessa oli aikaa myös shoppailuun enkä osannut pitää itseäni kurissa. Vaatekaappiin tuli uusia tulokkaita ja niistäkin on nyt niin ihanan hyvä mieli.

Lomalleni suotiin ihanat ilmat, paljon aurinkoa ja tuliaisiksi sain tuoda rusketuksen. Olen syönyt,  nukkunut (etenkin nukkunut, kuluneina viikkoina unelle oli jäänyt tilaa vain muutamia tunteja.), levännyt ja rentoutunut. Kaksi tunnin mittaista aromaterapiahierontaa samalla mansikoita suuhun napsien keinuttivat minut pois kaikesta; jonnekin niin hyvään paikkaan etten osannut palautua niinä päivinä ajatteluun ollenkaan. Ja hyvä niin, hieronnan jälkeen nukuin kuin pieni vauva.


Kotiin palatessa on aikaa miettiä asioita, sitä, miten lukossa ja jumissa sitä olinkaan ennen lomaa: miten olin sellaiseen pisteeseen taas mennyt? Vaikka tiedossa onkin, että kotiin palattuani toimistolla odottaa pöydällinen uusia töitä (siitä huolimatta että tyhjensin työlistani ennen lomalle lähtöä), en stressaa. Asiat hoituvat kyllä, kunhan pistän töppöstä toisen eteen ja ryhdyn tuumasta toimeen. Lisäksi otan itselleni aikaa rentoutumiseen, ja sitä minulle tuo treeni. 

Olo on vielä vähän pökkyräinen, ja kotiin on ihana palata. Seuraavaksi edessä on toinen kotini, New York, ja ennen kuin hyppään matkaan, on edessä paljon tehtävää. Ihan ensimmäisenä täytyy hoidella masussa asuva pikku apina, joka on tullut hulluksi syötyään niin paljon roskaruokaa. Painoa tuli reissussa lisää reilut kolme kiloa, enkä ihmettele mistä. Söin hyvin tietoisesti ja nauttien. Jopas oli loma. 😉 

Kotona odottaa kuitenkin turvotukseen ihana helpotus, josta kerron lisää hyvinkin pian. 🙂

Siihen asti, ihanaa alkuviikkoa kaikille!

PUS!

<3 LOLA