(Toivepostaus)

Heippa tyypit, täältä se nyt tulee! Postaus Celsiuksesta – viimein!


Tiedätkö sen tunteen, kun kuulet jonkun biisin ensimmäistä kertaa, etkä oikein pääse sisälle siihen? Mielipiteen muodostaminen on ehkä vaikeaa. Entäpä sen tunteen, kun ensi kertaa jotain maistaessasi oletkin ihan eri mieltä kuin toisella kokeilulla? Ensin maistuu pahalta, ehkä, mutta jokin saa maistamaan uudelleen. Ja pian tykkäätkin siitä. 
Minä olen herkkä tyyppi. Paitsi mieleltäni, myös keholtani. Kroppani ei pidä äkillisistä muutoksista, vaan vaatii rauhallista kokeilua. Luonteeni puolestaan sotii välillä sitä vastaan. Ristiriita. Kuinka ärsyttävää!

Odotin kovasti tuon paljon puhutun Ihmejuoma-Celsiuksen rantautumista Suomeen. Ystäväni Ruotsissa ja Jenkeissä olivat sitä hehkuttaneet, enkä malttanut päästä sitä itse kokeilemaan. Mikä siinä olisi niin erikoista? Se aika koittikin, kuten kaikella on loppuviimein tapana.

Menin aivan sekaisin. Enkä valitettavasti tarkoita ainoastaan fiiliksiäni vaan myös kehoani. Kofeiini syöksyi suoniini ja juoma sai vatsani kääntymään ympäri. 
Onneksi vain ensimmäisellä kerralla.
Katsotaanpa juoman ravintoarvoja ja tarkastellaan sen sisältöä hieman tarkemmin. 

Miksi joisimme Celsiusta?

Celsius-juoma sisältää vitamiineja, vihreää teetä, inkivääriä, guaranaa sekä kofeiinia

Kuten kaikki tiedämme, vitamiinit ovat erityisen tärkeä osa päivittäistä hyvinvointiamme, eikä niitä tule aina nautittua tarpeeksi. Purkista vitamiinien napsiminen saattaa monelta unohtua.

Vihreä tee vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tukee painonhallintaa.

Inkivääri puolestaan parantaa verenkiertoa ja edistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. 

Guarana on Amazonin alueella kasvava kasvi, jolla on muistia, pirteyttä sekä mielialaa kohottavia vaikutuksia. Guarana sisältää runsaasti kofeiinia.

Kofeiini piristää.  

Kaloriton: Celsius sisältää 4kcal per yksi nautittu juoma. Se on siis käytännössä kaloriton. Tämä on täydellinen lisä meille, jotka olemme tarkkoja ruokavaliostamme, emmekä halua pumpata kehoomme mitään turhaa. 
Celsius-juomissa käytetyt väriaineet ja aromit ovat luonnollisia, eikä juoma sisällä synteettisiä säilöntäaineita. 

Celsius, oletko sinä minua varten?


Celsius-juomassa on paljon hyvää, jonka vuoksi päätinkin antaa sille mahdollisuuden. Tiedostin, ettei juomaa suositella kofeiini-herkille ja minähän olen herkkä. Päätin siis kokeilla juomaa uudelleen.
Toisella ja kolmannella kerralla ei juoma tehnyt enää pahaa oloa, päin vastoin, se antoi energiaa ilman kaloreita sekä aimoannokksella vitamiineja. Juoma piristi ja vei pois huonosti nukutun yön tuomaa rasitusta. Hengitin paremmin. Olin tehokas.

Päivittäin juomaa lomalla nautittuani koin, että sain myös lomasta enemmän irti. Yleensä lomalla vaivun unenomaiseen vaippaan. Nyt olo oli kuitenkin rento, mutta silti energinen. Jaksoin treenata. Jaksoin juosta. Ruokahaluni pysyi ennallaan, vaikka loman aikana se usein menee ihan sekaisin. Lisäksi aineenvaihdunta pysyi käynnissä, juoma tosiaan pisti pissattamaan!

Mikäli juoma ei minulle sopisi, ei kehoni olisi siihen tottunut näin nopeasti vaan pistäisi hanttiin. On täysin normaalia, että keho reagoi uusiin asioihin. Mikäli toisen ja kolmannen kerran jälkeen vatsa kiukuttelee yhä, en suosittele jatkamaan kokeilua. Me olemme kaikki erilaisia ja se on asia, joka meidän täytyy vain hyväksyä. Me kaikki emme voi edistää terveyttämme samalla tavalla, mehän emme ole samasta puusta veistettyjä. Meille jokaiselle löytyy omat juttumme ja olen iloinen, että minun juttuihini kuuluu nyt tämä Celsius
Lempimakuni on sitruuna-lime. Se on makuna raikas ja luonnollinen. Juoma sopii aamupalalle, ennen tai jälkeen treenin tai vaikkapa lounaan kaveriksi. Parasta juoma on kylmänä.Yksi juoma päivässä tulee kuulumaan omaan arkeeni. Osana hyvää, terveellistä elämäntapaa. Täytyy muistaa, että juoman on tarkoitusta edistää hyvää terveyttä, eikä sitä ole tarkoitettu nautittavaksi pysyäksemme hereillä. Itse tykkään yhdistää juoman aamiaiselle tai lounaalle, lounaan jälkeen en juomaa enää nauti, jotta saan yöni nukutuksi varmasti hyvin. Energisimmilläni olen aamuisin ja päivisin ja hyvä niin. Celsiuksen avulla päiväni ovat entistäkin antoisampia! JES! 

Löydä oma lempi makusi ja hyppää mukaan Celsiuksen matkaan! Muista myös käydä tykkäämässä Celsiuksesta Facebookissa sekä seuraamassa Instagramissa @celsiussuomi

PUS!

<3 LOLA