Terveellinen ruoka ja terveelliset elintavat ovat olleet pinnalla viime vuosina aiempaa enemmän. Ihmisiä kiinnostaa hyvinvointi ja terveys, ja kaikki tahtovat tietää mikä on se taika, jolla tämä saavutetaan. Surullinen tosiasia tulee minua vastaan päivittäin: ihmiset kokeilevat mitä ihmeellisimpiä dieettejä ja ruokavillityksiä, ja noudattavat mitä kummallisimpia ravintosuosituksia, joissa ei ole järjen hiventäkään. Kun asia sitten järkeistetään asiakkaalle, hän usein ymmärtää hyvinkin pian, että metsään on menty ja pahasti. Kun ravintovalmennuksen avulla saadaan oikenalaista tietoa pääkoppaan, oppii asiakas myös itsenäisesti elämään terveellisemmin, valmistamaan terveellisempää ruokaa sekä tekemään parempia valintoja. 

Tänään jaan blogissani muutaman ihanan reseptin, jotka sopivat niin terveysintoilijoille, kun vasta-alkajillekin. Tuore, mahdollisimman luonnollinen ruoka tekee hyvää sekä keholle, että mielelle! <3 Tuoreesti ja terveellisesti voi myös herkutella, joten myöhemmin luvassa myös ihana raakakakku resepti! <3


Ruokajutuille ihan oma Instagram-sivuni löytyy näpyttelemällä @LOLASFOODPAGE LolaTheFintessBarbien IHANAN AAMUN TUOREPUURO


Tuorepuurolla on ihana hemmottella itseä arkiaamuna. Puuro valmistetaan edellisenä päivänä jääkaappiin, joten aamuksi jää vain aamiaisesta nauttiminen ilman valmistukseen kuluvaa aikaa! Kokeile!

Ihanan aamun tuorepuuroon tarvitset:

1dl Luonnon jogurttia
2dl soijamaitoa
2rkl FAST HERA80 proteiinijauhetta Vanilja
30g kaurahiutaleita
Puolikas banaani soseutettuna

Pinnalle: 

Halutessasi soijamaitoa
Tuoreita mustikoita
Pähkinöitä ja manteleita
Kanelia ja hunajaa

Valmistus: 

Sekoita ainekset keskenään ja nosta jääkaappiin. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli. Juuri ennen kuin nautit puuron, lisää puuron pinnalle soijamaitoa, cashewpähkinöitä, manteleita ja mustikoita, sekä mausta halutessasi hunajalla ja kanelilla. <3

LolaTheFintessBarbien VÄRIKÄS PÄHKINÄSALAATTI


Tämä salaatti sopii ihanasti väipalaksi sekä extra pähkinäannoksella sekä juustolla täydennettynä myös lounaaksi. Hyviä juustoja ovat mm. vuohenjuusto sekä feta. 

Salaattiin tarvitset:

Tuoretta babypinaattia
Rucolaa
Tuoreita mansikoita
Tuoreita vadelmia
Tuoreita pensasmustikoita
Pekaanipähkinöitä
Kirsikkatomaatteja

Valmistus: 

Huuhtele rucola ja pinaatti hyvin ja linkoa salaattilingolla, jos sinulla on sellainen. Halkaise mansikat ja kirsikkatomaatit ja lisää salaattiin. Lisää myös pähkinät, vadelmat ja mustikat. Jos nautit salaatin lounaaksi, voit lisätä kanaa tai juustoa, halutessasi molempia. Kastikkeeksi sopii hyvin oliiviöljy tai tuore sitruunanmehu. 

LolaTheFintessBarbien ROASTED BEEF -SALAATTI


Ihana salaatti lounaalle tai päivälliselle! Tämän voi myös pakata mukaan töihin! 

Salaattiin tarvitset:

Naudan paahtopaistia
Tuoretta babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta retiisiä
Tuoretta porkkanaa

Oliiviöljyä

Valmistus: 

Huuhtele pinaatti hyvin ja linkoa salaattilingolla, jos sinulla on sellainen. Kuori porkkanat ja vedä kuorimaveitsellä porkkanasta ohuita siivuja salaattiin. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne salaattiin naudan paahtopaistin kanssa. Valuta salaatin pinnalle oliiviöljyä ja nauti! <3


Ja sitten vain nauttimaan eväistä! <3
Ihanaa lauantaita!

Pus, 

Lola