Hanki oma tuhma joulukalenterisi >> hyvissä ajoin tarjoushintaan ennen kuin se myydään loppuun

Joulu ei tunnu joululta ilman joulukalenteria. Ja joulukuun pimeät illat on kertakaikkisen synkkiä ilman pientä piristystä. Tänä vuonna varman piristyksen pimeisiin iltoihin (ja aamuihin) tuo Sinfulin tuhma joulukalenteri.

Minulta on kysytty mitä itse odotan kalenterista eniten tänä vuonna. Odotan ehdottomasti jotain pikkutuhmaa ja kiusoittelevaa ja voin paljastaa, että jotakin sellaista kalenterissa on luvassa. Luulitko että olen voinut olla kurkkimatta kalenteriin etukäteen? No en – olen aivan pahuksen kärsimätön haha! Kun olet tilannut oman kalenterisi, yritäpä olla kurkkimatta luukkuihin ennen joulukuuta. Mielestäni tällainen kalenteri pitäisi olla vuoden jokaiselle päivälle. Siis ihan huippu! Tässä myös erinomainen vinkki niille, joiden seksielämä kaipaa piristystä ja nostetta.Meillä jokaisella on omat juttumme ja mieltymyksemme. Tykkään tästä joulukalenterista siksi, että se tarjoaa tosi laajan skaalan eroottisia ylläreitä moneen makuun, ihan jokaiselle. Lisäksi Sinfulin joulukalenteri sopii piristämään sekä sinkun että pariskuntien joulunaikaa.

Omasta tuhmasta joulukalenteristani >> (Sinful Original) löytyy 13 seksilelua, 5 eroottista tarviketta sekä 6 hellää bondagea.

Osta omasi tarjoushintaan täältä: https://www.tuhmajoulukalenteri.fi/