Seksilelut: sinful.fi
Olen sitä ihmistyyppiä, joka ei koe oloaan lainkaan imarrelluksi ihmisten lähestyessä suorien ehdotustensa kanssa. Päin vastoin, se on tosi ällöä. En myöskään harrasta yhden yön juttuja, enkä juuri nyt siedä ajatusta elämäni jakamisesta parisuhteessa toisen ihmisen kanssa. Se, joka kapeakatseisena luulee laskevansa tästä 1 +1 = ei seksielämää, laskeskelee pahasti pieleen. Seksi on luonnollinen osa omaa hyvinvointiani sekä mieleni tasapainoa; seksi rauhoittaa oloani ja laskee kierroksia ja lisäksi omalla kohdallani se on yksi parhaita tapoja hoitaa migreeniä luonnollisesti.

En myöskään arastele seksistä puhumista, mikä on aina ollut erityisen hyvä asia parisuhteissani. Se ei kuitenkaan ole kaikille luonnollista; mitä vahvemmin henkilö on sinut itsensä ja oman kehonsa kanssa, ja ennen kaikkea mitä paremmin henkilö itsensä tuntee, sen syvempää ja rakentavampaa keskustelua hän kykenee seksistä käymään. Miksi seksistä keskusteleminen sitten on niin tärkeää? Nautiskelijana painotan itse syyksi sitä, että se on yksi avain seksielämän parantamiseen ja maksimaaliseen nautintoon.

Mutta mitä puhuttavaa siinä sitten on? Tämä on yleinen kysymys, jota moni pohtii. Sormi menee suuhun, kun kumppani kysyy mitä toinen haluaa, mistä hän pitää tai mitä hän toivoisi tälle tehtävän, jotta hän nauttisi enemmän. Tämä on vähän sama asia, kuin yrittäisi selittää miten TV toimii, jos ei ole mitään käryä asian teknisestä puolesta: ymmärrät asian käytännössä, mikä todellisuudessa pitää sisällään informaation siitä, että “töpseli seinään ja kanavan valinta kaukosäätimestä”. Mutta mitä itse härvelin sisällä tapahtuu, kun virta alkaa kulkea vehkeen läpi, onkin ihan toinen juttu. Jutellaanpa vähän siitä.

Mitä paremmin tunnet itsesi, sen paremmin osaat myös ilmaista itseäsi, eikö totta? Jos olet maistanut mansikkaa ja vaniljaa, osaat kertoa jätkskiskalla, kumman valitsisit. Ja jos et ole, saatat olla rohkea ja kokeilla uutta. Helpoin tapa aloittaa itseensä tutustuminen lakanoiden välissä on oman luottorakastajan löytäminen seksileluista. Seksileluviidakko on valtava ja meillä jokaisella on omat mieltymyksemme. Nyt kerron hieman siitä, mikä itselleni ratkaisee seksileuluissa ja miksi, ja toivonkin tämän postauksen auttavan lukijoitani juuri näiden kysymysten ja ajatusten äärellä. Hyvä seksielämä on meidän jokaisen oikeus, olimmepa sitten parisuhteessa tai sinkkuja.

Millainen seksilelu on hyvä valinta?
Minulle seksilelujen valmistusmateriaalien turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, tämä kattaa kohdallani mm. seuraavat vaatimukset: ftalaatiton, puhdasta silikonia, FDA-hyväksytty ja CE-merkitty. Heti sen perään tulee huolellinen muotoilu, joka on suoraan yhteydessä nautintoon. Olen pienirakenteinen, joten jättimäiset kapineet eivät ole mieleeni. Tässäpä samalla vastaus heille, jotka pohtivat onko suurimman varustuksen omaava automaattisesti markkinajohtaja? No, kohdallani ei ole. Se on vähän sama, kuin tankkaisi dieseliä bensakoneeseen.

Mutta takaisin seksileluihin. Muotoilun lisäksi ylellisyys on makuuni, eikä vain makuuni, se on myös ehdoton vaatimukseni; rakastan kauniita asioita. Tämän vuoksi olenkin asettunut yhden brändin vakaaksi kannattajaksi, ja tämä kyseinen brändi on ollut luottovalintani jo vuodesta 2011. Muita brändejä en ole edes suostunut omassa sängyssäni kokeilemaan, enkä usko, että tämän suhteen päätäni on kovin helppoa kääntää. Kyseessä on ruotsalainen seksileluvalmistaja LELO. LELO-tuotteet ovat aina kauniisti pakattuja ja niiden mukana tulee ylellinen satiininen säilytyspussi. LELO-seksilelut ovat ylellisen tuntuisia sekä esteettisesti hyvin kauniita. Tällä hetkellä oma suosikkini on Lelo Gigi2. Omani on luonnollisesti pinkki, LELO Gigi2 on miellyttävän kokoinen ja omaa erinomaiset värinäominaisuudet, joita on yhteensä 8. Lisäksi Gigi2 on hyvin hiljainen, vesitiivis ja lupaa nautintoa yhdellä latauksella jopa neljäksi tunniksi. Gigi2 on myös hyvin kevyt ystävä ja se kulkeutuu helposti ja huomaamattomasti mukana myös lomareissuilla.

Mistä ostaa parhaat seksilelut, luotettavasti ja parhaaseen hintaan?
Oma valintani on Sinful-verkkokauppa, Sinful toimittaa luotettavasti, nopeasti ja pakkaa tuotteet täysin huomaamattomasti, joten ujoimmankaan asiakkaan ei tarvitse joutua nolostelemaan pakettia noutaessa. Lisäksi Sinful tarjoaa kattavan valikoiman turvallisia maksuvaihtoehtoja sekä toimituksen Posti-pakettina. Eikä tässä kaikki, kaiken kukkuraksi Sinful tarjoaa asiakkaileen 356 päivän palautusoikeuden.

Seksilelut sekä sinkuille että pariskunnille
Jos olet ajatellut, että seksilelut ovat tarkoitettu vain pariskunnille, niin höpsis sentään! Et tarvitse kumppania pitääksesi hauskaa lakanoiden välissä. No, minä en ainakaan tarvitse. Ja jos ja kun sopiva petikaveri löytyy, voi omat luottokaverit tuoda sänkyyn yhteisiä leikkejä varten.