Use my the discount code BrainieT2 to get -15% OFF from you new Sudio T2 earplugs >>

It’s finally here, the newest Sudio earphones this time called as Sudio T2. The first thing I just need to highlight is the new colors, I myself am over obsessed with the jade color so you can only imagine my feeling when I noticed this earplug is available in jade green shade. Oh la la!

Okay, then about the product itself. What’s new, what’s different, why this is better than previous models and why I am so excited about this earplug? So, let me tell you.
__________________
Käytä alennuskoodia BrainieT2 saadaksesi -15% uusista Sudio T2 kuulokkeista >>

Nyt ne on viimein täällä, uusimmat Sudio T2 -kuulokkeet. Ihan ensimmäisenä on nostettava esille maailman ihanin väri, olen aivan överiaddiktoitunut jadeen ja kun näin, että uusimmat kuulokkeet ovat saatavilla jaden värisinä, mä ihan tosissasi sekosin. Mutta on niissä muutakin upeaa ja ihanaa kuin vain väri, Sudio on yllättänyt jälleen.

Nyt kerron, mikä uudessa Sudio T2 -kuulokemallissa on uutta, erilaista ja niin ihmeellistä, että se kannattaa ostaa.

WHY TO CHOOSE SUDIO T2?
– – –
● Right away babes, what comes to my values, here you go: THE PLASTIC FREE packaging!
● Because it’s definitely most comfortable Sudio earplug so far. And as you know how comfortable they have already been before, this is like major, major thing. Sudio has tested the T2 earplug on 400 ears to improve their designs of this amazing plug. They are confident that this is their most comfortable product so far and I do agree.
● The enhanced noise cancelling. Their first attempt at noise cancelling in ETT earphones was fine, but seems like they really wanted to take a big stride forward with T2. You can really feel the difference. The two modes, transparency and noise cancelling are now far superior than with the ETT earplug.
● The beamforming microphones which are another huge leap forward for Sudio in quality. From Tolv to Ttt to Nio they have been improving their microphones, and their leap to T2 is no different. The sound quality has never been better on a Sudio product!
● The style and looks, ah! These earphones with their new wonderful shape and colors are absolutely fabulous, so fashionable, like really part of your style.
● Three years warranty, how amazing is that!
● Even 35 hours battery life
● Perfect fit for all ears from size XS to L, fits wonderfully even for my tiny ears which is one of my favorite features in all Audio earphones
___________________
● Ihan ekana, mitä tulee omaan vahvaan arvomaailmaani, niin nämä kaverit mätsäävät: pakkaus on täydellisesti muoviton!
● Toiseksi, nämä kuulokkeet ovat kaikista kuulokkeista mukavimmat. Tämä ei ole vain puhetta, vaan kuulokkeita on todellakin testattu ahkerasti niiden tähän mennessä parhaan muotoilun saavuttamiseksi. Sudio on testannut T2- kuuloketta 400 korvaan hioakseen sekä designista että istuvuudesta kautta aikojen parhaan.
Aktiivinen melunvaimennus on T2-kuulokkeessa aivan omaa luokkaansa. Edeltävä malli ETT oli upea jo sekin, mutta jopa Sudio itse myöntää ETTin jäävän T2:n jalkoihin. Voit todellakin tuntea eron.
● Aivan uudenlaiset mikrofonit. Sudio T2:n mikrofonit on sijoitettu niin, että toinen mikrofoneista osoittaa ulospäin, keräten ympäristön ääniä. Toinen mikrofoni on suunnattu kohti kasvojasi, keräten puheen talteen. 
● T2 on kuulokkeista tyylikkäin, ehdottomasti. Uudet värit istuvat syksyiseen lookiin ihastuttavasti.
● 3 vuoden takuu – miten mageeta!
● Jopa 35 tuntia kuunteluaikaa
● Täydellinen istuvuus ilman korvasärkyä aina XS:stä L:ään. Nämä kuulokkeet sopivat omaan pikkukorvaani täydellisesti, tämä ominaisuus on yhtenäistä kaikissa Sudion kuulokkeissa, joka tekee ison eron omalla kohdallani kaikkiin muihin valmistajiin. Olen Sudio-tyttö!

When using my discount code BrainieT2 you will get -15% off from your order at studio.com >>
The color I am using: jade

Read about previous Sudio earphone here:
TOLV >>
NIO >>
ETT >>
_____________________
Sudio alennuskoodilla BrainieT2 saat -15% ostaessasi kuulokkeet osoitteesta sudio.com >>
Väri joka itselläni: jade

Lue lisää aiemmista Sudio-kuulokemalleista:
TOLV >>
NIO >>
ETT >>