Use the code: BARBIETT2021 to get -15% OFF on sudio.com

Hi sweetie pies! I am the Sudio girl, for 110%. For such a long time I have kept telling you how amazed I have been about their new features in ear phones and earpbuds, but now I am going to explode it all. Gigantic way! The new Sudio ETT with wireless charger is here. By using my Sudio discount code: BARBIETT2021 you will get a nice -15% discount from your purchase.
______________________
Olen Sudio-tyttö satakympisti! Jo pitkän aikaa olen ylistänyt Sudion laatua, tyyliä ja hinta-laatusuhdetta, mutta nyt räjäytän pankin totaalisesti. Ihan totta, voihan juku, nyt on kova homma käsillä. Nimittäin uusi Sudio ETT bluetooth kuuloke langattomalla latauksella. Käytä Sudio alennuskoodi BARBIETT2021 Sudion sivulla ja saat -15% alennuksen ostoksestasi.

Now about them new earsbuds itself I am so excited about! If you have already tried Sudio earplugs you definitely know about the quality of the sound – it’s so clear and beautiful, and now in Sudio ETT it’s even better. They have shaped it to be on top. They have also made them buds to be even more comfort which I never believed could be even possible, as the previous ones already felt like heavenly perfect in my tiny ears.

The looks of new Sudio ETT earplugs is very fascinating, so is the new color of them, the one I am carrying on mine. Not usually I would choose dark colors with anything, but this I just needed to have – look at them, so stunning with their precious graphic tone fitting so well with what ever I am wearing.
______________________
Mutta nyt itse siitä upeudesta, Sudio Ett -kuulokkeista, joista olen ihan hitokseen innoissani. Jos olet jo tutustunut Sudion kuulokkeisiin aiemmin, tunnet heidän täydellisyyttä hipovan äänenlaadun ja muotoilun. Nyt nämä on nostettu entistäkin korkeammalle tässä Sudio ETT -mallissa. Sudion kuulokkeet istuvat hyvin omiin pieniin korviini ja vaihtopäitä on pakkauksen mukana reilusti – löydät omaan korvaasi varmasti parhaiten istuvat.

Sudio ETT -kuulokkeen ulkonäkö on jäätävä. En koskaan osta mitään tummaa, kun kyse on asusteista tai elektroniikasta, jota kannan mukanani, mutta nyt oli aivan pakko iskeä näihin grafiitinharmaisiin. Kuparin värinen nuppi viimeistelee modernin tyylin ja kuulokkeet näyttävät todellisilta koruilta korvissa.

Of course the new Sudio ETT makes your workout to be as effective as always as they stay on perfectly while you do anything. Also, you don’t have to be worry about sweating while wearing them, they definitely can handle the sweat.
______________________
Sudio ETT -kuulokkeen kanssa on helppoa treenata, sillä kuulokkeet pysyvät korvissa kovassakin menossa. Lisäksi kuulokkeet kestävät hikeä, joten ei tarvitse olla huolissaan siitäkään, että kuulokkeisiin pääsisi kosteutta treenin tai juoksulenkin aikana.

The wireless charging is a magical thing I love with Sudio ETT earplugs. It makes the like feel modern and luxurious. You still can charge them regular way in their own box with USB wire if you like to. Playtime of these fabulous bluetooth earplugs is even 30+ hours so you don’t have to stress about losing the contact while calls, video meetings, while listening the music or what ever you are doing. I myself love to listen audiobooks, especially now when I am recovering at home. For that these earplugs have been most perfect choice.

By using my code: BARBIETT2021 on Sudio website you will get a nice -15% discount from your purchase.
_______________________
Langaton lataus uutena ominaisuutena on aivan huippu, se saa elämän tuntumaan hivenen luksukselta. Kuulokkeita voi kuitenkin yhä halutessaan ladata myös normaaliin tapaan USB-johdolla. Toistoaika kuulokkeissa on huima +30 tuntia, joten ei tarvitse stressata virran loppumista kesken FaceTime-puhelun tai junamatkan. Itse olen ihastunut äänikirjoihin, jotka ovat olleet ihana nautinto nyt sairaalasta kotiin paluun jälkeen lepäillessä ja toipuessa.

Käyttämällä koodiani BARBIETT2021 Sudion sivustolla saat -15% alennuksen ostoksestasi