We all need some love, care and intimacy, well, I do believe we all do, the way or another. When I am thinking about relationships now when being just by myself for awhile, I think I am finally understanding my own, special needs as well. In a relationships I have always been the caretaker: the one who fixes up all the problems when something show up, who plans everything and makes everything work perfectly well, who cooks, cleans up and just make sure everything is in perfect shape. After all I got very tired with that. And after all I really started to think that I don’t actually want a relationship, that I didn’t need anyone. But now I think I just ran out of seeing myself anymore and noticing my own needs as no one else never did.
____________________
Me kaikki tarvitsemme rakkautta, huolenpitoa ja läheisyyttä, uskoakseni, tavalla tai toisella. Kun pohdin parisuhdetta nyt oltuani hyvän aikaa ihan vain itsekseni huomaan, että alan ymmärtää omia parisuhteeseen liittyviä todellisia tarpeitani. Niitä on. Parisuhteessa olin aina huolenpitäjä: se, joka korjasi sotkut ja ongelmat kun niitä ilmaantui, joka suunnitteli ja toteutti asiat, joka laittoi ruoan, siivosi ja piti kaiken täydellisessä järjestyksessä. Lopulta väsyin ja väsymykseni myötä myös ajatukseni ja tunteeni väsyivät näkemään ja ymmärtämään enää itseäni ja omia tarpeitani. Minä vain olin, hengitin, suoritin ja yritin olla parempi lakkaamatta. Yksin vaikka yhdessä. Koska se ei tuottanut lopulta enää tyydytystä ja ollut lähde onnellisuudelle, ajauduin ajattelemaan, ettei minunlaiseni ihminen ole parisuhdeihminen. Etten tarvitse taikka halua parisuhdetta. Mutta nyt huomaan, että olinkin vain juossut itseni niin väsyksiin, etten enää huomioinut itseäni ja todellisia tarpeitani, sillä ei kukaan muukaan ole niitä koskaan huomioinut.

I hate dating, it’s not my thing. That’s what I thought, but it came from my bad experiences of people reaching me out. My problem in a dating world has been that I can’t stand people pushing themselves towards me so much. I will show if I am interested in and if I am not. And when I am not, I wish people would just let go. They won’t become more interesting by harder trying. In the end this kind of pushy people just ate all my interesting in dating for good. Well, I thought. Then I started to think about what I actually want and I reminded myself about the fact that there are those kind of people I actually like a lot, I just need to reach them out by myself.
____________________
Inhoan deittimaailmaa, se ei ole minua varten. Näin ajattelin. Tähän ajatukseen ajelehdin hyvin automaattisesti sen myötä, millaisia kokemukseni ihmisten lähestymisestä minua kohtaan ovat olleet. En voi sietää tyrkyttämistä; et tule sen mielenkiintoisemmaksi, mitä kovemmin yrität omaa mielenkiintoisuuttasi todistella. Jos en kiinnostu, kerron sen, ja toivon että sen jälkeen saisin olla rauhassa. Uskon kemiaan, sitä on joko heti tai sitä ei ole. Se ei rakennu väkisin eikä ajan kanssa. Lopulta nämä tällaiset tyrkyttelijät ja pommittelijat saivat minut inhoamaan ajatusta deittailusta aivan tosissaan. Kunnes aloin pohtia jälleen kerran omia tarpeitani ja muistutin itseäni siitä, että hei, onhan täällä maan päällä ihmisiä, joista minä oikeasti kiinnostun ja tykkään, ja syystä. Heitä, joissa on sitä jotakin. Minun täytyy vain löytää heidät itse, eivät he minua välttämättä löydä.

What kind of person I am looking for:

● A very romantic person who understand how to charm a woman and keep the romance up as a teamwork
● A strong, independent person who wants to take care of their woman, not someone who’s looking for a caretaker
● Durable relationship
● Deep connection and passion, I am very sensual person who keeps all senses open
● Open, honest and sensitive person who is not afraid to talk about the feelings
● Smart and intelligent person
● Dog lover
● I prefer no biological kids as my values are very strong what comes for example for an adoption

And one of the most important thing in the end: I am not looking for that person online, I prefer trust supermarkets 😉
_____________________
Millaista kumppania minä etsin:
● Hyvin romanttista henkilöä, joka tietää miten nainen hurmataan ja miten romanssia pidetään yhdessä yllä
● Vahvaa, itsenäistä ihmistä, joka haluaa pitää huolta naisestaan. En ihmistä, joka etsii itselleen huolenpitäjää
● Kestävää, vahvaa parisuhdetta
● Syvää yhteyttä ja intohimoa. Olen hyvin sensuelli nainen, joka elää kaikilla aisteillaan
● Avointa, rehellistä ja herkkää kumppania, joka ei pelkää puhua tunteista
● Fiksua ja älykästä ihmistä
● Koiraihmistä
● Kumppania, jolla ei mielellään ole biologisia lapsia, koska arvomaailmani on hyvin vahva ja adoptio on yksi arvoistani

Ja loppuun se tärkein: en etsi tätä henkilö netistä, luotan enemmän kassajonoihin 😉