The smile, little funny thing most of people get fooled by. Or, as I say it, them simple-minded people do. Smart, empathetic ones will see through it, well, of course it asks some desire to do that. How many has seen through mine? How many of my followers and my readers have kept focus on just the looks; how do I wear, how do I speak, how do I keep motivating others, and yes – on my smile? Poker face. Mine is a good one. Never get fooled by that again. I am crushed up all possible ways and I have no idea how to get up again. I am tired. You have no idea.

“I tried so hard and got so far
But in the end it doesn’t even matter
I had to fall to lose it all
But in the end it doesn’t even matter.”
– Chester Bennington
_____________________
Hymy. Pieni hassu asia, jonka huijaamaksi niin moni tulee. Tai, kuten minä sanon, jonka huijaamaksi ne helppomieliset, yksinkertaiset ihmiset tulevat. Älykkäät, empaattiset ihmiset sen sijaan omaavat kyvyn nähdä sen läpi, toki se tietysti vaatii aitoa halua nähdä tosiasiat. Kuinka moni on nähnyt minut? Kuinka moni seuraajistani keskittyy ulkoisiin tekijöihin kuten pukeutumiseen, tapaani puhua, tapaani motivoida toisia, ja niin – hymyyni? Pokerinaamaan. Minun pokerinaamani on hyvä. Älä koskaan anna itsesi lipsua sen, kaiken tuskan peittävän hymyn vietäväksi. Olen tuhoutunut kaikin mahdollisin keinoin, enkä tiedä, en tosiaan tiedä, miten enää ponnistan ylös. Sinulla ei pienintäkään käsitystä siitä, millaisessa tilanteessa olen juuri nyt, mitä minä käyn läpi. Olen väsynyt.

“I tried so hard and got so far
But in the end it doesn’t even matter
I had to fall to lose it all
But in the end it doesn’t even matter.”
– Chester Bennington

All my life I have given to motivate and help others because nothing but making people happier with themselves and creating this world to be better place for all of us I ever wanted. Now when dealing with something so terrible I can’t even talk about, with something that makes me feel scared, even more tired, so burned out, it’s hard to find a way out. Is there way out? How did Chester Bennington, Kate Spade, Avicii and so many others found theirs? I am not that one, because I have my endless target to fight for them who need my power to lift them up. I am going to make this to be a good story after all, that’s my promise.
–––––––––––––––––––
Olen antanut koko elämäni motivoidakseni ja auttaakseni toisia, sillä en ole tahtonut mitään muuta kuin saada ihmiset voimaan paremmin itsensä kanssa ja kehittää tätä maailmaa sellaiseksi, jossa meidän kaikkien olisi parempi olla. Ja nyt löytäessäni itseni tilanteesta, josta en edes pysty puhumaan, sillä niin järisyttävän kamalaa se on, en tiedä, miten löydän enää itse tieni ulos tästä. En tiedä ja se pelottaa, se väsyttää, se polttaa ja uuvuuttaa tavalla, joka saa pohtimaan, miten he, joita joskus niin kovasti ihailin, löysivät tiensä ulos. Miten Chester Bennington, Kate Spade ja Avicii löysivät tiensä ulos? Mutta minä en ole he, sillä minun loputon päämääräni on taistella heidän vuokseen, jotka eivät pärjää, niiden pienten, jotka ovat yksin, joilla ei ole vanhempia, niiden, jotka näkevät nälkää ja kylmää, niiden, jotka tuntevat tuskaa ja ovat yhtä lukossa kuin minä nyt. He tarvitsevat minun motivaatiotani, minun tarinani kuullakseen, jotta voivat jälleen kerran uskoa siihen, että on toivoa, vaikka olisi kuinka pohjalla. Minun on pakko löytää ulospääsy, sillä muuten tukehdun. Pienessä tilassa ilman ikkunoita ei voi hengittää loputtomiin. Jonain päivänä minä kerron, mutta juuri nyt minun täytyy levätä. Tästä hirvittävästä tarinasta tulee hyvä tarina, tarina, joka vielä pelastaa monia, joten jatkan ratkaisujen etsimistä. Se on minun lupaukseni.

What I am wishing right now is just some understanding and wishing you all would think about the reality behind the pics. Behind them smiles and fancy handbags you can see people holding on Instagram. You never know what happens behind closed doors. And it’s a blessing for most of people as it’s easier to close their eyes and keep that insane illusion of perfectness up. There is no perfect. There is no. There is just life and death you are actually holding in your hands every single moment you are breathing this air with your lungs.
–––––––––––––––––––
Toivon, että ihmiset ymmärtäisivät, mutta tuntuu, että edes läheisimmät ystävät eivät siihen pysty. Olen yksin. Toivon, että jokainen pohtisi hymyä, sitä yksinkertaista pientä asiaa, joka kätkee taakseen niin paljon. Toivon, että jokainen pysähtyisi miettimään, mitä sosiaalinen media viestittää ja mitä suljettujen ovien takana todellisuudessa tapahtuu. Sitä ei voi koskaan ulkopuolinen tietää. Ja toistaalta, se on monelle siunaus, sillä niin surullista kuin se onkin, silmien sulkeminen on ihmisille niin paljon helpompaa ja tuskattomampaa; illuusion ylläpitäminen täydellisyydestä sen sijaan, että ojentaisi auttavan kätensä. Aina sanat eivät riitä, toisinaan tarvitaan tekoja, ja siihen ei monellakaan ole kanttia. Elämässä ei ole täydellistä, avaa silmäsi, kultapieni, sellaista ei ole. On vain elämä ja kuolema, kaksi asiaa, joita kannattelet itsessäsi jokaisella hengenvedollasi.