Nyt on tullut aika julkaista upean saunailta-kilpailun voittaja. Saunailta voittajan itsensä valitsemassa saunassa Saunaparonin upeissa puitteissa on kertakaikkisesti kokemisen arvoinen asia. Palkinto pitää sisällään saunaillan lisäksi Paroninmajan vapaan käytön, sekä aktiviteettimahdollisuudet Paronin tilalla. Itsensä lisäksi voittaja saa valita mukaansa 9 perheenjäsentä, ystävää tai vaikkapa naapuria, jos sellainen ajatus äkkiä tuntuu lystikkäältä. Tässä onkin myös voittajalle mitä parhain mahdollisuus kiittää läheisiä, tai yllättää pientä piristystä kaipaava ystävä kutsumalla hänet mukaan saunomaan.

Saunaparonin itsensä sydäntä lähellä on hyvä mieli ja sen jakaminen niin pitkälle kuin pippuri kasvaa – kirjaimellisesti. Tässä myös yksi lisäsyy siihen, miksi itse pidän Saunaparonista ja Saunaparonista niin paljon. Paroni itse ei ole vain saunayrittäjä, vaan saunan mielellään lämmittävä sydämellinen löylynymmärtäjä. Tästä ajatuksesta saa jokainen kiinni Saunaparonissa saunottuaan; sen tuntee löylyssä.

__________________________

Oh, it’s now time to publish the winner of dream sauna evening competition. It was not easy decision at all to decide who will get this amazing prize including wonderful sauna evening in vault sauna, smoke sauna or sauna by the pond. Also nice activities and cottage for celebrating.

Saunaparoni is my most favorite sauna place in Finland and I am more than happy to give this possibility for this person who made me same time cry and smile with her comment ♥

Saunaparoni on paikka, jossa mieli ja sielu rentoutuvat, ja keho menee ihanasti ihan veteläksi. Moni kilpailuun osallistuva perusteli kommentissaan, että tahtoi kiittää jotakuta läheistään saamastaan avusta ja tuesta. On tosiaankin totta, että yksi parhaita tapoja kiitoksen osoittamiselle on lempeissä löylyissä vietetty yhteinen aika. Tällaisten kommenttien lukeminen oli mieltä lämmittävää ♥

__________________________

Yes, Saunaparoni is the place you can relax in sauna (or saunas) you mostly like. Many of them who took part in this competition justified the winning on their comments like if they won they would invite someone special with for thanking this person for everything. This touched me deeply ♥

Osa kommenteista pisti hymyilemään, kiitos tästä hyvän mielen jakamisesta. Osa kommenteista meni tunteisiin, ja osa ihan ihon alle asti. Voittajan valitseminen ei ollut helppoa, sillä upeita perusteluita oli paljon! Voittajakommentti erottui kuitenkin joukosta sekä vahvuudellaan, että positiivisuudellaan! Meistä jokainen kipuilee omien murheidensa kanssa, ainoa keino ponnistaa ylös on uskoa parempaan ja pitää positiivista energiaa yllä. Ja jakaa sitä huolimatta siitä, että elämä potkii päähän.

Hyvän energian jakaminen on yksinkertaisimillaan hyvien tapojen noudattamista, kiittämistä ja pienten eleiden suomista toiselle: auttamista kauppakassien kantamisessa, oven avaamista ja auki pitämistä toiselle, toisinaan vain pelkkä hymy ja tervehtiminen voi tuoda toisen ihmisen elämään juuri sillä hetkellä todella paljon.

__________________________

Now I let you know why did I choose just this comment to be a winner: we all have something painful in our own personal life. We all have lost something, we all have some kind of stress, illnesses and other negativity in our lives. And we all handle it different ways. You know by that there are lots of whining in this world. Thank goodness there are also them who lives from positivity no matter what! And this is what I want to support: the positivity and goodness.

It is so very important to share positive energy no matter we are having some hard times, you never know struggling of other people so smile, offer your help always when you can even for opening the door for neighbor and be nice. It is not that hard  but guess what? Sometime your kindness may save someone’s life.

Voittajan kirjoittama kommentti oli raskasta luettavaa, mutta jälkifiilis oli pirteä ja hellyyttävä! Tässä nuoressa naisessa virtaa plussa-energiaa, lämpöä, rakkautta ja elämäniloa, vaikka itse elämä on häntä ravistellut ja riepotellut. Näin kirjoitti Laura:

“Tämä kuulostaa ihanalta!!! Sairastan juuri syöpää ja hoidot pitäisi saada loppuun juuri elo-syyskuun vaihteessa joten kuulostaisi aika täydelliseltä juhlaillalta rakkaiden kanssa 😍 rankan sairastamisen jälkeen 25-vuotiaana tuntuu että tarvitsee kaiken mahdollisen hemmottelun 🙂 “

Luin kommenttisi silmät kyynelissä, mutta hymyillen! Elämä on todellakin sinulle juhlaillan velkaa, ja olemme enemmän kuin onnellisia siitä, että voimme sinulle ja rakkaillesi sellaisen mahdollistaa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan elämästäsi ja lisäämään hyvinvointiasi Saunaparoniin! Olen sinuun vielä yhteydessä sähköpostitse palkinnon lunastamista varten ♥

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

__________________________

The comment of winner was hard to read to me but it also made me smile (repeating myself) because of its positive vibes! This is how winner called Laura wrote:

“This sounds lovely!!! I have a cancer and treatments should be finished on end of the next month. It sounds like a perfect to me to celebrate this with my loved ones 😍 After hard illness I feel I truly need all kind of pampering :)”

Yes you need my little one. I wish you will enjoy your staying in Saunaparoni and feel being most alive ♥