It’s been quiet here but not so quiet on my Instagram >> where I have kept you all updated and told what is going on. Yes, I back to Estonia but it went a very different way than I had planned. I felt tired when I woke up on Monday morning which why I was super slow at first 30 minutes while finishing my packing, preparing breakfast and wearing up. However, I felt great no matter I was 30 minutes late from my timetable, I can handle my stress well so I was still smiling when I closed my Finnish home door and left it behind. When BenBen sat on the backseat and I started a car I felt even more better; I was waiting for this for a long time!

_______________________________________

Täällä on ollut hiljaista, mutta Instagramissa >> olen pitänyt teitä ajantasalla postauksissa sekä Storyssa. Jos et ole siellä päässyt seurailemaan niin tässä nyt pikapriiffaus kuluneesta viikosta. Palasin Tallinnaan maanantaina, mutta reissu ei mennyt ihan odotetusti: tällä kertaa maanantai potki munille kovempaa kuin pitkään aikaan. Heräsin aamulla todella väsyneenä ja toimin kuin hidastetussa filmissä ensimmäiset puolituntia, pakkasin, valmistin aamiaisen ja puin päälle. Saman puolituntia minkä hidastelin, myöhästyin aikataulustani, mutta tästä huolimatta fiilis oli korkealla: tätä matkaa olin odottanut kauan. Kun viimein suljin oven perässäni ja astuin ulos aurinkoiseen aamuun tunsin syvää onnellisuutta. Kaikki oli niin kuin piti.

Can you see there is something missing? I very careful packed my stuffs by making sure I packed everything I need. For somehow I forgot toothbrush, laptop charger and wallet. The last one was the most important and unfortunately I noticed this too late when I was already getting to ship. And right away after that I got the phone call and those very sad news: very unexpectedly my dear friend was passed away.

How to handle something like this while traveling? This was something very new to me. I had a photoshoots on Saturday and it asked a lot to keep focus on work. I had a nice day after all, I enjoyed of the weather that was most beautiful and warm, I went for a horse ride and felt like a princess, and relaxed at spa after long day. The evening was very hard to me, I was still not able to handle the news I received before and it made me feel very anxious. After all the night was such a disaster because I was not into to partying and not everyone understand that. So I spent my evening alone and back to Finland for planning funeral next day.

There was very hot weather and cherry blossoms waiting for me at home, my babbie BenBen was excited to get home as well and right away jumped in balcony for tanning. Last two days I have tried to get rid of migraine and fever I am now having, so just a quick post before getting back on track again. Lots of love, xx.

_______________________________________

Tavarat oli pakattu huolella ja ajatuksella, kuten aina. Jotenkin ihmeessä onnistuin kuitenkin unohtamaan hammasharjan, läppärin laturin sekä sen kaikkein tärkeimmän, lompakon. Valitettavasti huomasin tämän viimeisen aivan liian myöhään, nimittäin siinä vaiheessa, kun olin astumassa laivaan. Ja heti tämän jälkeen ikävät uutiset tavoittivat minut: rakas ystäväni, läheinen, lähes elämänmittainen toverini oli odottamattomasti nukkunut pois. Se oli shokki, päässä risteili kysymyksiä ja romahdus oli tulossa, mutta nyt ei voisi romahtaa, ei tässä ihmisvilinässä.

Miten käsitellä tällaista uutista matkan aikana? Tämä oli täysin uutta minulle. Seuraavana päivänä oli kuvauspäivä, eikä fiilikset saaneet näkyä kuvissa. Oli työn takana pitää itsensä kasassa, vetää itsensä täysin toisenlaisiin ajatuksiin ja pysyä siellä. Mutta onnistuin, kuvasimme hyvää settiä ja nautimme auringosta, hyvästä ruoasta sekä päivän päätteeksi hevosajelusta läpi Vanhan Kaupungin. Illalla rentouduin kylpylässä, mutta tämän jälkeen ahdistus valtasi mielen, keho viesti selkeästi, että mielen päällä oli asioita joita oli aika alkaa käsitellä. En ollut juhlatuulella, mikä aiheutti eripuraa. Vietin iltani yksin, mutta niinhän sitä sanotaan, että mieluummin yksin kuin huonossa seurassa. Tällaisessa tilanteessa olisin kuitenkin mieluummin valinnut seuran, mutta toisaalta olin silti mieluummin yksin kuin baarissa humaltuneessa seurassa. Palasin Suomeen seuraavana päivänä järjestelemään asioita ja suunnittelemaan hautajaisia.

Kotona odotti helle ja kukkaan puhjenneet kirsikkapuut. BenBen oli innoissaan kotiinpaluusta ja ensitöikseen hyppäsi parvekkeelle ottamaan aurinkoa. Viimeiset kaksi päivää olen yrittänyt päästä eroon migreenistä ja kuumeesta, jotka sain riesakseni tuolta minireissulta. Palaan takaisin Tallinnaan kahden viikon päästä ja tänne blogiin taas normaalin rytmin kera ensi viikolla. Rakkautta, xx.